Great Hair Extensions - greathairextensions.nl- Logo - Beoordelingen

Great Hair Extensions - greathairextensions.nlReviews

: 1.753Goed

4,42

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Great Hair Extensions - greathairextensions.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Great Hair Extensions - greathairextensions.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 15 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Great Hair Extensions - greathairextensions.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Great Hair Extensions - greathairextensions.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

26 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.753 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jul. 2022
Door een persoonlijke advies heb ik de juiste kleur Hair Extensions gekozen dat perfect past bij mijn eigen haar. Het past zo mooi dat je niet ziet dat ik extensions gebruik. Ik heb weer veel haar op mijn hoofd en ben daar super blij mee.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 dagen geleden
Als we nog iets bij besteld moet worden kan er misschien iets aanbieden worden dat er niet 2 maal porto betaald moet worden.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Hele snelle levering keurig netjes verpakt. Producten zijn erg kwalitatief. Zeker een aanrader.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering, en na retour ook snelle terugbetaling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Als we nog iets bij besteld moet worden kan er misschien iets aanbieden worden dat er niet 2 maal porto betaald moet worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 uur geleden
Geen echt haar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Snelle levering naar België, klantenservice was erg behulpzaam en het product wat ik heb besteld was effectief waarvoor ik her nodig had
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Goed, snelle levering en niet duur, goed genoeg voor onze haren :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Snelle verzending en goede producten! Zeker een aanrader
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Altijd netjes op tijd en keurig verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Door een persoonlijke advies heb ik de juiste kleur Hair Extensions gekozen dat perfect past bij mijn eigen haar. Het past zo mooi dat je niet ziet dat ik extensions gebruik. Ik heb weer veel haar op mijn hoofd en ben daar super blij mee.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Super extensions
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
Snel👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 mei 2022 
Mooie kwaliteit!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022
Beoordeling melden
Geïmporteerd
7 okt. 2021
Prima service, goed contact, vriendelijke personeel en snelle levering!!
Beoordeling melden
Geïmporteerd
13 okt. 2021
Ik bestel al heel lang great Hair . Ben tevreden met dit product.
Beoordeling melden