vanbeekart.nl

21.408 reviews in totaal

21.408 reviews since 27 okt 2020

Gecertificeerd sinds: 21 apr 2021
vanbeekart.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, het brede en ruime assortiment en de hoogwaardige kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt overwegend als vriendelijk, behulpzaam en deskundig ervaren. Ook de scherpe prijzen, het gemak van online bestellen en de mogelijkheid tot afhalen in de winkel worden gewaardeerd. De verpakking van de producten is meestal stevig en beschermend. Toch zijn er enkele aandachtspunten: de levertijd duurt soms langer dan verwacht en het bezorgmoment is niet altijd duidelijk. Sommige producten zijn af en toe niet op voorraad, en er zijn opmerkingen over onnodig grote of niet-duurzame verpakkingen. De website wordt soms als onduidelijk ervaren en de verzendkosten zijn bij kleine bestellingen relatief hoog. Incidenteel is er een minder goede ervaring met de klantenservice.

Reviewsvanbeekart.nl

papier bestelt, een kwetsbare bestelling. de verpakking is zo zorgvuldig en stevig, dat kreuk of beschadiging bijna onmogelijk is. De bestelling is dan ook in goede staat ontvangen en daarnaast ook supersnel. voor mij weegt de juiste verpakking namelijk heel zwaar, het begin van een succesvolle verzending. Goed gedaan !

Ruime keuze

Het bestellen van all benodigdheden verloopt altijd goed. Ruime keuze. Jammer dat sommige (polulaire) producten vaak niet op voorraad zijn en dat ik dan moet uitwijken. Maar verder een prettige zaak en overzichtelijke webpagina's
uitstekende kwaliteit en correcte levering. Als ik enig opmerking mag maken best toch even laten weten dat er geleverd wordt als het om grote formaten gaat. Gelukkig was er iemand thuis om de canvas van 2m x 2m in ontvangst te nemen.
Altijd netjes beschermd ingepakt. Pakbon er ook bij zodat je makkelijker een herhaalbestelling kan plaatsen. Ik zou me alleen graag voor de papieren folder af willen melden en kan dat nergens doen. Ik vind het zonde van het papier en kijk liever online.
Alles goed ontvangen. Rekening klopt steeds niet er zit iedere keer 1 cent verschil in. Erg irritant. Je besteld op de website , klikt gewoon alles aan je voert zelf niets in en toch dan 1 cent verschil. Dit gebeurd bij iedere bestelling. Niet klant vriendelijk
Snelle verzending. De bestelling was goed verpakt waardoor de kleurpotloden goed beschermd waren. Wat beter kan: het inloggen op mijn account en het volgen van de bestelling lukten niet. Onduidelijk of de oorzaak bij mij ligt.
A E
Anita E.

Vakkundig - klantvriendelijk en lekker dichtbij

Fijn dat en fysieke winkel zo dichtbij is voor afhalen. Order altijd goed verzorgd en als je nog vragen hebt kan je die altijd stellen en word te vakkundig te woord gestaan en zijn zeer behulpzaam bij het zoeken naar mogelijke oplossingen.
Mooi schilderdoek van 120x90 gekocht. Het doek is van mooie kwaliteit en was goed ingepakt in karton. Ook een snelle levering. Alleen jammer dat diegene die het pakket moest leveren, ( wij waren niet thuis)het pakket gewoon bij de deur heeft neergezet en zelf heeft getekend voor ontvangst.

Prettige (snoep)winkel

Mij bevalt de kennis van zaken in de winkel. Het gebruik van de site vind ik wat moeizaam, omdat er niet onthouden wordt wat je langer dan 1 dag in het boodschappenmandje plaatste. Ook zijn dingen met regelmaat niet op voorraad in de winkel, vooral niet als ze in het krantje staan. Omdat ik niet in de buurt woon vind ik dat extra jammer. Hoewel het dan weer geen straf is om een extra bezoekje te brengen.
Vriendelijke klantenservice, kon mijn eigen fout in mijn bestelling nog aanpassen. Elke bestelling verloopt goed, spullen zijn altijd goed ingepakt, zeer ruime keuze. Een zeer tevreden klant!
M S
Math S.
Ben altijd goed geholpen met mijn vragen bij van Beek. Ze leveren goed materiaal heb voor onze schilders club al heel veel besteld. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet Math Schreurs
Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Opgehaald in de winkel. Wel jammer dat ik er thuis pas achter kwam dat er twee kleuren verf ontbraken die nog nageleverd moesten worden. Vooral omdat ik alle kleuren nodig had om te kunnen beginnen. Ik had dat liever meteen geweten

Verpakkingsmateriaal

Bestelde spullen ontvangen. Vond de verpakkingsmaterialen niet echt heel degelijk. De doos was op meerdere plaatsen beschadigd. Ligt natuurlijk aan de vervoerders maar zou er toch wat meer rekening mee houden. Gelukkig waren de spullen allemaal oneschadigd.
Mijn indruk na mijn eerste bestelling: Assortiment goed (voorraad hier en daar even iets minder), prijs goed, klantenservice snelle reactie, levering snel. Kortom, als iedereen het zo doet.....
Zoals altijd snel en correct geleverd. Goede kwaliteit. Misschien wel op de verpakking aangeven dat iets breekbaar kan zijn. De postbode was met de doos met 6 schilderijlijsten over de straat aan het rollen. Het ging niet zachtzinnig.
Van Beek levert uitstekende materialen tegen een gunstige prijs en ze zijn ook telefonisch goed bereikbaar. De levertijd is altijd conform afspraak, dat is fijn. Tip: soms krijg ik een tubetje olieverf in een hele grote doos, of 3 x een envelopje met 1 penseel erin. Wellicht kunnen we afspreken om zendingen alleen te versturen als ze compleet zijn, of in een kleinere verpakking. Dat scheelt vervoerskosten en -energie.
J W
Jill W.

Altijd super!

Ach, wat kan ik zeggen? Altijd een fijne webwinkel geweest. Snel verzonden, super ingepakt, goede spullen. Ik kan me niet herinneren dat ik in de 10 jaar dat ik bij ze bestel ooit een klacht heb gehad. Wel ooit een keer gebeld, en toen was dat vraagstuk direct opgelost. Dus echt top!!
Goede service. Alleen jammer dat de bezorgkosten hoger zijn geworden! Eerder waren de doeken van 80x100 nog onder het normale tarief, nu wordt er extra bezorgkosten voor gerekend.

Goede samenwerking

De professionele samenwerking zoals ik die de laatste jaren heb met de vestiging Eindhoven bevalt me vooral. Die chemie mis ik vanuit ‘Badhoevedorp’. Er is geen zichtbare visie richting b2b. Hier zou van Beek zeker in kunnen verbeteren. Het contact is erg regio gericht tot nu toe.
De verzending van het pakje was heel goed. Alleen ik dacht dat het pakket al afgeleverd was, op de door postagentschap gekozen lokatie. Had de info niet goed genoeg gelezen. Er stond niet expliciet bij vermeld dat het was aankomen? Mijn foutje.