Petite Amélie NL

1.486 reviews in totaal   423 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn positief over de snelle en nette levering, de zorgvuldige verpakking en de duidelijke communicatie. Ook wordt de montage soms als eenvoudig ervaren en wordt de prijs-kwaliteitverhouding door een deel van de klanten als eerlijk gezien. Daarnaast wordt de klantenservice regelmatig geprezen om de snelle en vriendelijke hulp. Tegelijkertijd zijn er terugkerende klachten over vertragingen of onvolledige zendingen, beschadigde producten of een matige afwerking. De montage levert bij sommige klanten problemen op door onduidelijke handleidingen of slecht passende onderdelen. Ook ervaren klanten de klantenservice soms als slecht bereikbaar en traag in de reactie, en is er kritiek op het gebrek aan updates of informatie rondom levering of service. Verder vinden sommige klanten de producten te duur voor de geleverde kwaliteit en zijn er enkele klachten over kleine beschadigingen aan de verpakking.

ReviewsPetite Amélie NL

Super cute once all put together with the tent canopy

Super cute once all put together and our daughter loves it. Also, surprised with how many kids can fit inside! 3-4 kids under the age of 4. We bought it with the canvas tent which makes it more worth it for play. I give it 4 stars since for the price without the tent it doesn’t seem worth it and putting it together was not high quality. Screws were bent, and one of the planks had a split in the wood. Luckily my husbands a handy man so could fix it. But ikea feels better quality when putting together... I’d still recommend since my 2 year old daughter loves it and it’s a really nice piece to look at in our garden. Lots of compliments and I love the look. We will just see how long it lasts!

Antwoord van Petite Amélie NL

Thank you so much for your lovely review and for sharing your experience. We're really happy to hear that your daughter loves it and that it has already become such a fun spot for multiple kids to play. It’s great to hear you’re receiving compliments on how it looks in your garden. At the same time, we’re sorry to hear that some parts were not up to the quality you expected, especially the bent screws and the split plank. That’s definitely not how it should arrive. We appreciate you mentioning it, feedback like this helps us improve. If you’d like, we’re more than happy to look into this for you. Just send us a message with your order details and we’ll make sure to help you further. Thanks again for recommending it despite the issues. It means a lot." Kind regards, Team Petite Amelie

Zéér leuk assortiment kinderspeelgoed

Zeer leuk en vooral voor kinderen veilige assortiment welke (althans is mijn ervaring) veelal niet in andere webshops te vinden zijn. Prijzen zijn naar mijn idee te rijmen met de exclusiviteit van de te verkrijgen speelgoed en (kinderkamer)meubels. Ook het verzendproces is transparant en goed te volgen, waarbij de bestelde artikelen dusdanig goed zijn verpakt waardoor het product onbeschadigd in ontvangst genomen kan worden om vervolgens de jarigen te verrassen met haar of zijn cadeau(s).

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je vijfsterren review. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Fijn bedrijf mooie meubels! Erg praktisch. Wel jammer van de wisseling van 1 meubel. Die walnootkleurig moest zijn maar dit is toch echt meer een kastanje kleur. Maar bedankt dat er zo meegekeken is naar de oplossing. Wel misschien goed om sneller in contact te komen. Aangezien de klantenservice online een uur duurde. Telefonisch was het sneller.
Prachtig bedje voor onze peuter kleindochter. De producten zijn goed en zien er prima uit! We hebben al een goede ervaring met de kleinzoons het bedje is een fijn overgang naar een groter bed. niet direct zo groot, en veilig door de verhoogde zijkant met inkruip opening.

Antwoord van Petite Amélie NL

Dank je wel voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat het ledikantje zo goed bevalt bij jullie kleindochter. En geweldig dat jullie al goede ervaringen hadden met het bedje voor de kleinzoons, zo’n fijne, veilige overgang naar een groter bed is precies waar we het voor doen. Heel leuk dat de inkruipopening met bedhekje zo goed in de smaak valt. Bedankt voor het vertrouwen en de lieve woorden! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie

Meegroeibed Cocoon

Ik was aanvankelijk wat huiverig om het doorgroeiledikantje van Petite Amélie te bestellen, omdat ik veel negatieve reviews had gelezen. Uiteindelijk heb ik toch de stap gezet en mijn ervaring was gelukkig positief. Het bedje werd op tijd geleverd, alle onderdelen waren aanwezig en het was bovendien eenvoudig in elkaar te zetten.

Antwoord van Petite Amélie NL

Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
J N
Jan N.

peuterbed

Heb een peuterbed besteld voor mijn kleindochter. mooie kwaliteit en stond snel in elkaar. jammer dat de beloofde leverdatum niet gehaald werd. dit lag bij postNL. Hier contact over gehad. kreeg snel een reactie met uitleg wat er aan de hand was. netjes uitgelegd en 3 dagen later werd het geleverd.

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor je waardering en je begrip, dit betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Privéprofiel

Geen beste kwaliteit…

Na contact met de klantenservice alsnog netjes opgelost; jammer dat het even heeft moeten duren voordat er reactie kwam. Het keukentje werd keurig verpakt bezorgd Echter bij het uitpakken zat er een beschadigd deurtje bij en terwijl we het keukentje monteerden zagen we nóg een beschadiging…toch maar verder in elkaar gezet want we wilden het de volgende dag kado geven aan onze kleindochter. Keukentje af, maar nu schaart het linkerdeurtje tegen de bovenkant van het kastje dus nóg een mankement. Meteen een klachtenformulier proberen te verzenden maar dat lukte niet doordat de bijgevoegde foto’s niet laadden… Uiteindelijk nogmaals verzonden met een gecompromitteerd bestand maar nog niks op gehoord. Ik vind de prijs behoorlijk aan de hoge kant voor de kwaliteit die wordt geleverd Het ziet er wel heel mooi uit en werd netjes verpakt bezorgd maar ik vind er teveel mankementen aan zitten !!!

Antwoord van Petite Amélie NL

Beste klant, Dankjewel voor je uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat er meerdere mankementen waren aan het keukentje, ondanks dat het netjes verpakt werd geleverd. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker met het oog op het cadeau voor jullie kleindochter. We willen je laten weten dat het momenteel enorm druk is bij onze klantenservice, waardoor de verwerking van klachten en foto’s soms langer duurt dan we zouden willen. We doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te bekijken en een passende oplossing te bieden. We waarderen je geduld en begrip en hopen dat we je alsnog kunnen helpen om alles netjes op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Petite Amélie
Met vragen krijg je direct antwoord en ook het leveren was prima op tijd en kleinkind is heel blij met het robuuste keukentje wat echt stevig is.
Prima website. Leuke spullen makkelijk bestellen. Alleen jammer dat er weinig gecorrespondeerd wordt over de bestelling. Maar geen reden om niet meer te bestellen bij jullie!

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor je mooie review en de 4 sterren! Wat fijn om te horen dat je onze website en producten zo waardeert en dat het bestellen makkelijk ging. We waarderen je feedback over de communicatie rondom je bestelling Goed dat je dit meldt, we gebruiken deze feedback om onze service te optimaliseren. Hopelijk zien we je binnenkort weer terug in onze shop. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie

Op de website staat vor 23:00

Op de website staat voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis. Helaas duurde het langer. Het lijkt mij beter een realistischer beeld te schetsen dan dat klanten hierdoor hun last minute bestelde kraamcadeautje te laat ontvangen. Uiteraard begrijpen wij dar het druk is bij de bezorgdiensten. En we namen een risico.

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor je bericht en voor het delen van jullie ervaring. We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is wanneer een bestelling later aankomt dan verwacht, zeker als het om een last‑minute kraamcadeau gaat. Hoewel wij streven naar levering op de volgende dag bij bestellingen vóór 23:00, kan de bezorging in drukke periodes helaas langer duren. Dit ligt vaak aan de capaciteit bij de bezorgdiensten. We doen ons best om dit zo duidelijk mogelijk te communiceren en nemen jullie feedback zeker mee om onze informatievoorziening verder te verbeteren. Dank voor het doorgeven, dit helpt ons om onze service te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Het is een stijlvolle bedhuisje, mijn dochter is namelijk heel erg blij en wil ook is eerder naar bed vanwege de uitstraling.

Antwoord van Petite Amélie NL

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met het bedhuisje! Fijn dat je dochter er zelfs eerder door naar bed wil, dat is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Dank voor je prachtige review! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Ik heb een week geleden een bedje inclusief lades, matras, dekbed, overtrek en hemel bij jullie besteld. Donderdag 11 juni is een groot deel hiervan afgeleverd. De hemel door DHL, de rest door Post NL. Echter bleek al snel dat wij van het bouwpakket van het bedje enkel de lades en één van de 2 benodigde dozen hebben ontvangen. Tot op heden hebben wij de rest van het bouwpakket nog steeds niet ontvangen....

Probleem goed opgelost

Fijne speelkeuken. Na montage zit alles heel stevig in elkaar. Een klein probleem met het artikel werd in goed overleg uitstekend opgelost.

Antwoord van Petite Amélie NL

Bedankt voor je waardering, dit betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Snelle levering en goed speelgoed maar belangrijkste onderdeel is niet meer leverbaar zo jammer

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor je viersterrenbeoordeling. Fijn om te horen dat de levering snel was en het speelgoed goed bevalt. Jammer dat het belangrijkste onderdeel niet meer leverbaar was. We begrijpen heel goed dat dat teleurstellend is. Door een voorraadverschil bleek één artikel helaas niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak; dat had niet mogen gebeuren. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
Snelle levering, keurig verpakt en de speelmat ziet er ook nog fantastisch uit.
Snelle bezorging , nette aflevering mijn kleinzoon heeft prima geslapen in zijn ledikantje

Antwoord van Petite Amélie NL

Hartelijk dank voor de prachtige vijfsterrenbeoordeling. Wat fijn om te horen dat de bezorging snel en netjes verliep en dat uw kleinzoon zo goed heeft geslapen in zijn ledikantje. Dat is precies waar we het voor doen. Met vriendelijke groet, Petite Amélie
Super keukentje, stevig en prachtige pannetjes etc! Snel verzonden, top !
Top product, keurige bouw beschrijving, mooi product voor een eerlijke prijs

Snelle verzending, verkeerde producten

Snelle verzending; maar ik kreeg andere poppetjes dan afgebeeld. Namelijk twee mannelijke poppetjes, een kat een hond (ipv een vrouwelijk poppetje en een mannelijk poppetje, en een kat en een hond).

Antwoord van Petite Amélie NL

Wat vervelend dat het setje in en andere samenstelling geleverd is. We zien dat je hierover nog geen contact met onze klantenservice hebt opgenomen. We helpen je namelijk graag verder en willen dit graag voor je oplossen. Zou je ons een bericht kunnen sturen met je ordernummer en een foto van het probleem? Dan kijken we dit voor je na. Dank dat je de moeite hebt genomen om dit te delen, we staan klaar om je te helpen. Met vriendelijke groet, Team Petite Amelie
I D
Ingeborg d.
Stoeltjes en bureautje voldoen goed. Was goed in elkaar te zetten en de levering verliep precies volgens aangegeven wens.