JUNGstore.nl

2.073 reviews in totaal   442 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 16 aug 2019

jungstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering wanneer producten op voorraad zijn, de vriendelijke, behulpzame en deskundige klantenservice, en de hoge kwaliteit, duurzaamheid en het design van de producten. Ook worden de overzichtelijke en makkelijke website en de duidelijke en professionele communicatie gewaardeerd. Aan de andere kant worden er regelmatig vertragingen en langere wachttijden gemeld bij niet-voorradige producten, wat leidt tot frustratie. De kennis en het oplossend vermogen van de klantenservice zijn soms wisselend. Daarnaast zijn er klachten over de gebruiksvriendelijkheid en het bestelproces van de website en wensen sommige klanten betere informatie over de status en voortgang van hun bestelling. Tot slot worden de prijzen en verzendkosten als hoog ervaren en missen klanten scherpe aanbiedingen.

ReviewsJUNGstore.nl

mooie spullen heb 3x iets besteld wel 3x bezorgkosten erbij ookal is het een klein pakketje
Snelle levering. Duidelijke webshop Mooi product, en komt nog mooier tot zijn recht in het echt dan op de web site
Snel het juiste artikel gevonden op website en ook binnen 2 dagen geleverd.
Goede service Fijn contact Weet waar ze het over hebben
Vriendelijk personeel aan de telefoon, behulpzaam en met alles op de hoogte. Perfect!

Goede producten, maar website en levertijd kunnen beter

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de aangeboden producten; die is uitstekend. Wel vond ik de levertijd erg lang, wat jammer is. Daarnaast zou ik graag zien dat de website wordt verbeterd. Het bestelproces is onoverzichtelijk en soms onduidelijk, waardoor het lastig is om de juiste producten te vinden en een bestelling af te ronden. Als de website gebruiksvriendelijker wordt en de levertijden verbeteren, zou de algehele ervaring een stuk beter zijn.

Antwoord van JUNGstore.nl

Beste heer/mevrouw Hassoune, bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Het door u bestelde artikel heeft een verwachte levertijd van 1 tot 2 weken. Dit betreft een wandcontactdoos met penaarde, een uitvoering die voornamelijk in België wordt gebruikt en daardoor slechts beperkt wordt besteld. Om die reden houden wij dit artikel niet standaard op voorraad. Uw bestelling is uiteindelijk binnen de aangegeven levertijd verzonden. Wij streven ernaar onze website zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat de juiste artikelen eenvoudig te vinden zijn. Mocht u hierover vragen hebben of twijfelen over welk artikel u nodig heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Jungstore.nl
De juiste items op tijd geleverd.
Snelle zending en retour ook prima.
Top en snel. Duidelijke website.
Prima wissel led dimmer met fase afsnijding

Levertijd 2 weken.

Ik heb 2x besteld en 2 keer was de levertijd ca 2 weken. Terwijl wordt geadverteerd dat het de dag na bestellen verstuurd zou worden. Dat klopte dus niet in mijn geval. De spullen waren verder prima in orde.

Antwoord van JUNGstore.nl

Beste heer/mevrouw Wittebrood, bedankt voor uw feedback. Bij beide bestellingen die u heeft geplaatst zijn er artikelen besteld die op dat moment niet op voorraad waren. Wanneer een bestelling zowel voorradige als niet-voorradige artikelen bevat, is de verwachte levertijd van de volledige bestelling gebaseerd op het artikel met de langste levertijd. Standaard verzenden wij bestellingen namelijk zodra alle artikelen voorradig zijn, en op verzoek kunnen wij bij bestellingen met een orderwaarde vanaf € 100,- kosteloos een deellevering verzorgen. Fijn om te horen dat de geleverde artikelen verder naar wens zijn, en indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, team JUNGstore.nl
Snelle levering, product zoals verwacht
Goede service, vriendelijke telefonis[te] en vakbekwaam.
Snelle levering en goede kwaliteit
Top en snel geleverd.
Snelle leveringen, 1 onderdeel had vertraging maar na mail contact werd er een deel levering van gemaakt. Snelle en goede communicatie en meedenkend in oplossingen!
In de beschrijving van alle schakel materiaal is veelal profi taal en voor consument niet altijd te begrijpen
Grote bestelling geplaatst, snel geleverd en compleet.
prima verpackt en snel geleverd, prima !!
Makkelijk bestellen, snel en goed geleverd