RVS Products

3.729 reviews in totaal   413 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 12 feb 2024

rvs-products.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten prijzen de snelheid, punctualiteit en volledigheid van de levering, evenals de snelle, heldere en proactieve communicatie rondom bestellingen. De behulpzaamheid, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de klantenservice worden veelvuldig gewaardeerd, net als het brede en complete assortiment met maatwerkopties en specialistische producten. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend, robuust en netjes afgewerkt omschreven. Ook het soepele en correcte retourproces en de concurrerende prijzen worden positief genoemd. Sommige klanten ervaren vertragingen of incomplete zendingen, en bij vertragingen kan de communicatie onduidelijk zijn. Er zijn enkele negatieve ervaringen met de klantenservice. Daarnaast worden er opmerkingen gemaakt over afwijkingen of beschadigingen van producten, beperkte beschikbaarheid van bepaalde items en klachten over hoge of gestegen prijzen.

ReviewsRVS Products

Communicatie was goed, snelle reactie. Alleen de verzending was een drama werd geleverd op een heel verkeerd adres. Creditnota gevraagd en dat werd snel geregeld.

Antwoord van RVS Products

Beste, Hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview en uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en dat uw vragen snel zijn opgepakt. Jammer dat de verzending niet goed is verlopen en het pakket op een verkeerd adres is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak. Goed om te horen dat de creditnota vervolgens snel voor u is geregeld. Bedankt voor uw begrip en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RVS Products.
Prima de lux brievenbus pakketje,netjes op de mat,hoefde ik niet voor thuis te blijven.R,K,te,A.tot een volgende maal.
Goede service en kennis. Het team van RVS products denk graag met u mee. Levering is ook zeer snel. De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Heel tevreden!!

Antwoord van RVS Products

Beste, Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, kennis en snelle levering. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en samen tot de juiste oplossing te komen. Uw complimenten voor ons team waarderen we enorm. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RVS Products.

Goede en vriendelijke communicatie .

Er waren wat problemen met het verzenden van het, door ons bestelde, product . Dit werd snel en naar alle tevredenheid opgelost.

Het product wat ik bestelde week af van de foto

Het product wat ik bestelde zou volgens de foto overeen moeten komen met het product dat vervangen moest worden. Bij levering bleek het product af te wijken van de foto, zij het minimaal. Dus de bestelling was helaas niet ols verwacht
Het tellen van de artikelen gaat niet altijd goed, helaas nu voor de derde keer niet het aantal ontvangen wat ik besteld heb.
Prima service. Levertijd op de site is korter dan in werkelijkheid, maar de informatie is correct
Goed product. ....vlotte levering. . .en redelijk wat prijs betreft.. . ..grts van een tevreden klant 👍
Prima product voor een prima prijs. Snelle levering. Goede info op website.
goede ervaring : besteld product was niet meer te krijgen , heb een mailtje gekregen van RVS, en zeer snelle terugbetaling. prima service !

Antwoord van RVS Products

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u onze communicatie en snelle terugbetaling als goede service heeft ervaren. Hoewel het product helaas niet meer leverbaar was, zijn we blij dat we u op deze manier goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team RVS Products.
Vlotte levering en prima spullen. Behalve een onderdeel met ruim 4 maand levertijd. Dat is te lang. Gelukkig me kunnen redden met een ander onderdeel dat wel op voorraad is.
Materialen zijn prima.Snelle verzending en prima communicatie.
Klantenservice na een “vermiste” bestelling zeer actief geweest en alles uitstekend afgehandeld.

Antwoord van RVS Products

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen bij de vermiste bestelling en dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. We waarderen uw compliment enorm. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RVS Products.

Fast & friendly

Overzichtelijke website met mogelijkheid om kleine afmetingen op maat te bestellen.

Keurig afgeleverd maar….

Keurig afgeleverd! Verrast door grote prijsstijging in laatste jaar
A L
A L.
Zwolle
Goede Shop alleen jammer dat niet alles meer leverbaar meer was en ook niet van ander merk wat trouwens erg raar is want je kan het ergens anders wel bestellen
S K
Steven K.
Mooi stukje pijp geleverd gekregen. Verder geen op of aanmerkingen. Uitstekend verpakt

Antwoord van RVS Products

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de pijp en dat deze goed en zorgvuldig verpakt bij u is aangekomen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team RVS Products
Erg mooie producten en veel keuze. Walt fijn zou zijn is als jullie terminals al aan de RVS draad zouden kunnen klemmen.

Antwoord van RVS Products

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en het ruime aanbod. Bedankt ook voor uw suggestie om de terminals alvast aan de RVS-draad te kunnen klemmen. We nemen deze feedback zeker mee! Met vriendelijke groet, Team RVS Products.

Goede communicatie over voorraad en mogelijkheden maatwerk.

Goede communicatie over voorraad, deellevering en oplossingen. Perfect.
Snelle levering, mooi afgewerkt produkt en heel compleet met montagemateriaal

RVS Products

RVS-Products.nl is dé RVS-Specialist van Nederland en België. Dankzij onze snelle levering en uitstekende kwaliteit producten bent u bij RVS-Products.nl aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar lev...