tofvel.com- Logo - Beoordelingen

tofvel.com
Beoordelingen:

309 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden643 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en op slag verliefd op mijn Toffels. Ik maak me echter een klein beetje zorgen over een mogelijke verdunning in het vilt op de binnenkant van de hak (eerste foto)van de rechterslof. Aan de andere kant is het vilt zo dik en stevig dat ik daar geen verrassingen/problemen mee verwacht. Ik heb maat 45,5 en maat 46 besteld, ze zitten als gegoten maar eigenlijk wel een schoenlepel nodig om ze aan te krijgen. Mogelijk is mijn wreef wat hoog.

Meest relevante negatieve beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De gekleurde tofvels in de juiste maat besteld. Ik kom met geen mogelijk met mijn voet erin, de ruimte is veel te smal en te stug. Ik heb een platte wreef en slanke enkels maar ondanks dat lukte het niet. Deze tofvels zien er leuk uit maar zijn ook stug en erg dik gemaakt. De achterkant was zeker 1centimeter dik.Ben benieuwd of ze allemaal zo zijn, maar een keer terug sturen en 7,65 euro betalen vindt ik wel genoeg. Dus voor mij geen tofvels meer helaas……..ik heb ze terug gestuurd en geen foto ervan gemaakt, eigenlijk wel jammer dat ik daar niet aan heb gedacht.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tofvel.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De gekleurde tofvels in de juiste maat besteld. Ik kom met geen mogelijk met mijn voet erin, de ruimte is veel te smal en te stug. Ik heb een platte wreef en slanke enkels maar ondanks dat lukte het niet. Deze tofvels zien er leuk uit maar zijn ook stug en erg dik gemaakt. De achterkant was zeker 1centimeter dik.Ben benieuwd of ze allemaal zo zijn, maar een keer terug sturen en 7,65 euro betalen vindt ik wel genoeg. Dus voor mij geen tofvels meer helaas……..ik heb ze terug gestuurd en geen foto ervan gemaakt, eigenlijk wel jammer dat ik daar niet aan heb gedacht.
Beoordeling melden
Antwoord van tofvel.com
8 nov 2023
Bedankt voor uw review. We waarderen alle reviews en hopen zo onze producten te kunnen verbeteren. Soms is het in het begin een beetje lastig om er in te komen maar na verloop van tijd wordt het wel beter. Het zijn handgemaakte Tofvels dus daar kan soms wel iets verschil in zitten.