arebos.nl

1.972 reviews in totaal   349 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de scherpe prijzen en de degelijke productkwaliteit. Ook wordt de duidelijke communicatie over verzending en orderstatus gewaardeerd. Er zijn echter regelmatig klachten over vertragingen, gesplitste zendingen of ontbrekende onderdelen. De klantenservice wordt wisselend ervaren; sommigen vinden deze behulpzaam, terwijl anderen last hebben van slechte bereikbaarheid, trage reacties of taalbarrières. Daarnaast zijn er opmerkingen over beschadigingen, matige materialen, tegenvallende productspecificaties en ontbrekende of onduidelijke handleidingen, vaak niet in het Nederlands. Ook het ontbreken van bevestigingen of gebrekkige informatievoorziening wordt genoemd.

Reviewsarebos.nl

Wilma v.
Goed geleverd,lastig dat het zo lang duurt voordat je de factuur krijgt. Verder prima
Goeie kwaliteit, snel geleverd, minpuntje: meerdere verpakkingen worden op verschillende dagen geleverd. Prijs - kwaliteit zeer goed.
Heb bestelling geplaatst en ik krijg een randafdekking en een veiligheidsnet en geen palen voor de trampoline.. die palen ontbraken, ik heb er erover gebeld en krijg iemand aan de lijn dat niet goed NL praat.. is al echt een serieus minpunt! En ze zeggen ja dan moet je het retour sturen . Echt belachelijk 😑 stuur gewoon de 8 palen die ontbraken bij we levering.. en klaar

Antwoord van arebos.nl

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen uw frustratie, maar willen u graag informeren dat in de door u bestelde set uitsluitend de randafdekking en het veiligheidsnet zijn inbegrepen. De palen/stangen voor de trampoline maken geen onderdeel uit van deze levering. Daarom kunnen deze niet afzonderlijk nageleverd worden. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uiteraard gebruikmaken van uw retourrecht. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Perfecte afgeleverd was niet thuis. Ze hebben het afgeleverd aan de achterzijde van de woning dat is top!!!
Snel geleverd, tuinslang haspel ziet er degelijk uit. Fijne upgrade voor een hobby detailer.
F H
Fred H.
Makkelijk te bestellen, alleen verzending duurt erg lang.
Uur van te voren bericht van verzender . Wat eerder is fijner
Ik heb de bestelling geannuleerd omdat ik gewend ben met een betaaldienst meteen vanuit mijn bank app kan betalen. Dat lukte via jullie systeem niet.

Antwoord van arebos.nl

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat het betaalproces niet aan uw verwachtingen voldeed en u daardoor uw bestelling heeft geannuleerd. Wij begrijpen dat een eenvoudige en vertrouwde betaalmethode belangrijk is. Uw feedback nemen wij serieus en geven wij door, zodat wij onze processen verder kunnen verbeteren. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Heel goed en praktisch maar een nederlandse bijsluiter zou handig zijn
Vind de klantenservice niet geweldig, je krijg ook niet een bevestigen van ze.Dat vind ik al niet prettig.

Antwoord van arebos.nl

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u niet tevreden bent over onze klantenservice. Wij begrijpen dat het vervelend is als u geen ontvangstbevestiging van uw bericht ontvangt. Wij nemen uw opmerking serieus en gebruiken uw feedback om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

3delige kofferset.

Voor de prijs lijkt me die kofferset prima. Komt op de dissel van een aanhanger voor achter de trike. Sterk genoeg voor wat slaap- en keukenmateriaal maar toch licht van gewicht.
C C
Clint C.
Levering duurde langer dan verwacht via DPD en de bestelde isolatie mat voor de spa valt kleiner uit dan verwacht maar ok.

Antwoord van arebos.nl

Onze excuses dat de levering via DPD langer heeft geduurd dan verwacht. Fijn om te horen dat de bestelling alsnog is aangekomen. Wat betreft de isolatiemat voor de spa: deze is zoals beschreven geproduceerd, maar we begrijpen dat de pasvorm mogelijk anders kan worden ervaren afhankelijk van de toepassing. We nemen uw feedback hierover graag mee om onze productinformatie verder te verbeteren. Dank u wel voor uw terugkoppeling.
Sterke hondjes voor een schappelijke prijs. Door mij worden ze gebruikt voor het neerzetten van boxen met strips.
Vlotte communicatie , snelle verzending
Makkelijk bestellen en snelle levering
snel en vlot geleverd.
W V
Wout v.
goede levering op tijd materiaal klopt de prijs is uitstekend