Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Het brede aanbod en de nauwkeurigheid van de beschikbare kleuren worden gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook als er zich problemen voordoen met bestellingen of leveringen, waarderen klanten de snelle en correcte afhandeling. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. Enkele klanten melden echter problemen met de houdbaarheid of werking van de producten. Over de prijzen zijn de meningen verdeeld; sommige klanten vinden de prijzen scherp, terwijl anderen onverwachte of hoge kosten opmerken.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsVoegenshop.nl
Nadat ik gebeld had over het aangekochte artikel welke door DHL niet op het afgesproken tijdstip zou leveren werd ik door de voegenshop teruggebeld en heeft de medewerker alles bekeken en was zeer behulpzaam. Uiteindelijk is het door DHL op dinsdag 21 juli gebracht.
Groeten Paul
Antwoord van Voegenshop.nl
Dank u wel voor uw mooie waardering! We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop.
Fijne ervaring
We moesten voeg bijwerken in de badkamer, maar geen idee welke kleur het nou was. Met de handige kleurstaal waaier was het zo gepiept. En de kleine hoeveelheid voeg die beschikbaar is, is ook fijn.
Levering was volgende dag dus helemaal perfect
Antwoord van Voegenshop.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de kleurenwaaier u heeft geholpen om de juiste voegkleur terug te vinden.
Ook leuk om te lezen dat de kleinere verpakking precies aansloot bij uw klus en dat de levering naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met het eindresultaat en helpen u in de toekomst graag weer verder!
Duidelijke webshop, goede productinformatie en een fijne bestelervaring. Alles was overzichtelijk te vinden en de bestelling is netjes verlopen.
Op dit moment geen verbeterpunten. Ik ben tevreden over de service en de manier waarop alles is afgehandeld.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor uw fantastische beoordeling! We wensen u veel plezier met uw aankoop.
Erg snelle levering, waardoor ik snel verder kon met mijn project. Daarnaast is de kwaliteit van de producten erg hoog waardoor het resultaat fantastisch is geworden! Zeker aan te raden voor iedereen die goed resultaat wilt met snelle levering.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor het vertrouwen in onze producten en service. We wensen je veel succes met je project!
Alles prima in orde
Helaas was er met de levering iets fout gegaan, maar na een mailtje ontving ik de volgende dag keurig het bestelde item. Goede communicatie en afhandeling.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor de prachtige 5 sterren review. Helaas kan er altijd bij hoge uitzondering iets mis gaan met een zending, wij doen er dan alles aan het zo snel en goed mogelijk op te lossen!
Ik had t voegenfris iets sterker van kracht qua kleur verwacht T dopje werkte niet zo best helaas Verders qua bestellen en levering was t top Ik heb geen foto toegevoegd want ik heb ze met afwasbare flexa power dek verf geverfd
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor het achterlaten van deze uitgebreide review!
duidelijke site en snelle levering
ik ben een particulier die zelf wat tegels heeft geplaats en nu ook gevoegd.
ik heb deze voeg dus besteld met gereedschap om te voegen.
volgende dag in huis. en ook gevoegd. helemaal blij.
Antwoord van Voegenshop.nl
Goed om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad. Bedankt voor je review!
Mijn bestelling was tijdens het transport beschadigd. Na hiervan melding te hebben gemaakt is er direct een nieuwe verzonden. Top! Zo hoort het.
Antwoord van Voegenshop.nl
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat vervelend dat uw bestelling tijdens het transport beschadigd is geraakt. Fijn om te horen dat we het snel naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen wanneer er onverhoopt iets misgaat. Bedankt voor uw vertrouwen en veel succes met uw project!
Snelle levering van producten. Webshop is ook telefonisch goed bereikbaar. Je wordt snel terug gebeld.
Antwoord van Voegenshop.nl
We stellen uw mooie woorden zeer op prijs. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen!
Uitstekende klantenservice! Zeer snelle levering en Mapei producten zijn altijd prima om mee te werken.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor uw positieve review, hier worden wij als team enorm vrolijk van en we hopen u weer snel te mogen helpen!
Goed geholpen, producten snel verstuurd en hoge kwaliteit!
Goede service gekregen van de klantenservice, daarna is alles super snel geleverd en ben heel blij met alle producten! Kortom, geweldige ervaring.
Antwoord van Voegenshop.nl
Hartelijk dank voor je beoordeling. We werken elke dag hard om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en goede service te bieden.
Goede gedaan voegenshop. Mij bestelling was goed gekomen en vrij snel.
Bedankt voor de good service.
Antwoord van Voegenshop.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor je review!
Great service, easy pick up, good prices. Thank you!
Antwoord van Voegenshop.nl
Thank you for your amazing review, we would love to help you again in the future!
Juiste kleur zoals ook de website staat
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Groot assortiment en snel geleverd
Antwoord van Voegenshop.nl
Dank u wel voor uw mooie review! We wensen u veel plezier met het eindresultaat.
Snelle levering, ruime productkeus.
Antwoord van Voegenshop.nl
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.
Super snelle en betrouwbare levering. 2 x savonds iets besteld en 2 x de volgende dag bezorgd.
Antwoord van Voegenshop.nl
Hier doen we het voor, we zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service en hopen u snel weer te kunnen helpen!
Mooie spullen, snel vezonden
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Prima levering, maar retourneren is prijzig.
Op zich prima levering, maar retourneren is wel erg duur. Dus dat viel voor mij ongunstig uit waardoor ik het product maar heb gehouden. Beetje zonde.
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor uw review en uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering.
Jammer dat de retourkosten voor u tegenvielen. Zoals ook op onze website staat vermeld, kunnen klanten ervoor kiezen om een retourzending zelf te regelen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zelf een vervoerder te kiezen en de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Snelle levering, goede kwaliteit en kleurvast
Antwoord van Voegenshop.nl
Bedankt voor deze geweldige beoordeling en het delen van uw prachtige resultaat!