Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

2.224 reviews in totaal   113 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 15 feb 2022

greathairextensions.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Veel klanten zijn te spreken over de kwaliteit van de extensions en waarderen de snelle levering. Daarnaast zijn er positieve ervaringen met een vriendelijke en behulpzame service, en wordt de snelle retourafhandeling door sommige klanten gewaardeerd. Echter zijn er ook klachten over afgenomen kwaliteit van het haar en haaruitval. Sommige klanten ondervinden vertragingen of problemen met voorraad en bezorging. De service wordt niet door iedereen als positief ervaren; er zijn meldingen van slechte communicatie en gebrek aan medewerking. Verder merken klanten kleurverschillen op tussen afbeeldingen of staaltjes en het uiteindelijke product, en zijn er klachten over extra kosten en onvoldoende ondersteuning bij verkeerde leveringen.

ReviewsGreat Hair Extensions - greathairextensions.nl

Zeer tevreden, al jarenlang!

Ik gebruik de extensions van deze webshop inmiddels al een aantal jaar en kan eigenlijk alleen maar zeggen dat ik er ontzettend tevreden over ben. De kwaliteit van het haar is erg mooi en natuurlijk. Ik ben iedere keer weer blij met het resultaat. Ik zou de extensions van Double True dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar mooie, kwalitatieve extensions. Ik ben in ieder geval een zeer tevreden, vaste klant en hoop ze nog jarenlang te blijven gebruiken!

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Wat fijn om te horen dat je al jarenlang zo tevreden bent met onze extensions! Bedankt voor je mooie en uitgebreide review en je enthousiasme over Double True. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions

Voor de tweede keer Di Biase extensions besteld!

Dit is inmiddels mijn tweede bestelling van de Di Biase extensions en ik ben opnieuw ontzettend tevreden. De eerste keer beviel zo goed dat ik zonder twijfel weer voor hetzelfde merk heb gekozen. Het haar voelt heel zacht en natuurlijk aan en de kwaliteit is echt mooi. Ook na het dragen blijft het haar er verzorgd uitzien, mits je het natuurlijk goed verzorgt. Ik vind vooral de natuurlijke uitstraling erg mooi en de extensions blenden mooi met mijn eigen haar.

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je inmiddels voor de tweede keer voor Di Biase hebt gekozen en zo tevreden bent over de extensions. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Ik gebruik de bonding extensions van Double True inmiddels al jaren en ben erg tevreden over de kwaliteit. Het haar heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en voelt prettig aan. Ik vind het fijn dat ik via GreatHairExtensions.nl steeds dezelfde goede kwaliteit kan bestellen. Ook de service en snelle levering zijn top. Zeker een webshop die ik kan aanraden!
L V
Loes V.
Ik was opzoek naar clip in extensions goed kwaliteit en goede prijs. Nu waren de Great Hair toevallig in de aanbieding dus koos ik voor deze. Ik vond het moeilijk de kleur te kiezen en heb met een medewerker gechat. Heel fijn dat dit kan. Na de chat kreeg ik de chat helemaal opgestuurd via de mail dus super fijn om alles nog eens terug te lezen! Helaas waren de kleuren anders dan op het plaatje. Ze waren veel lichter in het echt! Maar geen probleem heb de verkeerde kleuren terug getsuurd en kreeg heel snel mijn geld terug gestort! Fijn bedrijf en goede service!!! Het enige wat ik op te merken heb is dus dat de kleuren op het plaatje heel anders zijn als in het echt. Verder alles prima!!!

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je uitgebreide review en je mooie woorden over onze service. Fijn dat we je verder hebben kunnen helpen. Ook bedankt voor je feedback over de kleurweergave. We nemen dit mee. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Vind het jammer wanner je 6 maand garantie krijgt je alles moet kunnen bewijzen namelijk bij bailman Het is al niet goedkoop en vind dat een verslag en foto's zou moeten voldoen

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

We vinden het heel vervelend dat je dit zo hebt ervaren. We nemen contact met je op om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Gelukkig heel veel op voorraad, Ik zou alleen de zin; vandaag besteld morgen in huis niet op de site plaatsen.... Dat is niet waar nl Maakt niet uit of het een DHL/ post nl dingetje is .......

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze voorraad. Wat jammer dat je bestelling niet de volgende dag is geleverd. Wij zorgen ervoor dat bestellingen op tijd bij ons de deur uitgaan. Vanaf het moment dat de bestelling is overgedragen aan de koerier, hebben wij helaas geen invloed meer op de bezorging. Het kan helaas voorkomen dat er onderweg vertraging ontstaat bij de vervoerder. We nemen je feedback over de vermelding op onze website zeker mee. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions

Super tevreden

Ontzettend tevreden over Great Hair Extensions! Ruime keuze, snelle levering en altijd fijn persoonlijk advies. Ook ben ik erg tevreden over de kwaliteit van Double True.

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review en je complimenten over onze service en Double True. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
E N
Eb N.
Mijn great Hair bonding extensions bevallen mij heel goed. Goede kwaliteit en blijft mooi, zelfs als je het verft. Jammer dat jullie hiermee stoppen. De overige merken hebben niet deze kwaliteit…zo jammer.

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de Great Hair Extensions en dat ze mooi blijven, ook na het verven. We begrijpen dat je het jammer vindt dat dit merk uit ons assortiment verdwijnt. Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. Mocht je vragen hebben over mogelijke alternatieven, dan denken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Ik heb al een jaar of 25 Great Hair extensions en ik hou ervan!!! Wat een geweldig haar maar nu op naar double treu… ik ben benieuwd…

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Wat leuk om te horen dat je al zo lang tevreden bent over Great Hair Extensions! Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen al die jaren. We hopen dat je net zo enthousiast wordt over Double True!
Het bestellen , de snelle correspondentie bij afhandelingen of bij vragen via mail . De prijzen ! Altijd zeer vriendelijk ! Gewoonweg een heel goed geordend bedrijf ;)

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review en je vriendelijke woorden over onze service. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Goede service

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review en fijn dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Ze zijn erg mooi. Het jammere is dag het niet super plakt in mijn haar

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de extensions mooi vindt. Jammer om te horen dat ze niet optimaal in je haar blijven zitten. We nemen graag contact met je op om te kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Privéprofiel
Ik heb meerdere malen contact gezocht over de slechte kwaliteit van de extentions. Ik heb geen enkele reactie ontvangen. Ik had eerder een onenigheid over de seal lijm (een welles nietes verhaal) wat uiteindelijk wel is opgelost dus ze zullen vast denken daar heb je haar weer…maar dit kan echt niet!! Niet reageren is zeer klant onvriendelijk, ook vind je een klant een zeur. Ik koop hier ook echt nooit meer Extentions! Slechte kwaliteit haar en zeer klant onvriendelijk!

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Onze excuses dat je dit zo ervaart. Wij gaan vandaag nog contact met je opnemen, zodat we alsnog tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Ik bestel altijd mijn haren hier, snelle bezorging, goede extensions, je kan er alles mee doen zelfs kleuren want dat doe ik altijd

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions