Gecertificeerd sinds: 21 apr 2021
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en de zorgvuldige verpakking. Ook de behulpzaamheid, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de medewerkers wordt gewaardeerd, vooral bij het oplossen van problemen. Het ruime en gevarieerde aanbod valt in de smaak en de scherpe, concurrerende prijzen worden als positief ervaren. Daarnaast wordt de website vaak als overzichtelijk en handig omschreven. Toch worden er ook enkele verbeterpunten genoemd, zoals regelmatige vertragingen, onduidelijkheid of fouten bij de bezorging. Sommige klanten vinden de gebruiksvriendelijkheid van de website voor verbetering vatbaar en een enkeling ervaart de prijsstelling als aan de hoge kant.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvanbeekart.nl
Handige mix van online en winkel
fijn dat ik mijn bestelling kan ophalen
Zeer tevreden
Perfecte after sales!
positief en verbetering....
Ook naar Zweden vlug verzonden!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
vanbeekart.nl
- +31206582222