caraudiolimburg.nl

306 reviews in totaal

306 reviews since 22 okt 2021

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2021
caraudiolimburg.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de service van het bedrijf, waarbij afspraken worden nagekomen en er goede nazorg wordt verleend. Het vriendelijke, behulpzame en prettige personeel draagt bij aan een welkom gevoel. De deskundigheid en vakkennis van het team worden vaak geprezen en men voelt zich goed geadviseerd. De inbouw van systemen wordt als netjes, professioneel en precies ervaren. Ook de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en prettig. Klanten zijn doorgaans erg tevreden over het eindresultaat, vooral wat betreft de geluidskwaliteit en afwerking. Sommige klanten uiten echter kritiek over de gebruiksvriendelijkheid van de producten en ervaren technische issues.

Reviewscaraudiolimburg.nl

Wat een schitterende service. Héél behulpzaam bij de aankoop en bij het beantwoorden van mijn vele vragen. Aparaat werkt super en is helemaal naar mijn verwachtingen. Wat een extra bass in de auto. Juist wat ik wilde. Jullie zijn een topteam. Nogmaals many thanks.
Zoals gebruikelijk goed geholpen. Geen enkele op of aanmerking.
Goede uitleg en hulp bij de keuze en mooi en netjes ingebouwd.

Betrouwbaar familiebedrijf

Na meerdere bedrijven te hebben bezocht voor een groot scherm met apple CarPlay, terecht gekomen bij dit familiebedrijf. Goed ontvangen, geïnformeerd en snel zaken kunnen doen. Service top en perfect alle systemen ingebouwd. Gewoon een betrouwbaar bedrijf, bedankt.
Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg
Vriendelijk en vakkundig!

Je n’ai toujours pas reçu ma commande bien à vous.

Je n’ai toujours pas reçu ma commande ???? Ni

Speaker upgrade Renault Twingo

Vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot aan de aflevering, straalt de professionaliteit van het bedrijf af. Ze maken waar wat ze beloven.

Multimedia Carlink

Car Audio Limburg heeft me een fantastisch beeldscherm annex een modern multimedia systeem aanbevolen en als zodanig ingebouwd. Ik ben zeer tevreden over de service en over het systeem dat dit bedrijf heeft geleverd
In onze beleving is de aankoop van begin tot aflevering prima verlopen. Alles volgens afspraak en goede communicatie.

Good team and good work

Good team, efficiënt work and I'm very happy with my new sound system. I would also recommend this place to others

Inbouw achteruitrijcamera

Heel tevreden met de deskundige inbouw van een achteruitrijcamera in mijn bijna 10 jaar oude Mercedes B. Vriendelijke ontvangst en uitleg.

Zeer tevreden!

Vriendelijk personeel, netjes ingebouwd, en alles geheel volgens de afsraak. Zeer tevreden!

Servicegerichtheid

Ze houden zich aan de afspraken en verhelpen problemen binnen een acceptabele termijn.
Goede communicatie, betrouwbaar en professioneel!
De snelle en goede comunicatie
Deze mensen weten waar ze het over hebben en leveren topkwaliteit.
geslaagde inbouw. zoals afgesproken, binnen de geplande tijd.
Snelle afspraak voor montage, vakkundig inbouw & after sale ook prima service. Met een woord: aanrader!

JOUW AUTO, ONZE PASSIE Sinds mei 2013 komen er dagelijks autoliefhebbers uit Nederland, België en Duitsland bij ons over de vloer. Om advies op maat te krijgen, om auto-multimedia te vergelijken of om...