217 reviews in totaal   217 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

217 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 24 jun 2026

wandelsok.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de sokken wordt vaak geprezen; vooral de duurzaamheid en het comfort komen naar voren. Veel klanten benadrukken dat de sokken effectief zijn in het voorkomen van blaren tijdens het wandelen. Ook wordt de klantenservice als behulpzaam, snel en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke productinformatie en wordt de pasvorm meestal als positief ervaren. Sommige klanten noemen incidenteel lichte irritatie of een periode van gewenning bij het dragen van de sokken. Er zijn ook opmerkingen over de maatvoering of specifieke pasvormproblemen. Af en toe is er sprake van onduidelijkheid over het gebruik of de combinatie van de producten.

Reviewsde Wandelsok

Dodentocht zonder blaren 🎉

Mijn man heeft op 14/15 augustus 2026 voor de 8 ste keer de dodentocht (100 km) gewandeld. Deze keer met de merinowollen teensokken (Injinji Oudoor Midweight Crew) en het is de eerste keer dat hij geen blaren heeft. Een aanrader dus.
Prijs en kwaliteit zijn eerlijk en het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Het enige minpunt aan de steunkousen zijn elastieken onder de knieën. BIj sommige kousen spannen ze te hard. Ietsje minder spankracht zou het welbevinden verbeteren. Mvg, Andrea
Dat de tenen niet met elkaar in contact komen, waardoor geen directe wrijving mogelijk is, wat vooral met warm weer een groot voordeel is. Normaal heb ik snel blaren, nu is er na een wandeling met warm weer geen te bekennen, dus ik ben héél erg tevreden!
Echt hele fijne sokken, Van 7 blaren gemiddeld per wandeling naar kleine irritatie plekje op de hiel. Als ik weer wandel sokken nodig heb bestel ik het hier. Snel in huis na bestelling.

Snelle verzending😃

Had een paar sokken besteld en die bevielen heel goed dus bestelde er nog 2 paar bij in de hoop dat ze er nog voor de Nijmeegse vierdaagse zouden zijn . En dat lukte omdat ze echt snel verzonden worden.
Ik had ruimschoots voor de vierdaagse sokken besteld maar de bezorging door DHL bleef maar uit. Uiteindelijk contact met de wandelsok gezocht en deze hebben dit prima opgelost! Hulde voor deze service!
Geen last meer van pijnlijke tenen. Superblij. Ik bestel nog 3 paar (een 4daagse duurt per slot van rekening 4 dagen). Mij heeft dit bij de Heuvelland4daagse erg geholpen.
Snelle toezending. Direct uitgeprobeerd en eindelijk geen blaar tussen de kleinste tenen aan mijn linkervoet. Product voldoet aan de verwachting. Geen naden dus geen irritatie.
Snelle levering, producten zijn heel goed omschreven en heel erg fijn. 4Daagse gelopen met meerdere producten en allemaal zeer goed bevallen. Geen blaren gelopen in 200km

Prima sokken… geen problemen mbt blaren…

Prima sokken… geen problemen mbt blaren oid Liggen nu bij de wandelschoenen in de doos te wachten op een volgende wandeling…. Die laat nog even op zich wachten na een val
Voor het eerst dit jaar de 4daagse in Nijmegen gelopen met de teensokken. Niet meer preventief mijn tenen af hoeven te plaķken en geen blaren!! Ik ben om......
Dit jaar voor het eerst zonder blaren de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen dankzij de teen sokken. Had ik ze maar jaren eerder gekocht. Nu alweer nieuwe besteld

Prima service!

Heel goede service. Ik maakte een typefout in mijn bestelling waardoor de bezorging mis ging - dit hebben ze vervolgens heel netjes opgelost! Bestel dus gerust.
De teen afwerking binnen in is niet goed. Juist daar waar veel mensen blaren lopen( grote teen/kleinste teentje) zit de knoop aanhechting aan beide zijde.
Zien er mooi uit en zitten comfortabel. Hoop tijdens mijn wandelvakantie in augustus blarenvrij te blijven. Wrggtsocks double layer merino coolness en Injinji coolmax ultra thin tenensok.
Bericht van DHL ontvangen dat brievenbuspakket geleverd was. Echter niets in brievenbus. Wandelsok.nl in kennis gesteld en werd direct opgelost. Top!
Ik heb de sokken aangeschaft vanwege artrose aan m’n grote teen. Wandel vierdaagse zonder problemen uit gelopen. Hele fijne sokken
Ik loop met teensokken en dat is prima om blaren te voorkomen. Op teensokken.nl heb ik een goede keus
Snelle bezorging ik 6 verschillende teensokken besteld, om te zien welke het meest geschikt zijn voor mij.
Heerlijke sokken Ff wennen met aantrekken De eerste 30 kilometers geen blaren Nu hopen dat er geen blaren komen met 4 x 40 km lopen 😅

de Wandelsok

Wandelsok.nl is opgericht in 2015 door gepassioneerde wandelaars die tijdens lange afstandswandelingen kampen met blaren. Onze missie is simpel: wandelaars helpen om comfortabel en blaarvrij te lopen....