De reviews voor wovar.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer positief over de snelle levering, vaak al de volgende dag, wat als onderscheidend en betrouwbaar wordt ervaren. De klantenservice wordt als deskundig, klantgericht en oplossingsgericht omschreven, waarbij fouten snel en naar tevredenheid worden opgelost. De goede, stevige en duurzame kwaliteit van de producten wordt gewaardeerd en vaak als boven verwachting ervaren. Het ruime en uitgebreide assortiment biedt voor vrijwel iedere klus een oplossing. Prijzen worden als scherp, eerlijk en concurrerend gezien, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de website valt in de smaak door het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en informatieve karakter, met duidelijke productinformatie en handige video’s. Het retourproces wordt als makkelijk, snel en klantvriendelijk omschreven, waarbij retouren vlot worden afgehandeld.
Alles verliep prima, van het bezoek aan de website tot de aankoop, de betaling en de bezorging.
Interessant om hierbij te vermelden, een setje kniebeschermers ging bij de eerste bevestiging meteen stuk. Hierover een berichtje gestuurd, foto's geleverd en de nieuwe set is al onderweg. Keurige aftersales.
Degelijke koffer met schroeven.
De volgende dag had ik de bestelling binnen.
De koffer en inzetschroefbakjes met vergrendelschuifje vind ik degelijk. Iedere rij in de koffer biedt ruimte voor 3 kleine of 2 grote schroefbakjes. En elk bakje heeft de mogelijkheid voor een scheidingsschot zodat je 2 soorten schroeven in 1 bakje kunt doen. Alleen bij het bakje met kleine schroefjes was een schotje meegeleverd. De meegeleverde bits zijn prima.
Antwoord van wovar.nl
Beste Robert,
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de koffer, de schroefbakjes en de meegeleverde bits. We begrijpen je opmerking over het ontbrekende scheidingsschotje bij de kleine bakjes en zullen dit meenemen om het product nog beter te maken.
We hopen dat je er veel gemak van zult hebben bij het opbergen en organiseren van je schroeven!
Lotte
Team Wovar
Snelle levering en goed materiaal.
Topservice en kwaliteit!
Voor onze overkapping hebben we Flex Fence draaibare lamellen met douglas hout en bijbehorende schroeven besteld. Ondanks dat het een deellevering was, werd alles netjes en snel bezorgd. De montagevideo op de website was bovendien erg handig bij het installeren. Zeker een aanrader!
Postnl was een pakket kwijt. Dus bellen met Wovar. Allemaal geen probleem kreeg ik te horen. Was er toch verbaasd over. Nog niet eerder meegemaakt. We sturen de artikelen nogmaals zonder extra kosten werd mij medegedeeld. Echt een verademing met jullie zaken te doen. Echt geweldig.
Snelle levering. Goed verpakt. Duidelijke communicatie. Prijs kwaliteit verhouding prima. Op voorraad wat ik besteld heb. Verbeter puntje: Had me ingeschreven voor nieuwsbrief, dan krijg je € 5,= korting. De code kwam nadat ik mijn bestelling geplaatst had en het dus niet kon gebruiken.
Goede toegankelijke website en aflevering zoals toegezegd
Wovar heeft een goede en toegankelijke website. De keuze mogelijkheden voor de producten, qua afmeting, aantallen en staffelkortingen zijn goed.
Na het plaatsen van de bestelling heeft steeds aflevering plaatsgevonden volgens de aangegeven termijnen.
De producten zijn elke keer goed verpakt en onbeschadigd aangekomen.
Keurige levering! Betrouwbaar adres.
Ik bestelde 3 setjes van ieder 3 schuurbanden. Pakketje de volgende dag al in huis. Echter het getal drie had kennelijk verwarrend gewerkt. Er zat maar 1 setje schuurbanden in de doos. Na een mailtje kreeg ik de achtergebleven 2 setjes keurig kosteloos nagestuurd met de felicitaties voor mijn verjaardag. :-)
Voorbeeld van klantgerichtheid
Negatieve ervaring die ik had met PostNL in een keer teniet gedaan door de enorme klantgerichtheid van Wovar. Eerste bestelling kwam niet aan. Direct, zonder überhaupt te vragen wat exact de aanleiding was, werd de bestelling opnieuw verstoord en heb ik de planning kunnen halen.
Wovar heeft een hele mooie webshop. Waar je heerlijk in kunt grasduinen en perfect kunt uitzoeken wat je nodig hebt voor kleine en grotere klussen. Het ziet er allemaal prima uit en wordt snel geleverd. Ik kijk altijd eerst bij Wovar voordat ik naar de plaatselijke bouwmarkt ga.
Installatie harmonica schaduwdoek
Het filmpje wat we over het harmonica schaduw doek konden vinden was opzich heel fijn. Het gaf een uitgebreide duidelijke instructie om deze zelf te installeren.
Helaas was een bevestigings onderdeel niet hetzelfde als in het filmpje en op de afbeelding van de papieren handleiding. Dit bevorderde de installatie wat minder. Verder erg blij met de kwaliteit en het doek!
Norvo Outdoor Oil - top product
Een pot Norvo Outdoor Oil besteld. De levering was snel en tegen een goede prijs.
Ik had nog een vraag over het product en die werd snel en duidelijk beantwoord. Dat maak je tegenwoordig niet overal meer mee, dus dat waardeer ik zeker.
Zeer tevreden over zowel de service als het resultaat. Ik zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen!
Stevig materiaal voor onze pergola
Wovar heeft een heldere beschrijving van hun producten en de suggesties die gegeven werden over welk materiaal ik verder nodig zou hebben, klopten met wat ik moest hebben. De materialen zijn stevig en zoals weergegeven. We hebben mede dankzij wovar binnen een dag een pergola kunnen plaatsen.
Flex fench systemen besteld... eerst 1, hiervoor kregen wij compleet wat anders geleverd. Mailtje verstuurd met wat er mis was gegaan, diezelfde dag nog het goede verstuurd volgende geleverd! Top service! 2e keer was direct alles goed en super blij met onze flex fench systemen.
Er was haast geboden, me suf gezocht naar boomband en ander materieel. Uiteindelijk mijn heil gezocht bij Wovar. En de heldere boodschap sprak gelijk tot de verbeelding. Bestelling in de late middag geplaatst en al de volgende ochtend om 10.00 uur door post nl bezorgd. Het kwam mij fantastisch goed uit. Keurig op tijd.
goede klantenservice
Voor een groot project al mijn ijzerwaren bij Wovar besteld vanwege de scherpe prijs en groot assortiment,
helaas bij aankomst bleken de duimhengen beschadigd door transport.
foto's opgestuurd en Wovar heeft mij nieuwe kosteloos nagestuurd, snelle en goede service
bedankt Wovar, mijn project gaat zeker goedkomen
Goede en snelle levering
Ik was nog niet bekend met het bedrijf en deed daarom een kleine bestelling. Dit werd snel en netjes geleverd. Er bleek met een product een probleem te zijn. Ook dat werd heel keurig en snel opgelost. Service is dus goed in orde. Goed voor een volgende bestelling!
Bestelde producten snel geleverd en werken zoals deze bedoeld zijn. Enige verbeter puntje in mijn ogen is vooraf aangeven als de bestelde producten in meerdere pakketen op afzonderlijke dagen geleverd worden. Nu leek het even alsof de helft maar geleverd was terwijl de resterende producten de volgende dag alsnog geleverd worden.
Antwoord van wovar.nl
Beste Tyn,
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback! Fijn om te horen dat de producten snel geleverd werden en goed werken. We begrijpen uw opmerking over de levering in meerdere pakketten en zullen bekijken hoe we dit duidelijker kunnen communiceren voor onze klanten, zodat dit in de toekomst beter zichtbaar is.
Met vriendelijke groeten,
Lotte
Team Wovar
Soepel bestelproces en snelle levering
Voor een tuinproject heb ik cortenstaal borderranden besteld bij Wovar. Het bestelproces ging soepel. Vervolgens werden de randen zeer snel geleverd. Met deze borderranden werk je heel makkelijk en snel: je klikt ze in elkaar, buigt ze waar nodig en kort ze met een slijptol in.
Service goed niveau
Prima materialen, veel aanbod, snelle levertijden en duidelijke informatie. Service is goed. Fout gemaakt om het product af te halen bij de vestiging. Na contact binnen een kwartier bevestigd gekregen dat ze het pakket via PostNL zouden verzenden. Dit geheel gratis omgezet. Dat is service.
Prima product
Op zich niets aan te merken. Pakketje was snel en het artikel alles wat ik er van verlangde. Enige puntje was dat het borensetje zo klein was dat het makkelijk een brievenbuspakketje had kunnen zijn. Het doosje waar het in geleverd werd had wel 100 van die borensetjes kunnen bevatten. Brievenbus pakjes zijn goedkoper voor de verzender en de ontvanger hoeft er niet voor thuis te zijn of het op te halen wanneer dat niet mogelijk is.