Great Hair Extensions - greathairextensions.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
Great Hair Extensions - greathairextensions.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Great Hair Extensions - greathairextensions.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 15 feb. 2022

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

186 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.938 beoordelingen in totaal

19 mrt. 2023
De kleuren zijn perfect. Ik heb een duo kleur met een chocolade bruin en goud blond. Ik heb 5 pakjes genomen van 50 cm. Alles zit er perfect in. Ik heb ook een krultang besteld omdat ik van nature een slag/krul heb . Het zou fijn zijn als er in de toekomst ook van Great Hair een tape extensions met slag of matige krul zou zijn. Maar dat neemt niet weg van de tevredenheid die ik heb . Ik ben enorm blij met de keuze om greathair tape extensions te nemen .

de meest kritische beoordeling

24 okt. 2022
Wat fijn is, is dat ze 3 verschillende “gradaties” haar hebben. 1:Redelijke kwaliteit en goedkoop. De goedkoopsten worden wel snel slierterig, zie foto 4 (heb daar wel twee verschillende merken in). 2: prima en redelijke prijs en 3; goede kwaliteit maar minder extensions voor een hogere prijs. Wat jammer is, is dat ik bij mijn laatste bestelling Micro rings was vergeten bij te bestellen. Direct na de bestelling mailde ik al; kan je die er nog bij doen en aan me door factureren. Kon niet 🤷🏻‍♀️ misschien is dat ook zo? Ik betaalde met Klarna, wellicht regels. Maar €4 verzendkosten voor 100 microrings van €3-€5 (weet niet meer) ga ik niet doen. De oplossing was de bestelling annuleren en opnieuw bestellen. Goede klantenservice zou geweest zijn, ik gooi het potje 100 stuks er wel bij, komt volgende keer wel (had al eerder daar besteld). Kost mij ook allemaal tijd en moeite. Pluspunt is de communicatie. Er wordt keurig gecommuniceerd, alleen niet erg efficiënt/pragmatisch/service gericht. Ook hebben ze geen potjes van 100 stuks microrings meer, enkel 1000.. zoveel gebruik ik er in 4 jaar ofzo..😅 en je kunt niet uit afmetingen kiezen. Ik heb erna elders besteld wat me erg goed is bevallen. Had de klantenservice beter geweest, zoals bijv; “ik gooi er wel een potje bij, komt volgende keer wel” of wanneer ik vroeg of er nog potjes van 100 rings waren; “nee, maar dan maken we toch een potje van 100! Welke kleur?”, dan was ik niet verder gaan zoeken en nog klant. Foto 1; vast, gewassen en aan de lucht laten drogen, natuurlijke slag Foto 2; geföhnd Foto 3; lente verschil met eigen haar vind ik nog lastig wegwerken (hier zaten er nog niet allemaal in.. 4; 2 m’n na borstelen wordt het (goedkoopste merk) erg sliertig. volgende keer ga ik voor de T tips. die zijn plat gelijmd bij de tip waardoor de strengen breed zijn ipv rond. Verkopen ze hier niet.

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

11 sep. 2023

Blij met het merk Great Hair!

Haarkwaliteit is perfect! Meerdere merken haar extensions gehad, maar Ik wil nooit meer een ander merk. Goede informatie online, de klantenservice heeft mij goed geholpen. Binnen 24 uur de bestelling in huis.
7 sep. 2023
Heel fijne extensions. Vind alleen de kleur bepalen ontzettend lastig op de computer. De kleurstalen nummers matchen niet met de kleurnummers die je gewend bent met bijv. Verven
11 sep. 2023
vriendelijk zijn ze zeer zeker , ik kon mijn pakje annuleren omdat ik er te lang zou moeten op wachten . ik ben nu 7 dagen nadien nog steeds aan het wachten op mijn geld .
12 sep. 2023
Fijn dat jij, je ervaring met ons deelt. In ons systeem staat dat het bedrag al is terug betaald. We nemen contact met je op om de terug betaling gegevens met je te delen.

Fijne samenwerking

Persoonlijke begeleiding door hun exporten via whatsapp , bij problemen directe hulp, Vriendelijk, snelle bezorging
29 aug. 2023

Goede kwaliteit haar en producten

Bestelling snel in huis en retouren snel terug betaald. Goede kwaliteit van het haar en de producten
Ja lever tijden
30 aug. 2023
Wij begrijpen dat je niet tevreden bent met de levertijd van je bestelling. Het bestelde artikel is momenteel niet op voorraad, waardoor wij jou bestelling niet binnen 24 uur kunnen leveren. We nemen in de loop van de dag contact met je op en zullen de verwachte levertijd met je delen.
Precies zo als de kleur moet zijn. Stevige bontjes. Houd prima
11 sep. 2023
Snelle levering, mooie kwaliteit haar en fijne klantenservice.
Mijn bestelling werd super snel bezorgd zoals altijd.
4 sep. 2023
Prettig telefonisch contact, snelle levering
2 sep. 2023
Ziet er prachtig, netjes uit!
28 jul. 2023
kwaliteit producten, snelle levering.Informatie over levering.
13 aug. 2023
Kei mooie haren top kwaliteit en snelle service👌👌
6 aug. 2023
Klantvriendelijk reageren snel probleemoplossend
10 aug. 2023
Professioneel bedrijf met snelle levering
20 aug. 2023
Hallo waar blijft mijn bestelling
21 aug. 2023
Helaas is jouw bestelling nog niet verstuurd omdat het bestelde artikel niet op voorraad is. We nemen per mail contact met je.
29 jul. 2023
16 aug. 2023
16 aug. 2023
Wij vinden het heel spijtig dat je niet helemaal tevreden bent . Wij sturen je ene mail om te kijken wat er mis is gegaan en of we nog iets voor je kunnen betekenen.