Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

2.200 reviews in totaal   115 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen te spreken over de snelle levering, de goede kwaliteit van de producten en de ruime keuze aan kleuren die vaak goed overeenkomen met de verwachting. Ook wordt de klantenservice regelmatig als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals vertraagde of niet geleverde bestellingen, klachten over afnemende productkwaliteit zoals haar dat uitvalt of snel klit, en kleuren die soms afwijken van de verwachting of niet overeenkomen met de kleurcode. Daarnaast wordt de klantenservice soms als niet responsief of onduidelijk ervaren en is er onduidelijkheid of onjuiste informatie rondom de voorraadstatus van producten.

ReviewsGreat Hair Extensions - greathairextensions.nl

Ik bestel altijd mijn haren hier, snelle bezorging, goede extensions, je kan er alles mee doen zelfs kleuren want dat doe ik altijd
Snelle levering, goed product

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Supersnelle levering en prachtige extensions!

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de extensions. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
De kwaliteit van greathair extensions. De snelheid van leveren.
De kwaliteit is goed

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de extensions. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions
Mooi haar, goede kwaliteit! Zeer snel geleverd
Perfecte kleur en volume! Hoefde er niets aan te doen! Love it!
Snelle levering en vlotte communicatie
Altijd zeer goede ervaring!
Duidelijke site, goede producten en snelle levering.

Antwoord van Great Hair Extensions - greathairextensions.nl

Bedankt voor je beoordeling. Jammer om te zien dat je ervaring niet helemaal naar wens was. We nemen graag contact met je op om te kijken hoe we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Great Hair Extensions

Hair weft

Ik draai de hairweft nu 3 weken. En moet zeggen dat ik de kwaliteit toch echt anders vind dan mijn vorige weft van jullie. De vorige weft heb ik een jaar gedragen . Merk nu al bij deze dat de punten een stuk droger zijn. Fingers crossed hoe deze zich gaat houden .
De kleur van het staaltje en de daadwerkelijke extensions kwamen niet overeen. Het staaltje had een donkere uitgroei en de geleverde extensions niet. Er zat een bon van 5 of 10 euro korting bij die deed het niet. De haren zelf zouden stijl moeten zijn maar krullen/kroesen waardoor het niet mooi blend. Echt een beetje jammer. Had goede hoop maar zal helaas niet nog een keer bestellen.