ferrygut.com

284 reviews in totaal   95 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle, stipte en correcte levering, de scherpe en eerlijke prijzen en de hoge kwaliteit van de producten. Daarnaast wordt het bestelproces als eenvoudig en vlot ervaren, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. De oplossingsgerichte, snelle en persoonlijke service wordt zeer gewaardeerd, vooral wanneer er zich problemen voordoen. Ook de communicatie wordt meestal als snel en duidelijk gezien. Toch zijn er enkele verbeterpunten: af en toe melden klanten vertragingen bij de levering of tekortschietende communicatie hierover. Incidenteel komen er klachten voor over lekkende vacuumzakken of niet goed werkende apparaten. Sommige klanten ervaren prijsverschillen als onprettig en wijzen op het ontbreken van informatie bij vertragingen.

Reviewsferrygut.com

Mijn laadsnoer was kapot en er werd gelijk gereageerd en meegedacht. Kreeg meteen een compleet nieuwe warmtedeken opgestuurd dezelfde dag! Wat een geweldige service, echt ontzettend bedankt! Ik vind dit echt fantastisch opgelost en waardeer het enorm dat jullie meteen een geheel nieuwe warmtedeken opsturen. Dat geeft echt vertrouwen in jullie service. Nogmaals heel erg bedankt voor het snelle en royale meedenken!

Blij dat deze gadget bestaat

Ik vond het als eerste heel fijn dat deze Tiny Pump bij Ferry gut te vinden was en dat het was afgeprijsd en het werd snel geleverd. Toen ik de Tiny Pump binnen kreeg heb ik hem eerst opgeladen met dat snoertje, maar ik mis wel een echte oplader. Ik heb de Tiny pump opgeladen met mijn mobiel stekker (ik weet niet veel van zulke spulletjes, maar op deze manier heb ik de pump opgeladen totdat de batterij groen licht blijft uitstralen). Daarna heb ik de Tiny Pump en de meeste functies uitgeprobeerd. Daarna heb ik hem nog niet echt gebruikt en pas wanneer ik hem in het "echt" ga gebruiken, zal ik merken hoeveel ik eraan heb. Ik vond deze gadget wel erg leuk om te hebben. Misschien heeft iedereen "tig" van die oplaadsnoertjes en oplaadstekkers, maar ik had een echte oplader met stekker wel gewaardeerd. En een lamphoesje om de Tiny pump als lamp te gebruiken in mijn tentje voor een beetje meer diffuus uitgebreid licht in mijn tent te verspreiden. Dat zat er niet bij, maar had ik wel leuk gevonden.
Prima service. Prijs -kwaliteitverhouding is goed. Goede informatie over verzending.
Goedemorgen service en op tijd bezorgd
Vlotte levering en de warmtedeken is goed
Hele goede en snelle service. Bij levering van electrische fleecedeken deed afstandsbediening het niet. Gebeld en volgende dag had ik een nieuwe opgestuurd gekregen. Super service

Alles prima

Insgesamt gut gelaufen. Die Bestellung war wegen der Angabe einer Telefonnummer etwas schwierig aber letztendlich hat es geklappt. Versand war schnell.
Top service
Goede communicatie én snelle levering. Fijn zo'n webshop.

legit webshop

product geleverd zoals afgesproken
J C
Jo C.

Deze keer geen teleurstelling

Ik heb al vaker vacuumzakken van andere merken en leveranciers gebruikt, maar die waren meer dan eens een teleurstelling. Maar de vacuumzakken van FerryGut zijn van voortreffelijke kwaliteit. Ik heb onlangs een tweede zending binnen gekregen, ook om oudere vacuumzakken te vervangen.
Snelle levering , blij mee.

5 dikke sterren

Precies ,zoals omschreven, goede kwaliteit en super snel geleverd
Makkelijk besteld en snel bezorg
Snelle reacties en verzending

Goede deal

Scherpe prijs, goed product en betrouwbare levering.
Prima afgehandeld door jullie.