Klanten zijn erg tevreden over de snelle en nette levering van de producten. Ook wordt de kwaliteit van de sokken veelvuldig geprezen en ervaren de meeste klanten de sokken als comfortabel, met een goede pasvorm en bescherming tegen blaren. Er zijn echter enkele klachten over de sokken die soms te strak of te klein uitvallen, en incidenteel wordt er melding gemaakt van slijtage of dat de prijs aan de hoge kant is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsde Wandelsok
Prijs en kwaliteit zijn eerlijk en het materiaal is van uitstekende kwaliteit.
Het enige minpunt aan de steunkousen zijn elastieken onder de knieën.
BIj sommige kousen spannen ze te hard. Ietsje minder spankracht zou het welbevinden verbeteren.
Mvg,
Andrea
Dat de tenen niet met elkaar in contact komen, waardoor geen directe wrijving mogelijk is, wat vooral met warm weer een groot voordeel is.
Normaal heb ik snel blaren, nu is er na een wandeling met warm weer geen te bekennen, dus ik ben héél erg tevreden!
de sokken voelen zeer aangenaam en zacht aan de voeten , het zweet gevoel is er niet ik heb ze afgelopen week gedragen tijdens een wandeling van 38 km dit zonder blaren te lopen .
Had altijd last van blaren met hardlopen maar door teensokken te gebruiken nooit meer last. Heb nu dunne sokken voor de zomer besteld. Super!
De Renegade sokken van Lowa zijn fantastisch! Niks gelogen. Ik had het niet verwacht. De schoenen zijn top en de sokken dus net zo!
Ze zitten heerlijk en geven voldoende steun, ze zijn ook zelfs mooi, maar soms is de wol wat prikkerig op mijn huid.
Vraagt om meer!
Heel wat kilometers gelopen: geen blaren, sokken zitten prettig en hebben een goede
vochtopname.
de dubbele sokken zijn voor mij ideaal: blarenvrij wandelen is veel waard!!
Bedankt :)
Twee weken in de bergen gewandeld met teensokken en geen blaren of ander ongemak 👌
Bestellen verliep prima en snel. Heb de sokken echter nog niet gebruikt.
Eerlijk gezegd wil ik dezelfde kwaliteit maar een kortere sok ! Of heb ik verkeerd besteld ?
Snelle levering goede kwaliteit geeft goed steun droge voeten top
Zeer goede wandelsokken.
De Wandelsokken zijn prima, ruime keuze en een
snelle levering.
Goed voor gevoelige voeten!
Omdat ik zeer gevoelige voeten (neuropathie) heb zijn de tenen goed beschermd.
Passen perfect en absorberen het zweet prima. Droge voeten!!
Nooit meer blaren gehad sinds gebruik wandelsok teensokken
Goede producten, duidelijke website en snelle levering
Snel en eindelijk weer lopen in mijn lievelingssokken
Teensokken
Gewassen aangedaan en heerlijk op gelopen
Superfijn, geen naden en zeker geen blaren