Doet wat het moet doen tot dat je moet betaler
De bestelling en het versturen was prima en snel, het kon in mijn geval grotendeels door de zorgverzekeraar betaald worden.
Wel vind ik het erg prijzig voor wat je krijgt, er zat geen code bij voor de app maar dat was na een belletje prima opgelost.
Wat mij wel erg tegenvalt is dat je voor de app moet betalen (na een proefperiode) je zou verwachten dat na zo een bedrag, dit toch wel goed geregeld zou zijn.
Daarnaast werkt het systeem op wifi, valt deze weg om wat voor reden dan ook.
werkt het hele systeem niet.
Dat had naar mijn mening wel met een ‘dubbele verbinding’ gekund zodat je daar niet afhankelijk van bent.( voorbeeld: meenemen op vakantie is dus niet altijd een optie als je kamer slecht in de wifizone zit is het systeem waardeloos)
Daarnaast als het alarm afgaat moet je de sensor van de onderbroek afhalen en de panda knuffel wakker schudden, dan zou deze moeten stoppen met geluid maken.. weet niet of dit bij iedereen zo is en of het hoort maar onze panda lijkt ‘wel eens’ niet altijd dus, gestart te zijn aan zijn winterslaap. Die stopt denk ik nieteens als je hem van de trap af gooit. (Niet getest te duur voor, maar wel van overtuigd) niet heel fijn al je 2 kinderen hebt, en het kind dat het gebruikt precies doet wat er verwacht wordt. Heeft dus vaker heel het huis wakker gemaakt terwijl alles ‘goed’ is uitgevoerd.
Maar dat is dan ook alles, het idee is leuk. Kind vind het leuk en de knuffel ook.
Eerlijk is eerlijk als ik het niet van de zorgverzekeraar vergoed had gekregen was deze vanwege de toegankelijkheid en prijs retour afzender.
edit:
na het plaatsen van de recensie de volgende dag direct contact gehad👍
het is inderdaad zo dat het product een 'offline' mode heeft, mijn fout en het staat inderdaad omschreven in de handleiding.
wat niet staat aangegeven is dat de app gratis blijft voor Dryly klanten. Dit blijkt wel zo te zijn! hartstikke goed! het blijkt toch dat een panda in winterslaap (zoals boven omschreven) niet helemaal hoort,Hier is direct op gehandeld en we krijgen vervangend product opgestuurd.
wat de service betreft een dikke 10 dus!
en zo zijn al mijn mindere punten opgelost of niet van toepassing.