Great Hair Extensions - greathairextensions.nl- Logo - Beoordelingen

Great Hair Extensions - greathairextensions.nlReviews

: 1.828Goed

4,27

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Great Hair Extensions - greathairextensions.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Great Hair Extensions - greathairextensions.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 15 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Great Hair Extensions - greathairextensions.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Great Hair Extensions - greathairextensions.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

101 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.828 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jul. 2022
Door een persoonlijke advies heb ik de juiste kleur Hair Extensions gekozen dat perfect past bij mijn eigen haar. Het past zo mooi dat je niet ziet dat ik extensions gebruik. Ik heb weer veel haar op mijn hoofd en ben daar super blij mee.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 okt. 2022
Wat fijn is, is dat ze 3 verschillende “gradaties” haar hebben. 1:Redelijke kwaliteit en goedkoop. De goedkoopsten worden wel snel slierterig, zie foto 4 (heb daar wel twee verschillende merken in). 2: prima en redelijke prijs en 3; goede kwaliteit maar minder extensions voor een hogere prijs. Wat jammer is, is dat ik bij mijn laatste bestelling Micro rings was vergeten bij te bestellen. Direct na de bestelling mailde ik al; kan je die er nog bij doen en aan me door factureren. Kon niet 🤷🏻‍♀️ misschien is dat ook zo? Ik betaalde met Klarna, wellicht regels. Maar €4 verzendkosten voor 100 microrings van €3-€5 (weet niet meer) ga ik niet doen. De oplossing was de bestelling annuleren en opnieuw bestellen. Goede klantenservice zou geweest zijn, ik gooi het potje 100 stuks er wel bij, komt volgende keer wel (had al eerder daar besteld). Kost mij ook allemaal tijd en moeite. Pluspunt is de communicatie. Er wordt keurig gecommuniceerd, alleen niet erg efficiënt/pragmatisch/service gericht. Ook hebben ze geen potjes van 100 stuks microrings meer, enkel 1000.. zoveel gebruik ik er in 4 jaar ofzo..😅 en je kunt niet uit afmetingen kiezen. Ik heb erna elders besteld wat me erg goed is bevallen. Had de klantenservice beter geweest, zoals bijv; “ik gooi er wel een potje bij, komt volgende keer wel” of wanneer ik vroeg of er nog potjes van 100 rings waren; “nee, maar dan maken we toch een potje van 100! Welke kleur?”, dan was ik niet verder gaan zoeken en nog klant. Foto 1; vast, gewassen en aan de lucht laten drogen, natuurlijke slag Foto 2; geföhnd Foto 3; lente verschil met eigen haar vind ik nog lastig wegwerken (hier zaten er nog niet allemaal in.. 4; 2 m’n na borstelen wordt het (goedkoopste merk) erg sliertig. volgende keer ga ik voor de T tips. die zijn plat gelijmd bij de tip waardoor de strengen breed zijn ipv rond. Verkopen ze hier niet.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Na in eerste instantie een ander product gekregen te hebben dan ik wilde mocht ik dat product retour doen en het juiste product werd mij toegezonden. Ze hebben hierbij geen verzendkosten gerekend en zelf compensatie gedaan voor de gemaakte retourkosten. Klacht dus zeer netjes afgehandeld en ook iets mee gedaan want de artikelnaam is ondertussen aangepast. Bedank voor de service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
De tapes van de extensions lossen al na ca 2 weken bij mijn klanten.. de kwaliteit van het haar zelf is echter wel degenlijk
Beoordeling melden
Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
16 jan. 2023
Ik vind het heel spijtig dat de tape extensions niet zijn blijven zitten. Dit is zeker niet de bedoeling, wanneer je ze plaatst in de juiste stappen. Wij nemen deze week contact met je op en geven je graag advies, uitleg en een passende oplossing.
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Het haar was prachtig alleen de kleur had ik verkeerd ingeschat waardoor ze retour gestuurd zijn ! Was mijn fout !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
 
Goede producten snelle service Staart exacte kleur als mijn eigen haar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering, alle beloftes en afspraken nagekomen. Top bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Ze hebben mijn klacht goed opgelost inmiddels!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle levering. Goede kwaliteit produkten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Mijn bestelling is prima gegaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden