lobbes.nl

57.928 reviews in totaal   2.536 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn enthousiast over de snelle levering, het ruime en originele aanbod, en de betaalbaarheid van de producten. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, snel en oplossingsgericht ervaren, vooral bij het oplossen van fouten of klachten. De verpakking wordt doorgaans leuk en stevig gevonden. Daarnaast wordt de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website gewaardeerd en omschrijven klanten de kwaliteit van de producten meestal als goed tot uitstekend. Toch zijn er klachten over vertragingen en problemen met de bezorgdiensten. Sommige klanten vinden de dozen te groot of de bescherming van de inhoud onvoldoende. Er zijn ook gevallen gemeld van beschadigde producten of verkeerde maten.

Reviewslobbes.nl

(1918)

Geweldige sortering

Op zoek naar een cadeautje voor een lief iemand met een beperking, kwam ik bij Lobbes uit. Mijn bestelling kwam keurig verpakt aan. Nu afwachten hoe het ontvangen wordt.

Houten schijven zijn kleiner dan aangegeven

De bestelling lag supersnel klaar voor afhalen en ook het afhalen zelf ging heel vlot. Helaas bij thuiskomst de houten schijven nagemeten en geen van allen is 11 cm op het breedste punt. Twee zijn zelfs maar 9,5 cm. Als de maat belangrijk is, kun je beter een grotere maat bestellen, dan aangegeven.

Antwoord van lobbes.nl

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het bestellen en afhalen vlot verliep. Jammer dat de houten schijven niet aan je verwachtingen voldoen. Omdat het om natuurlijke producten gaat, kunnen de afmetingen soms iets afwijken. Uiteraard ben je welkom om de schijven te komen ruilen voor exemplaren die beter aansluiten bij de gewenste maat. Neem gerust even contact met ons op, dan helpen we je verder.

Leuke collectie, leuke prijsjes, top klantenservice

Leuke collectie, leuke prijsjes en als het niet lukt om iets goed te monteren, goede hulp via de online klantenservice
Lobbes heeft het prima voor elkaar, de vervoerder DPD wat minder! Stuurt vrijdags email dat het geleverd is en levert pas na het weekend. Ook nog op het verkeerde adres!
Zeer uitgebreid assortiment. Duidelijke website. Bestelde producten (Lego) goed verpakt en snel ontvangen. Kortom tevreden.
snel, precies wat we wilden, compleet assortiment, snelle levering en bovendien in een knutseldoos. topper!
Prima geholpen door de medewerker tijdens mijn contact. Verzending ook snel. Ik had wat houten artikelen besteld. Deze zaten los in de doos waardoor er toch lichte beschadigingen waren opgetreden. Beter zou zijn als deze individueel in bubbeltjes folie of stevig papier waren verpakt.
Supersnel geleverd precies volgens de ‘belofte’ zo laat besteld binnen 24 uur geleverd. Indien uw bestelling op voorraad is. Top blij mee
Ik had een klacht over een geleverd product. Medewerker klantenservice heeft direct nieuw product laten bezorgen.
Er was een foutje in de bestelling geslopen, maar na 1 mailtje werd dit vlot en correct hersteld, top! Supersnel bezorgd.
Mooi product Misschien materiaal erbij zetten wat je kunt gebruiken om figuurtjes op te leuken. Dus welke verf, soort stiften (zodat de boel niet uitloopt), plakkertjes etc.
Een prinsessenjurk besteld, er stond qua maat vanaf 4 tot 6 jaar. Mijn dochter is vijf en een half, met een gemiddelde lengte van haar leeftijd. De jurk was veel te lang, zelfs als je 6 jaar zou zijn. Vanaf 7 jaar is eerder passend, er was zoveel stof over, het leek wel een sleep maar dan rondom. Helaas de jurk dus moeten retourneren. Dat je hier 5 euro voor moet betalen vind ik absurd omdat dit niet mijn fout is. Niet kloppende maten op de website zetten en dan moet ik er voor betalen ook. Niet te vergeten de verzendkosten. Ik ben dus 10 euro kwijt voor niets. Jammer dat ondanks ik benoemd heb dat de maat niet klopt, de retourkosten er toch werden afgetrokken.

Antwoord van lobbes.nl

Goedemiddag, wat jammer om te horen dat het jurkje niet past! Het retour sturen is bij ons altijd gratis de kosten zijn voor ons. Voel je vrij om ons een mailtje te sturen op info@lobbes.nl. Vanaf een bedrag van 45 euro bieden wij gratis verzending.
De producten zelf zijn oké, maar de bezorging door DHL is waardeloos. Pakket afgeleverd 4 huizen verderop, terwijl wij gewoon thuis waren. Bezorger had duidelijk geen zijn om apart bij meerdere adressen te bezorgen.Ook onze deurbelcamera gaf geen bezoek aan van de bezorger. Lobbes zal ongetwijfeld vinden dat zij geen invloed op de bezorger hebben, maar zij kiezen de bezorgdienst. De consument moet het daar mee doen. Voor mij een reden om alleen nog in “noodgevallen” hier te bestellen.Jammer.

Antwoord van lobbes.nl

Goedemiddag, wat vervelend dat je een minder positieve ervaring hebt gehad met de bezorgdienst. We stellen jouw feedback erg op prijs en zullen dit ook meenemen om het proces te verbeteren. Het is mogelijk om een klacht in te dingen bij DHL, tevens willen wij namens jou ook een klacht indienen. Indien je dit wenst, zou je dan via info@lobbes.nl contact met ons willen opnemen? We wensen je een fijne dag toe!
Grote collectie. Ook minder dure items. Goede aanbiedingen. Altijd wat te vinden. Goede website.
niet te laat mooi op tijd geleverd, een leuk speeltje goed van colt , de pflafjes mogen wel iets meer van sode knet oor . dank voor verzending . cm 190526.
Snelle levering en goed verzorgd ( wel zou de verpakking kleiner kunnen vrij grote doos voor een boek !)

Mooie kwaliteit paraplu’s. 🤩

Mooie kwaliteit paraplu’s en dag erna al in huis zoals ze beloven. Zijn met de Paw Patrol paraplu’s het goedkoopst👍

Super! Groot assortiment

Ze hebben ontzettend veel en ik woon in Ede dus loopt zo even langs om iets af te halen. Perfect!

prachtig houten theeservies

Een prachtig houten theeservies voor een kindje van bijna 3 gescoord maar het raakte zoek in de bezorging.fe daadkrachtige klantenservice stuurde meteen vervanging zodat de verjaardag gewoon door kon gaan Bravo voor Lobbes
M B
mevrouw B.
overzichtelijke website , veel keus en altijd vrolijke ontvangst als ik de bestelling kom halen :)