mijn-hummeltje.nl- Logo - Reviews

mijn-hummeltje.nl- Logo - Reviews

mijn-hummeltje.nl

19 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19 reviews in totaal

Reviews voor mijn-hummeltje.nl

Wat je bestelt is van goede kwaliteit en ziet er aantrekkelijk uit. Ons kleinkind was heel blij met zijn boek. Wel graag op tijd iets bestellen omdat het druk is bij de post.
speelgoed is zeker een aanrader, sterk, handig en leuk. Jammer dat het een late levering was maar begrijp dat het een drukke eindejaar was in de bestelling rond de feestdagen.
Mooi product. Communicatie over bestelling en levering is 'rustig' en to the point. Fijn dat je niet overladen wordt met allerlei extra aanbiedingen
De site trok mij enorm aan door de mooie uitstraling. De prijs/kwaliteit is prima en de levertijd perfect. Kortom Mijn Hummeltje is een aanrader.
Mooie producten van goede kwaliteit. Snelle bezorging en goed ingepakt. Duidelijke instructies, en een mooi extraatje gekregen!
Goede en fijne producten! We krijgen er zelfs complimenten over van de kinderopvang🙂
Mooi speelgoed, handig vast te houden. Is precies zoals op het plaatje.
Onze kleinkinderen waren heel blij met hun kleertjes en schoeisel!
Prijs kwaliteit 💁‍♀️ meer moet het niet zijn. Super tevreden over mijn aankoop.
mijn bestelling via hummeltje is vlot en goed verlopen. niets op aan te merken
Besteld en netjes geleverd binnen de termijn
Ze waren er heel blij mee tot product
Goede levering en mooi product
Netje keurig geleverd.
Leuke producten voor een goede prijs Erg blij met het verjaardagscadeau voor mijn neefje. Netjes op tijd geleverd. Zou de volgende zeker nog een keer bestellen!
Antwoord van mijn-hummeltje.nl
Wat fijn om te horen dat je blij bent met het cadeau en de levering! We zien je graag snel weer terug!
Privéprofiel
Goedkope chinees spul. Dus retour
Ik heb een draagzak besteld bij jullie vorige maand. En ik zit er nu nog op te wachten. Ik heb niks meer gehoord van jullie kant en heb toen een email gestuurd met een code om mijn bestelling te kunnen volgen tot nu toe niks. Ik heb 12 september van jullie een email gekregen waarop staat dat het pakket verloren is en er een nieuwe onderweg is. En daar zou ik ook een email over krijgen en nu ben ik alweer 6 dagen verder en niks krijg ik van jullie te horen. Ik vind dit heel spijtig
Antwoord van mijn-hummeltje.nl
Hallo Petra Het spijt ons heel erg voor de vertraging en het gebrek aan communicatie. We begrijpen dat dit frustrerend is. Neem alstublieft contact met ons op via onze e-mail, zodat we je verder kunnen helpen. Bedankt voor je geduld!
Ik kan nog geen beoordeling geven. Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn bestelling. Duurt wel lang voordat ik mijn bestelling mag ontvangen.
Antwoord van mijn-hummeltje.nl
Dag Anja, Bedankt voor uw bericht en uw geduld. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat het langer duurt dan verwacht. We begrijpen dat dit niet prettig is. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen wij de status van uw bestelling direct voor u nakijken en u verder helpen. Met vriendelijke groet, Hannah
Deze producten komen uit China. Op ali express een stuk goedkoper. Ik voel me echt opgelicht!
Antwoord van mijn-hummeltje.nl
Dag Marianne, Wat vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als u hetzelfde product elders goedkoper tegenkomt. Bij sommige producten die niet direct bij ons op voorraad zijn, wordt er inderdaad vanuit onze leverancier geleverd. Wij doen ons best om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, inclusief snelle levering, service en garantie die u bij andere platforms vaak niet krijgt. Heeft u al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Hannah