esstevia.nl/nl

389 reviews in totaal   76 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle, punctuele en goed verzorgde levering. De hoge kwaliteit en het natuurlijke karakter van het product worden veelvuldig geprezen. Daarnaast wordt de smaak als prettig, natuurlijk en zonder bijsmaak ervaren. Ook de klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht omschreven. Tot slot vinden klanten het product makkelijk te gebruiken in diverse toepassingen. De prijs wordt soms als te hoog of aan de hoge kant ervaren, ondanks de positieve ervaringen met het product. Sommige klanten ervaren daarnaast specifieke uitdagingen bij het gebruik in bepaalde toepassingen.

Reviewsesstevia.nl/nl

Super fijn zoetmiddel en fijne service!
All was perfect from A to Z !

Goud van oud van Estevia

We hebben geen betere vloeibare stevia, ook wat betreft smaak, gevonden - sinds het via het web verkocht wordt - dan de 'Goud van oud' van Estevia
Altijd goede service
E R
Erna R.

Uitstekende service!

Al heel wat jaren gebruik ik stevia van Esstevia en ik kreeg altijd een uitstekende service. Bijv. toen ikzelf een verkeerde bestelling plaatste. En laatst vroeg ik een paar dopjes voor de flacons, deze kreeg ik ook zonder discussie.
Alles ga zo door bedankt

Alies prima, behalve de verzendkosten, die zijn asn de hoge kant.

Stevia 12%

Goed product en goede klantenservice.