Great Hair Extensions - greathairextensions.nl- Logo - Beoordelingen

Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
Beoordelingen:

129 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.974 beoordelingen in totaal  

4,47
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 feb. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Great Hair Extensions - greathairextensions.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kleuren zijn perfect. Ik heb een duo kleur met een chocolade bruin en goud blond. Ik heb 5 pakjes genomen van 50 cm. Alles zit er perfect in. Ik heb ook een krultang besteld omdat ik van nature een slag/krul heb . Het zou fijn zijn als er in de toekomst ook van Great Hair een tape extensions met slag of matige krul zou zijn. Maar dat neemt niet weg van de tevredenheid die ik heb . Ik ben enorm blij met de keuze om greathair tape extensions te nemen .

de meest kritische beoordeling

9 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerst en vooral had ik staaltjes gevraagd van bepaalde kleuren. Ik ben namelijk echt grijs-assig van haar. Dus is altijd een uitdaging. Het staaltje blende perfect met mijn haar. Toen heb ik alles aangkocht voor de tape extensions en de tape extensions zelf ook. Toen ik de verpakking opendeed, wel wat teleurgesteld. Was absoluut niet zo assig-grijs of op het staaltje. Was meer echt naar de bonde as tint. Heb deze gekleurd en kleuring heel goed aangepakt. Maar vind wel als je geld steekt in staaltjes het jammer is dat je dan toch nog het haar moet kleuren wat ook terug geld kost.. De staaltjes kloppen niet en dat is niet juist of toch zeker van het nummer 1003. Het haar zelf is wel goed van kwaliteit. En ook niet beschadigd van de kleuring (was met 10 volume). Tape blijft ook goed plakken. Maar zoals ik zei, jammer dat je betaalt voor het staaltje als het dan toch niet overeen komt met de extensions.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Blij met de tape-in extensions, blijven goed zitten en voelt goed, de kleur had ik iets donkerder verwacht, maar verder prima extensions
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering, kwaliteit, alles is prima. Heel tevreden.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitatief erg goede extensions voor een zeer nette prijs! Snelle levering en ook heel tevreden over de klantenservice.
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Professioneel

Hulpvaardig, professioneel, vriendelijk, leuke samenwerking, snelle levering prijs/kwaliteit Top
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Aanbod is prima, de site echter irritant traag.
Beoordeling melden
Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
5 jan. 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je feedback te geven. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met onze website te delen, en we betreuren het dat de snelheid niet aan je verwachtingen voldeed. Op het moment dat je de trage prestaties van onze website hebt ervaren, was er toevallig net een update uitgevoerd. Helaas heeft deze update onbedoeld invloed gehad op de snelheid van de site. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Onze excuses voor eventuele frustratie die dit heeft veroorzaakt. We begrijpen hoe belangrijk het is om een soepele en efficiënte online ervaring te hebben. Met vriendelijke groet, Great Hair Extensions
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk inzetbaar
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Stijltang doet de krullen niet weg… te…

Stijltang doet de krullen niet weg… te gladde plaat
Beoordeling melden
Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
9 jan. 2024
Wat vervelend om te horen dat de stijltang niet aan je verwachtingen voldoet. We zullen later op de dag contact met je opnemen om advies en tips te geven. Met vriendelijke groet, Great Hair Extensions
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super service Alleen zou het voor mij handiger zijn als je bezorg bedrijf zelf kan kiezen heb zelf telkens met dhl niet geen goede ervaring dozen komen kapot aan of het wordt toch geleverd bij de buren
Beoordeling melden
Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
19 dec. 2023
Bedankt voor je review. Het is momenteel alleen mogelijk om bij ons een bestelling te plaatsen met DHL. We nemen contact met je op om te kijken of wel nog wat voor jou kunnen betekenen.
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supermooi haar en snel geleverd. Het zou fijn zijn als er bij de bestelling meteen ook de optie bestellen extra tape zichtbaar wordt. Ook voor particulieren. Deze heb ik nu elders apart besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
8 dec. 2023
Bedankt voor je review! We proberen het zo duidelijk mogelijk aan te geven op onze webshop. We nemen contact met je op om te kijken hoe we dit nog meer zichtbaarder kunnen maken voor andere klanten!
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zorgen dat er voldoende voorraad aanwezig is. Zodat je niet weken op je bestelling hoeft te wachten
Beoordeling melden
Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
19 dec. 2023
Beste Sanne, We vinden het erg vervelend dat je lang op je bestelling hebt moeten wachten. Deze kleur weave is inderdaad erg populair waardoor we sneller door onze voorraad waren dan verwacht. Wij zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Mirjam - Great Hair Extensions
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super service ! Alleen de kleuren van de extensions mogen beter zichtbaar worden.
Beoordeling melden
Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
8 dec. 2023
Bedankt voor je review! Voor het bepalen van de juiste kleuren, adviseren wij een kleursample of kleurenring te bestellen. Foto's kunnen al snel afwijken door verschillende beeldschermen en instellingen van apparaten.
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit haar extensions

Ik bestel al jaren Great Hair Extensions, goede kwaliteit echt top!
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
goed en snel; handelen erg tevreden, soms ook korting top
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel binnen , reageren altijd op al je vragen
Beoordeling melden