caraudiolimburg.nl- Logo - Beoordelingen

caraudiolimburg.nl
Beoordelingen:

37 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden221 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 5 nov 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
caraudiolimburg.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nadat ik bij een ander bedrijf in Heerlen te horen kreeg, dat het inbouwen van een Multi Media Systeem niet mogelijk was in mijn Kia Ceed SW uit 202, heb ik contact gezocht met Car Audio Limburg. Er werd positief gereageerd op mijn mail en vrij vlug een afspraak ingepland om eens naar de mogelijkheden te kijken. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door Dennis die mij direct duidelijk maakte dat het geen probleem zou zijn een Android 13 scherm met goede specificaties in te bouwen. Hiervoor planden wij een afspraak in en werd perfect werk afgeleverd door het vakkundig team van Car Audio Limburg. Ik persoonlijk zal hun altijd aanbevelen als iemand vraagt waar hij voor goede service op het gebied van Auto Audio terecht kan. Car Audio Limburg nogmaals dank voor jullie prachtig resultaat !!!

de meest kritische beoordeling

16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijk, direct contact. De toegevoegde waarde van de subwoofer had bij het uitbrengen van het voorstel beter uitgelegd kunnen worden. Qua geluidsbeleving voegt de subwoofer alleen waarde toe voor de bastonen. Vooral bestemd voor de generatie 18-30 jarigen. Daarnaast neemt de subwoofer behoorlijk veel plaats in in de kofferbak. Achteraf gezien had ik de subwoofer waarschijnlijk niet aangeschaft.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor caraudiolimburg.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed contact en goede service. Door omstandigheden op sluitingstijd pas daar om de auto op te halen. Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over caraudio limburg. Zowel telefonisch als in de zaak, zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Goede service en vakmanschap.
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldige voorlichting va de producten en zeer goed inbouw van het product (Alpine) En afspraak is afspraak Top bedrijf
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en duidelijke offerte, alles comform afspraak geleverd en geïnstalleerd. Wij zijn dik tevreden!
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte kwaliteit geleverd

De geleverde installatie voldeed boven verwachting en was een metamorfose van de geluidskwaliteit.
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke service en een nog beter eindresultaat... Super geluid met super service! Aanrader
Beoordeling melden
RG
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De twee camera's voor en achter zijn netjes gemonteerd en afgewerkt in mijn Qashqai
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hartelijke mensen.

Met een keurig ingebouwde Android navigator konden wij onze vakantie reis vervolgen.
Beoordeling melden
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijke mensen Goede sevice En uitstekende qualiteit van de producten
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e klas service Werkt heel netjes en je kunt altijd bellen als er iets is.
Beoordeling melden
19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is er altijd heel gezellig Snel en goed afgehandeld Goede sevice
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
N Familiare ontvangst en top werk geleverd n aanrader 8 !!!
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
I liked the professionalism and the quality of the work.
Beoordeling melden
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kundige mensen en staan altijd open voor oplossingen.!!
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Komen afspraken na en weten wat ze verkopen
Beoordeling melden
10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer attente en exacte probleemverhelping
Beoordeling melden
4 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede, snelle en vriendelijke behandeling
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijk maar graag meer uitleg.

Persoonlijk, direct contact. De toegevoegde waarde van de subwoofer had bij het uitbrengen van het voorstel beter uitgelegd kunnen worden. Qua geluidsbeleving voegt de subwoofer alleen waarde toe voor de bastonen. Vooral bestemd voor de generatie 18-30 jarigen. Daarnaast neemt de subwoofer behoorlijk veel plaats in in de kofferbak. Achteraf gezien had ik de subwoofer waarschijnlijk niet aangeschaft.
Beoordeling melden