vanbeekart.nl- Logo - Beoordelingen

vanbeekart.nlReviews

: 7.179Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
vanbeekart.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vanbeekart.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 21 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
vanbeekart.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vanbeekart.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor vanbeekart.nl

2.961 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.179 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


16 jan. 2022 
Ik had artikelen in mijn mandje en wilde gaan bestellen. Toen kwam er een pop up met de melding dat artikelnummer xxx niet op voorraad was. Dat vond ik niet erg dus ik wilde verder gaan met bestellen. Maar, dat kon niet. Ik typte het nummer in de Zoekbalk, maar dat werd niet gevonden (aantal malen herhaald om zeker te weten dat ik me niet vergiste). Ik ben alle artikelen in mijn bestellijst afgegaan, maar vond het betreffende artikelnummer niet. Dan ben ik op goed geluk artikelen één voor één gaan verwijderen (en weer terugzetten) totdat ik wèl verder kon met bestellen. Het bleek uiteindelijk om een schilderdoek te gaan. U begrijpt dat ik dit proces vervelend vond. Gewenste oplossing: dat de pop up met het artikelnummer ook met naam (dus wat het is) zichtbaar is en dat deze pop up blijft staan i.p.v. binnen een paar tellen te verdwijnen. En, dat je het artikel dan uit je mandje kunt halen en zo gemakkelijk verder kunt met bestellen. Dank voor uw aandacht.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 dec. 2021
De producten zijn prima conform beschrijving. Maar €9,95 voor een brievenbuspakketje vind ik buiten proporties. Helemaal gezien de wijzen waarop de producten waren ingepakt, of beter gezegd niet waren ingepakt/beschermd. Realistische verzendkosten zijn voor mij helemaal prima, gratis verzending bestaat niet en wil ik ook helemaal niet. Maar hiermee wordt ‘verzending’ als een zelfstandig product gezien waarop winst gemaakt moet worden. Dat valt mij tegen. Als ik op voorhand had geweten dat het als brievenbuspakketje verstuurd zou worden, het product onbeschermd in een doos werd geschoven en ik daar het volle tarief van €9,95 voor moest betalen had ik hier niet besteld maar had ik verder gekeken.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor vanbeekart.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
De levering was wat later dan 5 werkdagen en niet alle doeken waren individueel verpakt in cellofaan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Schildersezel “New York” besteld en snel na 2 dagen thuis bezorgd. Prima prijs /kwaliteit Blij mee!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Topproduct, telefonisch zeer goed verder geinformeerd geweest. Snelle levering en kwaliteitsproduct.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Fijne winkels… waar ik me moet inhouden om niet te veel te kopen… zover mooie producten hebben ze!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Fast delivery and very good quality of the product I've bought - easel New York! Thank you!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering en snelle, vriendelijke reactie van klantendienst. Zal hier nog bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Top kwaliteit materiaal, top service en perfect verzorgde levering. Top winkel! Thanks!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Goede prijs/productvernieuwing. Snelle levering. Vriendelijke deskundige medewerkers.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle levering. Goed en stevig verpakt, zodat je geen schade krijgt aan je product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Prachtige baklijsten, mooi zwaar en mooi hout, keurig verzonden in goede verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022 
Zoals altijd, bij Van Beek weten ze wat ze doen. Dus bestelling accuraat en vlot.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Ruim assortiment. Goed advies. Personeel Badhoevedorp zijn heel erg behulpzaam.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Overzichtelijke website. Bestelling vlot, compleet en goed verzorgd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Op tijd en vriendelijke chauffeur, goed verpakt en ongeschonden aangekomen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Uitstekende kwaliteitsartikelen, zorgvuldig verpakt en goed afgeleverd !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
van Tom A.
Hoge kwaliteit van de producten. De verzending was uitstekend verzorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
Veel keuze, leuke website, goede kwaliteit, snelle. Verzending. Prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Adequate afhandeling en prima service met uitstekende track & trace.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Alles wordt geleverd zoals besteld. Producten steeds goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
dat er alles bij zat in een keer . helemaal nergens problemen mee
Beoordeling melden