Great Hair Extensions - greathairextensions.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van dekwaliteitscriteria van Trusted Shops
Geverifieerde webshop
Bescherming van persoonlijke gegevens
Duidelijke bestelprocedure
Beschermd door middel van de kopersbescherming
Bij Great Hair Extensions - greathairextensions.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer
Gecertificeerd sinds:15 feb. 2022
Laatst gewijzigd op:29 mei 2023
Geverifieerde webshop
Bescherming van persoonlijke gegevens
Duidelijke bestelprocedure
Beschermd door middel van de kopersbescherming
Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
Door een persoonlijke advies heb ik de juiste kleur Hair Extensions gekozen dat perfect past bij mijn eigen haar. Het past zo mooi dat je niet ziet dat ik extensions gebruik. Ik heb weer veel haar op mijn hoofd en ben daar super blij mee.
Wat fijn is, is dat ze 3 verschillende “gradaties” haar hebben. 1:Redelijke kwaliteit en goedkoop. De goedkoopsten worden wel snel slierterig, zie foto 4 (heb daar wel twee verschillende merken in). 2: prima en redelijke prijs en 3; goede kwaliteit maar minder extensions voor een hogere prijs. Wat jammer is, is dat ik bij mijn laatste bestelling Micro rings was vergeten bij te bestellen. Direct na de bestelling mailde ik al; kan je die er nog bij doen en aan me door factureren. Kon niet 🤷🏻♀️ misschien is dat ook zo? Ik betaalde met Klarna, wellicht regels. Maar €4 verzendkosten voor 100 microrings van €3-€5 (weet niet meer) ga ik niet doen. De oplossing was de bestelling annuleren en opnieuw bestellen. Goede klantenservice zou geweest zijn, ik gooi het potje 100 stuks er wel bij, komt volgende keer wel (had al eerder daar besteld). Kost mij ook allemaal tijd en moeite. Pluspunt is de communicatie. Er wordt keurig gecommuniceerd, alleen niet erg efficiënt/pragmatisch/service gericht. Ook hebben ze geen potjes van 100 stuks microrings meer, enkel 1000.. zoveel gebruik ik er in 4 jaar ofzo..😅 en je kunt niet uit afmetingen kiezen. Ik heb erna elders besteld wat me erg goed is bevallen. Had de klantenservice beter geweest, zoals bijv; “ik gooi er wel een potje bij, komt volgende keer wel” of wanneer ik vroeg of er nog potjes van 100 rings waren; “nee, maar dan maken we toch een potje van 100! Welke kleur?”, dan was ik niet verder gaan zoeken en nog klant.
Foto 1; vast, gewassen en aan de lucht laten drogen, natuurlijke slag
Foto 2; geföhnd
Foto 3; lente verschil met eigen haar vind ik nog lastig wegwerken (hier zaten er nog niet allemaal in..
4; 2 m’n na borstelen wordt het (goedkoopste merk) erg sliertig. volgende keer ga ik voor de T tips. die zijn plat gelijmd bij de tip waardoor de strengen breed zijn ipv rond. Verkopen ze hier niet.
Beoordelingen voor Great Hair Extensions - greathairextensions.nl
14 mei 2023
Beetje jammer. Bestel extentions met een korting van 10%. Koningsdag korting. Wat blijkt een dag later 25% korting. Verhuis korting. Scheelde veel geld. Beetje jammer. 😡
Beste Gemma,
Wat vervelend dat dit elkaar heeft gekruist.
Ik neem even contact met je op.
9 mei 2023
Had extensions besteld die niet in voorraad waren en jullie hebben die gewisseld op mijn vraag en direct verstuurd was een goede service
Snel bezorgt en de extensions van great hair extensions (hun eigen merk) zijn echt geweldig. Ik doe er zeker langer dan een jaar mee.
9 mei 2023
Pakket is kwijt geraakt na netjes te wordt te zijn gestaan , sturen ze zonder extra kosten een nieuwe bestelling 👍🏻👍🏻
1 mei 2023
Altijd super snel verzonden en goede kwaliteit
👍🏻
11 mei 2023
Heel slechte service en totaal niet vriendelijk! Artikel na 3 maanden ontvangen terwijl het op de site gewoon voorradig was, maar duidelijk niet aangepast. Vraag je mevrouwtje om een tegemoetkoming omdat je je bestelling na 3 maanden ontvangt (daar moest ik ook steeds zelfs achter aan) reageert mevrouw heel bot, dan annuleer je maar je bestelling. Conclusie, slechte bedrijf!!
Beste Yama,
Wat vervelend te horen dat je dit zo hebt ervaren. Ik stuur je een mail om te kijken wat ik voor je kan betekenen.
Mirjam - Great Hair Extensions
Pakket helaas nooit mogen ontvangen..
11 apr. 2023
Beste krultang die ik ooit heb gehad.
Ik kan mijn extensions precies zoals mijn eigen krullen omtoveren in een hand omdraai. Hij verwarmt binnen een paar seconden op. En het is zo gemakkelijk. Ik heb lange extensions van 50 cm en ik ben met mijn gehele haar binnen 10-15 minuten klaar.
De doos waar het in zit is super mooien fijn om het in te bewaren.
25 apr. 2023
Fijne, duidelijke webshop met een snelle levering. Ik ben al jaren klant en altijd tevreden.
7 apr. 2023
Leuke interessante hairextensions scholing gevolgd. Was goed verzorgd.
7 apr. 2023
Beste Marjan,
Wat goed om te horen dat de training zo goed bevallen is!
We wensen je veel plezier en succes met de geleerde techniek, en misschien tot een volgende keer.
31 mrt. 2023
Haar is super goed, alleen jammer dat de bezorging slecht was
3 apr. 2023
Beste Asena,
Fijn te horen dat je tevreden bent met de extensions.
Ik neem even contact met je op betreft de levering, ik kan niet zien waar er wat mis is gegaan.
3 apr. 2023
De snelle levering, gewoon zeer goed geregeld.
10 apr. 2023
Was heel leerrijk, ik vond het geweldig 😁
11 apr. 2023
Beste Vivianne,
Wat fijn dat je de Double True nano glued weave training zo hebt ervaren! Ik wens je veel plezier en succes met de geleerde technieken, en misschien tot een volgende keer.
Geïmporteerde beoordelingen: