vikingchoice.nl

3.255 reviews in totaal   134 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en doorgaans betrouwbare levering, de goede tot zeer goede kwaliteit van de producten, en de betaalbare prijs-kwaliteitverhouding. Ook worden de eenvoudige bestelprocedure, de overzichtelijke website en het gebruiksgemak bij het monteren gewaardeerd. De persoonlijke, vriendelijke en behulpzame service wordt door veel klanten als prettig ervaren. De communicatie verloopt vaak vlot en responsief. Toch zijn er verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Er zijn teleurstellingen over de productkwaliteit en voor sommigen ontbreekt een duidelijke handleiding bij montage. Bij problemen is de opvolging of afhandeling niet altijd voldoende. Retourprocessen en terugbetalingen verlopen geregeld moeizaam, met klachten over gebrekkige communicatie en uitblijvende oplossingen. Daarnaast schiet de telefonische bereikbaarheid en opvolging in bepaalde gevallen tekort.

Reviewsvikingchoice.nl

Mooie Aluminium Ladder 3x11 / 8,45m gekocht en werd snel geleverd.
Jullie doet het best optijd bestellen is bij mij thuis
M K
Martin K.
Het product is prima geleverd

Het douchepaneel is fantastisch, bezorging kan beter

Het douchepaneel is fantastisch, maar de bezorging laat te wensen over. Zet er niet bij 'voor 13 uur besteld is volgende dag in huis' als je dat niet kunt waarmaken. Wij bestelden maandagochtend, maar kregen in eerste instantie bericht dat het woensdag bezorgd zou worden. Woensdag tot in de middag zitten wachten en toen kwam er ineens bericht dat het donderdag tussen 9.30 en 21.30 uur zou worden. Wij baalden dat wij anderhalve dag hebben zitten wachten op de bezorging.
Privéprofiel
Duidelijke site, snelle levering.
Ik ben zeer tevreden over de volledige afhandeling van de bestelling en de service door de klantenservice. Nogmaals bedankt voor de vlotte levering.
Kwaliteit qua prijs is echt goed En snel verzonden
Mooi compact verpakt en van een goede kwaliteit. Prijsverhouding vergeleken met andere gelijkwaardige producten is goedkoop.