light11.nl

2.387 reviews in totaal   156 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen en prijzen de zorgvuldige, nette verpakking. De kwaliteit van de geleverde lampen en onderdelen wordt doorgaans als goed tot uitstekend ervaren. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk omschreven, en de communicatie is meestal duidelijk en tijdig. Ook het retourproces verloopt voor de meeste klanten snel en persoonlijk. De service wordt overwegend als uitstekend en klantgericht beoordeeld. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren frustratie door een gebrek aan reactie of trage antwoorden van de klantenservice. Ook meldt een enkeling verwarring bij het retourproces en zijn er incidenteel tegenvallende ervaringen met de productkwaliteit.

Reviewslight11.nl

Light11 uitstekend; bezorging DHL: waardeloos

Een klein onderdeel van een lamp gekocht en daarbij was de website van light11 goed ingericht met precieze technische details. Dus first time right kunnen bestellen. Ook snelle opvolging van Ligth11. Echter dan is het de beurt aan DHL; waardeloze bezorger; ik ben gewoon thuis op het moment geplande levering, maar nee, er verschijnt een email dat ik er niet was en kan tot de volgende dag wachten om het onderdeel op een afhaalpunt te gaan ophalen. dus light11 eigenlijk 5 sterren maar vanwege de beroerde service van DHL een lager aantal.
Goede service, snel antwoord op een vraag en snelle levering. We hadden dure lampen gekocht, heel blij mee, sfeervol, alleen de schroeven en pluggen die erbij zitten zijn waardeloos. Voor een dure lamp mag je ook wel wat verwachten

Zorgvuldige logistiek, kwaliteit!

Zorgvuldige logistiek, keurige aangekondigde bezorging via mail door UPS. Design van vertrouwde merken met bijbehorende kwaliteit voor een scherpe prijs. Ben zeer te spreken over Light11!
Bestelling goed afgeleverd en goed te volgen

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellingen te plaatsen, accurate levering.
Goed op de hoogte gehouden van de levertijd en het artikel werd keurig verpakt in goede staat afgeleverd.
Mooie selectie en goede bezorging

Goede bestelling

Het door ons bestelde glaasje voor de lamp was snel en goed geleverd.
Eenvoudig bestellen en vlot geleverd.

Compliment

Zorgvuldig verpakte lampen van goede kwaliteit en vlug geleverd. Compliment hiervoor!
Prima winkel. Lamp keurig en goed verpakt bezorgd.
Heel snelle levering. Produkt voldoet volledig aan de verwachtingen
Prima verzorgd en snelle levering van de lamp
Eenmaal had ik een vraag via de mail gestuurd; daarop een snelle reaktie. De bezorging van de vloerlamp was sneller dan ik had gedacht. De lampenkap moest nog in elkaar gezet worden. Dat was mij niet helemaal duidelijk; oftewel een onaangename verrassing. Een vriend heeft het klusje geklaard.
Goede levering en heldere instructie.
Helaas past de fitting niet. Blijkbaar heb ik niet de juiste fitting besteld. Het gaat om de vervanging van fitting 18 w G24q-2 FSQ door een e27 fitting. De e27 fitting heeft een ander formaat schakelaar dan de originele fitting. Ik heb in de katalogus niet kunnen vinden dat er twee uitvoeringen bestaan.
Uitstekend. Snelle bezorging en duidelijke instructies.