Great Hair Extensions - greathairextensions.nl- Logo - Beoordelingen

Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

81 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.021 beoordelingen in totaal

3 sep 2024
Ik zocht een lekkere conditioner om mee nemen op vakantie . Voor mijn knullige, fijne haar (wat snel pluist en klit) Toen ik extensions had vond ik deze erg verzachten. Deze is ook ideaal voor mijn soort haar (zonder extensions )

13 apr 2024
Ik draag al 5jaar extensions met mijn vorige extensions deed ik zeker 10-12 maanden ik heb ze alrikdtgoed verzorgd met producten enz. Nu dacht ik eens hier te bestellen de extensions van greathair zelf. Nu ben ik echter diep teleurgesteld want da extensions verliezen enorm veel haren en klitten best wel ookal gebruik ik de producten die jullie erbij verkopen en vindt dit eigenlijk absoluut niet kunnen want heb er toch ook een mooi bedrag voor betaald.

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Latere levering dan beloofd

Levering vond een paar dagen later plaats dan beloofd op de website, dat vond ik vervelend. Product was goed verpakt en zag er goed uit.
Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We begrijpen dat een latere levering dan verwacht frustrerend kan zijn, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. We streven er altijd naar om onze beloofde levertijden na te komen, en we zullen dit zeker verder onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de verpakking en de kwaliteit van het product. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je geduld en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Super snel en betrouwbaar!
Super snellen levering
DB
D B.
Dinteloord
28 sep 2024
26 sep 2024
27 sep 2024
We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons product te beoordelen. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Wij streven altijd naar een perfecte 5-sterrenervaring voor al onze klanten en zouden graag willen weten wat we kunnen doen om dat voor jou mogelijk te maken. We zullen snel contact met je opnemen om te kijken hoe we je kunnen helpen en ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
15 sep 2024
3 sep 2024
27 aug 2024
Super
VB
Valerie B.
Rotterdam
10 aug 2024
Afhandeling klacht was echt ondermaats! Zoals duidelijk op de foto's die ik had gestuurd te zien was, was de kleur anders dan aangegeven! Ik kon de extensions tegen eigen kosten retourneren! Ook tijdens het telefonisch contact werd er geen coulance getoond!
19 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt me te horen dat je ontevreden bent over de afhandeling van je klacht. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen. Ik begrijp dat de kleur van de extensions afweek van wat je had verwacht, en ik betreur het dat we tijdens ons telefonisch contact niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen, en ik wil graag kijken hoe we dit kunnen rechtzetten. Vandaag nemen we contact met je op, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak, en ik hoop dat we je vertrouwen kunnen herstellen. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
17 jul 2024
Mooi goede kleur. Erg gemakkelijk in gebruik. Geen min punten. Snelle verzending
27 jul 2024
26 jul 2024
11 jul 2024
De extensions werden snel toegezonden. Ik moest ze helaas terugsturen (omdat ik krullend haar nodig heb i.p.v. slag) en kreeg het aankoopbedrag van de extensions meteen teruggestort. Goeie service dus.
20 jun 2024
25 jun 2024
21 jun 2024
17 jun 2024
13 apr 2024
16 apr 2024
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt me dat je deze problemen hebt ondervonden met onze extensions. Ik begrijp volledig hoe frustrerend het is wanneer de extensions niet naar wens zijn. We willen deze kwestie graag voor je oplossen en zullen contact met je opnemen via e-mail om verdere details te bespreken en een passende oplossing te bieden.