Klanten zijn erg positief over de snelle levering, vaak al de volgende dag. Het ruime assortiment, met veel keuzemogelijkheden in kleuren en producten, wordt als een groot pluspunt gezien. De kwaliteit van de producten wordt meestal uitstekend genoemd en de klantenservice wordt als behulpzaam, snel en oplossingsgericht ervaren. Ook de overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website wordt gewaardeerd. Sommige klanten vinden de producten aan de dure kant, ondanks dat de prijzen soms scherp zijn. Daarnaast zijn er opmerkingen over onjuiste levertijdinformatie en enkele gevallen van defecte of tegenvallende producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsVoegenshop.nl
Erg snelle levering, waardoor ik snel verder kon met mijn project. Daarnaast is de kwaliteit van de producten erg hoog waardoor het resultaat fantastisch is geworden! Zeker aan te raden voor iedereen die goed resultaat wilt met snelle levering.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor het vertrouwen in onze producten en service. We wensen je veel succes met je project!
duidelijke site en snelle levering
ik ben een particulier die zelf wat tegels heeft geplaats en nu ook gevoegd.
ik heb deze voeg dus besteld met gereedschap om te voegen.
volgende dag in huis. en ook gevoegd. helemaal blij.
Antwoord van Voegenshop.nl
Goed om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad. Bedankt voor je review!
Goed geholpen, producten snel verstuurd en hoge kwaliteit!
Goede service gekregen van de klantenservice, daarna is alles super snel geleverd en ben heel blij met alle producten! Kortom, geweldige ervaring.
Antwoord van Voegenshop.nl
Hartelijk dank voor je beoordeling. We werken elke dag hard om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en goede service te bieden.
Goede gedaan voegenshop. Mij bestelling was goed gekomen en vrij snel.
Bedankt voor de good service.
Antwoord van Voegenshop.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor je review!
Super snelle en betrouwbare levering. 2 x savonds iets besteld en 2 x de volgende dag bezorgd.
Antwoord van Voegenshop.nl
Hier doen we het voor, we zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service en hopen u snel weer te kunnen helpen!
Zeer snelle verzending en uitstekende klantenservice
Zeer snelle verzending - 's middags besteld, de volgende dag bezorgd - al tot drie keer toe. Probleem met onregelmatig opdrogend product serieus genomen; binnen een uur antwoord ontvangen van de klantenservice en ter compensatie een vervangend product aangeboden gekregen. Ook dat werd binnen een uur verzonden. Chapeau, hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor de prachtige review, we zijn blij dat u tevreden bent met de service die wij aanbieden!
Prima reactie, effectief en hulpvaardig! Snel afgehandeld.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor je mooie beoordeling! We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt.
Correct en snel
heb 2 keer besteld en beide keren zeer snel geleverd.
Antwoord van Voegenshop.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor je review!
Gewoon perfect: goede communicatie, snelle verzending en top materiaal!
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor uw prachtige review. We waarderen het zeer dat u tevreden bent met onze service, en voor dit soort reviews doen wij iedere dag weer ons uiterste best!
Voldoet aan de verwachting, snel geleverd en makkelijk te verwerken
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor het delen van uw ervaring!
zeer snelle levering!
prijzen van Mapei kit is best hoog, vandaar één ster aftrek.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor je positieve feedback! We stellen het op prijs dat je jouw ervaring met anderen deelt.
Makkelijk bestellen, snelle levering, top
Antwoord van Voegenshop.nl
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service, dat waarderen wij zeer!
Netjes en snel geleverd
Antwoord van Voegenshop.nl
Wat leuk om zo'n positieve beoordeling te ontvangen. Dank je wel daarvoor!
Doordat DHL niet kon leveren, heb ik gebeld met leverancier en hebben het keurig opgelost
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat u het op deze manier makkelijk heeft kunnen oplossen en uw producten heeft kunnen ontvangen!
Keuze uit veel kleuren, en supersnelle levering.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor uw geweldige review, dit waarderen wij zeer!
Mapei kleurenpallet
Het kleuren pallet voor voegmiddel en kit is zo uitgebreid,dat het vinden van de juiste kleur geweldig is.
Zeer snelle levering
Antwoord van Voegenshop.nl
Dank u wel voor uw vertrouwen en uw positieve woorden. Dat waarderen wij enorm!
Goed contact gehad!
Fijn contact gehad met de klantenservice. Ze kunnen echter een bepaalde kleur niet meer bestellen, die ik precies nodig heb. Een concullega echter wel.
Antwoord van Voegenshop.nl
Fijn dat u goed contact heeft gehad met onze klantenservice. We hopen dat u ons in de toekomst nog een keer overweegt, we kunnen (bijna) alle producten leveren!
Voegsel op kleur + kit op kleur... super
Voegsel op kleur besteld samen met kit op kleur . De kleuren zijn ook echt perfect.
Snel geleverd
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen, en bedankt voor de foto's van het mooie resultaat!
product is okay maar je moet wel even de you tube uitleg filmpjes leze.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor uw review, op onze website bieden wij ook meerdere uitleg video's aan net als op ons Youtube kanaal! Neem een kijkje op onze uitlegvideo pagina: https://www.voegenshop.nl/instructie-video
Ook mag u altijd voor vragen onze klantenservice contacteren!
Snelle levering en goed product!
Antwoord van Voegenshop.nl
Wat leuk om je positieve beoordeling te lezen, bedankt voor het vertrouwen!