vikingchoice.nl
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.963 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jan 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
vikingchoice.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering in Belgie ! We wensten een extra opvouwbare (goede) matras voor onze logerende kleinkinderen in het weekend van 26-08-2023, en bestelden die op woensdag 23-08-2023 bij Viking Choice. Volgens het verzendingschema was de levering pas maandag 28-08-2023 in Belgie. Maar, reeds vrijdagmiddag 25-08-2023, belde GLS aan onze voordeur met de matras! Zeer tevreden over de supersnelle levering in Belgie ! Ons kleinkind sliep als een roosje op onze VIKING CHOICE Matras Opvouwbaar 195x80x15cm !

de meest kritische beoordeling

26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stoel besteld, duurde heel lang. Na verschillende telefoongesprekken uiteindelijk na meer dan een maand ontvangen. Bleek stoel ook nog eens defect te zijn. Gebeld, foto gestuurd, weer gebeld…….. Sta weer in de wacht…….. Ben er helemaal klaar mee.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor vikingchoice.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
HV
Henk V.
Groningen
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Pas snel na aansporing

De oSnorspronkelijke bestelling was niet leverbaar hetgeen niet directr metbions werd gecommuniceerd, Na tel contact en aanpassing van oinze opdracht was het verder verloop vlekkeloos en snel.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Zeer positieve ervaring

Snelle levering. Er zat een duidelijke instructie bij de trampoline. Degelijke kwaliteit
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden en het is mooi
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima matras. Snel verzonden
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima apparaat alleen de Nederlandse gebruiksaanwijzing ontbrak. Er was wel een Poolse gebruiksaanwijzing toegevoegd. De Engelse beschrijving via de link was niet compleet. Juist bij de gebruiksaanwijzing stopte ook de Nederlandse beschrijving. De translation Eng-Ned die ik van jullie medewerker heel vriendelijk doorgestuurd had gekregen was een grote brei zonder leestekens. Ik heb de gebruiksaanwijzing zelf op een duidelijke volgorde gezet. Daarna kon ik met het toestel aan de slag.
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

kaptafel

Snelle levering van de kaptafel. Bij levering was de spiegel helaas gebroken maar na een mailtje werd het keurig opgelost en kreeg ik met 2 dagen een nieuwe spiegel binnen.
Beoordeling melden
RN
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
In de beschrijving stond geschreven dat je het looptempo kon bedienen bij de handvaten dat bleek dus niet het geval te zijn.
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ontvangen Informatie van…I.M van der Dijs

Ontvangen Informatie van Klantenservice; duidelijk, compleet en beleefd.
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slecht ervaring gehad met Vikingchoice.nl Bestelling veel te laat gekomen en ik heb het beschadigd ontvangen, onprofessioneel medewerkers, De bezorger let het Bestelling achter voor de deur, het duurt ook rond twee weken om het retournering te oplossing. Ik ga nooit bestellen van dit website
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden, mooie prijs/kwaliteit

Keurige levering in goed overleg, product (houtkachel) voldoet uitstekend (beter dan verwacht voor de prijs),
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Mooie trampoline randen voor een lage prijs
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

verkopen items die ze niet kunnen leveren

Een transportkar besteld op 21 december 2023 waarbij vermeld stond dat de levertijd 1 a 2 weken was, enige vertaging door de drukke nieuwjaarsperiode was mogelijk. nu op 29 januari 2024 nog steeds niets ontvangen, communicatie daar omtrent krijg je niet als je er zelf niet om vraagt, telkens een antwoord met een nieuwe leveringstijd die ze opnieuw niet kunnen nakomen. Dus totaal niet communicatief en steeds valse beloftes!
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken nog niets ontvangen, na 20 mails heen en weer is ons pakker verloren of nog niet verzonden, wie zal het zeggen, GLS of Vikingchoice spreken zich allebei tegen ! Week geleden beloofd dat we een terug betaling krijgen, ondertussen weer een mail dat ze eerst op de koerier moeten wachten. Nooit meer zien ze ons hier terug
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling incompleet en beschadigd bezorgd, maar wel tot een oplossing gekomen

De ei stoel was niet volledig bezorgd (geen kussens) en een onderdeel was beschadigd bezorgd. Nalevering kon niet, omdat ei stoel niet meer op voorraad was. Uiteindelijk een eerlijke en reële compensatie gekregen. Het contact verliep wat moeizaam en het duurde even voordat er een juiste oplossing geboden werd. Maar uiteindelijk dus deel van aankoopbedrag terug ontvangen. Dus toch drie sterren.
Beoordeling melden