Displayshop.nl

209 reviews in totaal   131 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen het ruime en gevarieerde assortiment, evenals de goede tot uitstekende kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt vaak omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Verder vinden veel klanten de website duidelijk en eenvoudig te gebruiken. Problemen met bestellingen of producten worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Aan de andere kant zijn er klanten die negatieve ervaringen hebben met de daadwerkelijke bezorgtijd, ondanks positieve opmerkingen over de snelheid van levering. Daarnaast worden beschadigingen of onvolledigheid van producten soms genoemd. Ook zijn er enkele opmerkingen over een matige klantgerichtheid of gebrekkige informatievoorziening op de website.

ReviewsDisplayshop.nl

Mooie kwaliteit én goede service

Mooie kwaliteit van de banners: zowel qua materiaal als het printwerk. En goede service: bij beschadiging product direct opgehaald én een nieuwe geleverd. Adequaat en klantvriendelijk!
Het bestellen gaat super makkelijk! Van a tot z wordt je up to date gehouden van het proces. Materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden keurig en stevis verpakt.

Zeer net bedrijf en goede service!!!

Ze hadden per ongeluk een verkeerd bord opgestuurd, na dat ik gebeld had is er meteen de goede maat verstuurd en mocht ik de andere houden.

Verzending vanuit Denemarken.

Als iets op voorraad. verwacht je ontvangst binnen een of 2 werkdagen. De webshop maakt niet duidelijk dat de goederen vanuit Denemarken worden verzonden. De vervoerder GLS onderneemt geen acties in het weekend, en bezorgt niet op zaterdag (wat post nl wel doet). Producten kwam dus aan toen ik al vertrokken was naar het event.
Snelle service en het stoepbord was precies zoals ik het wenste
snelle levering duidelijke webshop goede prijs kwaliteit verhouding

Reclamebord

Snelle levering. Product zoals omschreven. Voldoet aan de verwachtingen.
Uitgebreid assortiment en snelle levering. Doen wat ze beloven. Klein standaardje voor op balie is simpel, stevig en eenvoudig te openen voor nieuwe afdruk.
vlotte levering en prima kwaliteit
Ik vond de levering lang duren. Het ziet er wel netjes uit
Hulpvaardig en snel
Voor onze frituur zocht ik een OPEN bord dat groot genoeg is om op te vallen. Via Google ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik vond het ook goed dat er verschillende kleurmogelijkheden waren.
Stoepbord, ondanks goed verpakt, beschadigd en incompleet ontvangen
prima verpakt snelle levering minpunt er zaten schroeven bij terwijl er ook een ophangsysteem bij zat van niet hoeven te boren