MHS Ruitersport- Logo - Reviews

838 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.468 reviews in totaal

MHS Ruitersport- Logo - Reviews

MHS Ruitersport

838 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.468 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met MHS Ruitersport. Klanten zijn over het algemeen positief over de kwaliteit van de producten, die vaak wordt geprezen, evenals de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook het bestelproces wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De klantenservice valt op door vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en een snelle reactie. De communicatie met klanten wordt vaak als prettig en duidelijk genoemd. Daarnaast worden de retour- en omruilprocedures meestal soepel en netjes afgehandeld. De verpakking van producten wordt regelmatig als netjes beoordeeld. Er zijn echter ook aandachtspunten. Sommige klanten melden teleurstelling over de duurzaamheid van de producten. De snelheid van levering wisselt, met zowel zeer snelle als vertraagde bezorgingen. Er zijn klachten over gebrekkige of late communicatie-updates. Ook wordt de verpakking incidenteel als onvoldoende of vies ervaren.

Reviews voor minihorseshop.nl

Netjes en snel bezorgd. Blij met correcte updates.
Snelle levering, goede kwaliteit...gewoon prima
Super
ML
M. L.

Graag terugkerende klant!

Fijne en overzichtelijke website en snelle levering!
Ik kreeg de aanbieding om de verzending via de app Shop te volgen. Geen goed idee. Gelukkig kreeg ik wel bericht van de vervoerder wanneer het kwam. Verder is het super goed verlopen.

Goed en goedkoop

Artikel dat ik zocht was toevallig bij MHS het goedkoopst. Verzenden duurde wel wat langer maar zal komen door de feestdagen. Zat prima verpakt
Goede kwaliteit artikelen .snelle levering
MV
Melinde v.
Mooie jas en snelle verzending. Tevreden!
Snelle levering, mooi hoofstel,en het was gemakkelijk om te bestellen
Was prima
Mooie pasvorm van de vliegendeken voor onze Shetlander. Wij vinden het jammer dat er steeds minder artikelen te vinden zijn voor de echte kleine pony's. Er zijn meer dan voldoende webshop met artikelen voor de grotere pony's en paarden maar niet voor de kleintjes. Er jammer.