MHS Ruitersport- Logo - Reviews

838 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.468 reviews in totaal

MHS Ruitersport- Logo - Reviews

MHS Ruitersport

838 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.468 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met MHS Ruitersport. Klanten zijn over het algemeen positief over de kwaliteit van de producten, die vaak wordt geprezen, evenals de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook het bestelproces wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De klantenservice valt op door vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en een snelle reactie. De communicatie met klanten wordt vaak als prettig en duidelijk genoemd. Daarnaast worden de retour- en omruilprocedures meestal soepel en netjes afgehandeld. De verpakking van producten wordt regelmatig als netjes beoordeeld. Er zijn echter ook aandachtspunten. Sommige klanten melden teleurstelling over de duurzaamheid van de producten. De snelheid van levering wisselt, met zowel zeer snelle als vertraagde bezorgingen. Er zijn klachten over gebrekkige of late communicatie-updates. Ook wordt de verpakking incidenteel als onvoldoende of vies ervaren.

Reviews voor minihorseshop.nl

Goede prijs en alles is netjes binnen de verwachte tijd binnen gekomen.

binnen een week binnen

binnen een week binnen

Makkelijk bestellen en snelle levering, de artikelen waren precies zoals op de foto's te zien is. (Set Harry's Horse en dekje Anky)
Snel geleverd, helaas was de laars te groot voor mijn dochter, maar retourprocedure ging ook vlot en is netjes afgehandeld.
Ondanks 2 keer een verkeerde maat besteld te hebben bleef men vriendelijk en stuurde direct een andere maat. Top!
NS
nanda s.

Bestelling

Nadat de bestelling door het transport stuk was gegaan. Heel snel geholpen en een nieuwe opgestuurd gekregen. Super bedankt voor de snelle service

Super service!

Fijne service! Deken was niet op voorraad maar werd netjes gemaild dat deze zsm gestuurd wordt zodra hij binnen is. Werd netjes gedaan en kreeg er meteen bericht over! Met vragen wordt ik snel beantwoord en de kwaliteit van de producten zijn top! Heel blij mee met de dekens die ik daar koop voor mijn paarden!🤎
Goed product scherp geprijsd. Netjes verpakt en snel geleverd
MF
Marije F.
Snelle verzending van betaalbare en goede kwaliteit halsters. Ben er blij mee!

Bestelde product kwam maar niet, te lang wachten op geld terug na mail.

Bestelde product kwam maar niet, en na mailen waar het bleef, bleek het niet meer leverbaar. Duurde na het bestellen echt een aantal weken, voordat ik het geld terug had op mijn rekening. Jammer, want heb wel vaker wat besteld en toen ging het prima. Ook een ander product kwam wel recent redelijk op tijd binnen. Vandaar dat ik nog wel 3 sterren geef.
Keurige levering mooie producten voor een fijne prijs

Snelle levering,

Snelle levering Goede kwaliteit, wel een rubbertje voor de hoefijzers erop geplakt Niet te duur
Duurt lang voordat iets wat op voorraad ligt te verzenden. Daarnaast bestelnummer een veulen halster voor mini sheet wat echt veels te groot en te lomp is .
Eigenlijk niks snelle levering
Snelle levering !
MK
Michiel K.
Ik had MHS ruitersport gehaald, omdat schoenen nog niet geleverd waren.Kreeg snel een vriendelijk bericht terug,dat er vertraging was door winterse buien