Rubbermatten24.nl

6.618 reviews in totaal   797 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het nakomen van afgesproken levertijden. De kwaliteit van de producten wordt vaak als uitstekend en stevig beschreven, wat zorgt voor veel tevredenheid over de duurzaamheid. Daarnaast wordt de klantenservice als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren, vooral wanneer er problemen zijn. Veel klanten vinden de prijs-kwaliteitverhouding goed en prijzen worden als aantrekkelijk ervaren. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en informatief gezien en klanten waarderen de duidelijke productinformatie. Sommige klanten ervaren echter onduidelijkheid over maten of specificaties van de producten.

ReviewsRubbermatten24.nl

Supersnel

Inderdaad ja, zoals het hoort, snelle levering en een uitstekende kwaliteit

Zeer tevreden

Ik gebruik de matten als bodembedekking in de lades van een gereedschapskist die ik pas heb gekocht. Af fabriek zat hier een flinterdum schuimrubber matje in dat binnen de korste keren opkrulde en kapot ging. De rubber matten zijn degelijk, dempen het geluid, schuiven niet en zijn met een goede schaar makkelijk op maat te knippen. De mat is in diverse breedtes per meter te bestellen dus weinig snijresten. Snelle levering, gratis verzending en goede communicatie. Aanrader!
Snel bezorgd, mooie mat, goede kwaliteit en betaalbaar!!
Prima product en de prijs vindt ik ook prima
Snelle levering. Doet perfect wat het moet doen (rubbermat om op dierenweegschaal te leggen). Zelf nog wat moeten bijsnijden om passend te maken en dat ging vlot. Echter één opmerking: moest ik geen ruimte meer gehad hebben om zelf de juiste maat er uit te snijden, dan zou het niet mooi gepast hebben want het afgeleverde stuk was niet mooi recht versneden (maat 60cm op 100cm)
Prima deurmat voor die prijs. Snelle levering. Overzichtelijke site.
Verkeerde levering maar prima opgelost
Snel geleverd. Juiste product, juiste maat.
H H
Hillie H.
Goede kwaliteit en snelle bezorging
Vlotte en correcte levering van een goed product.
Prima ondermat voor onze judovloer. Snel geleverd.
Bestelling was snel geregeld en goed ontvangen.
Snelle levering, duidelijke website. Bezorging was echt keurig netjes.
Sterk en zacht uitstekend voor in hondenbenchen waar wij die voor gebruiken .
Fijn materiaal. Op de site stond wel voor 17:00 uur de volgende dag bezorgd, helaas dit was niet
Mooie mat, netjes verpakt
Mooie mat voor een vriendelijke prijs. Snelle service.
In plaats van 90 stuks van 100 maal 100maal 15mm heb ik 16 stuks ontvangen van 200 maal 200 maal 15 mm
Makkelijk bestellen en snelle levering
Jullie advies van die connector i.v.p die tyrip ben ik reuze blij mee staat keurig