vikingchoice.nlReviews

: 2.821Goed

4,40

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jan. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
vikingchoice.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vikingchoice.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 jan. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
vikingchoice.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vikingchoice.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor vikingchoice.nl

317 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.821 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 mei 2022
Het duurde wat langer voor de producten werden geleverd, dan dat ze op de site hadden aangegeven. Ik moest daar zelf over communiceren. Ook dat ik een mailtje kreeg dat binnenkort mijn kopersbescherming zou verlopen, gaf veel onzekerheid. Zou fijn geweest zijn als de kopersbescherming twee maanden zou zijn, dan heb je even wat langer zekerheid als het wat langer duurt voordat ze het pakket kunnen opsturen. Maar alles is gelukkig prima afgeleverd vandaag. Blij mee!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 feb. 2022
This e-shop is a SCAM! I ordered my beanbag on the 1st February 2022 and paid for it the same day. Two weeks later - I am still waiting for the delivery! I cannot believe it! I tried writing emails, WhatsApp, online chat on website but no-one is able to sort out my delivery. All I get are automated emails (confirmation and feedback survey). In the meantime, I got four packages from other senders so my address can't be the issue. When I finally managed to speak to a person on phone, they promised me to send my order right away. Three days later - still nothing! I spent hours trying to get my package delivered. They only took my money, I doubt the package ever left their warehouse. I do NOT recommend shopping there! Be sure to read Google Reviews before placing your order, I am not alone who never got their order.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor vikingchoice.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022 
van Ray B.
Beoordeling melden
Antwoord van vikingchoice.nl
13 okt. 2022
Bedankt voor uw beoordeling!
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Het duurde wat langer voor de producten werden geleverd, dan dat ze op de site hadden aangegeven. Ik moest daar zelf over communiceren. Ook dat ik een mailtje kreeg dat binnenkort mijn kopersbescherming zou verlopen, gaf veel onzekerheid. Zou fijn geweest zijn als de kopersbescherming twee maanden zou zijn, dan heb je even wat langer zekerheid als het wat langer duurt voordat ze het pakket kunnen opsturen. Maar alles is gelukkig prima afgeleverd vandaag. Blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Voor een noodmatras een prima oplossing. Lichtgewicht, makkelijk te tillen. Vrij stevig, met een knie op het matras raak ik net niet de grond, als je er gewoon op ligt is het prima toeven. Met 85cm breed genoeg ruimte.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Mooie kas en niet duur. Elders niet goedkoper kunnen vinden dan bij vikingchoice. Eerder het dubbele geld bij andere bedrijven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jun. 2022
Wat ik heel fijn vindt was de snelle levering en de uiteindelijke zandbak. Wat tegenvalt is de handleiding in het Pools. Het te kleine grondzeil. De afwijkende planken waardoor de zandbak niet sluit. Wij hebben aanvullend worteldoek gekocht en daar de bodem mee bekleed. Nu de zandbak af is hebben onze 17 maanden oude mannen heerlijk gespeeld onder het zeiltje. De bankjes worden waarschijnlijk volgend jaar pas gebruikt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 feb. 2022
De levering liet wel lang op zich wachten, 2 weken. Maar het is een heel mooi product! Mijn hond is kieskeurig en ligt graag op de koude vloer en het liefst zo dichtbij ons mogelijk, maar nu ging hij toch uit zichzelf op het hondenbed liggen. Het ziet er ook mooi uit, wel wat bobbelig door de vulling - maar hoop dat dat vanzelf recht trekt. Het is een groot bed, misschien wel iets té groot. Maar het ziet er comfortabel uit. Kwalitatief goed!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
veiligheidsnet en trampoline zijn prima. wij vinden de rand alleen wel erg dun. Wij hadden wel wat een dikkere rand verwacht. Als een kind op de rand zou vallen, voelt hij/zij alsnog de veren. Wij vinden de trampoline dus niet geschikt om zonder het net te gebruiken. voor de rest is het dus wel een prima trampoline. Hij is verder keurig geleverd. Wij hadden 'm alleen niet al de volgende dag in huis. (hadden voor 21u besteld).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Super mooie kerstbomen, Komen goed overeen met de foto's als u de takken ook omhoog vouwt. Wij hebben er alleen lampjes in en het kijkt heel natuurlijk omdat de tak bruin van kleur is en de naalden een realistische kleur hebben, Het is een goed gevulde boom. Wij zijn er heel blij mee, jammer dat ik hier geen foto bij kan voegen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 apr. 2022
Prima schommelbank en trampolien. Alleen de beschrijvingen waren niet zo heel duidelijk. Dus met in elkaar zetten veel geduld moeten hebben omdat we moesten puzzelen wat er bedoeld werd. Een engelse/nederlandse handleiding was best fijn geweest. Maar op de producten tot nu toe niks aan te merken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mrt. 2022
Heel tevreden van bestelling van trampolinerand, supersnel in huis, en wat een service van de klantendienst: ik had een foutje gemaakt in het leveradres en ze hebben dit nog op tijd kunnen rechtzetten vóór de verzending !!! Dank je wel hiervoor Vikingchoice.nl, jullie zijn echt een topteam !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 feb. 2022
Loopband maandags besteld , woensdag geleverd. prima loopband , veel waar voor z'n geld. Bevalt erg goed ,maakt weinig geluid en kan er een pittige snelheid op lopen. Alleen jammer vd poolse handleiding , maar met behulp van google translate er toch uitgekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jun. 2022
Snelle verzending alleen klopte de inhoud niet helemaal, waardoor het bed niet in elkaar paste. Gelukkig een handige vriend die met extra gaten en schroeven en een nieuwe lat het toch in elkaar kreeg.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
De bestelde tuinkas ontving ik binnen enkele dagen. Ziet er goed uit en staat al in de volkstuin De tomaten staan er al in. Ik ben er blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jul. 2022
Vriendelijke klantenservice, duidelijke website, snelle verzending en goed product!!
Beoordeling melden
Antwoord van vikingchoice.nl
13 okt. 2022
Bedankt voor uw beoordeling!
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
Kwaliteit produkt voor een goede prijs x makkelijk te monteren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 feb. 2022
Plussen: Het duurde iets langer om mijn krachtstation te ontvangen maar op mails werd goed gereageerd. Product is van goede kwaliteit en wordt goed verpakt geleverd. Minnen: De opbouw van het apparaat met de beschrijving is een uitdaging In 3 termijnen betalen lukte niet.zelfs niet na 3 x proberen Apparaat wordt geleverd op pallets. Chauffeur neemt deze niet mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
Matras en kerstboom (beetje iele boom als je t plaatje van de website verwacht) kwamen tegelijk binnen een paar dagen aan. Er was gemeld dat t langer kon duren door drukte en separate levering kon voorkomen, dus dat viel alles mee. Het was wel wat vreemd verpakt, maar na levering kregen we daar een 10tal mails over dat dit kon gebeuren. Al met al, prima ervaring.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Mijn verzending was niet op tijd bezorgd. Ik heb vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en werd vriendelijk te woord gestaan. De medewerker bood zijn excuses aan en zette spoed achter de verzending. 2 dagen later kreeg ik mijn pakket binnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2022
Het is een mooi bedje maar kwam binnen met de nodige beschadigingen. Ook was er bijna een maand vertragingen in de levering en werd ik hier niet van op de hoogte gebracht. Bedje is erg kwetsbaar en als ouder kun je er niet op zitten bijvoorbeeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2022
Ongekend snel bezorgd. Om 15:30 besteld en de volgende ochtend om 8:45 stonden ze hier op de stoep. Ik heb 2 hondenmanden besteld. Super handig ingepakt, kon ze meteen gebruiken. Kwaliteit is goed en de honden liggen er graag in. Top!
Beoordeling melden