635 reviews in totaal   69 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

635 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 20 dec 2024

sabe-verpakkingen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, wat als groot pluspunt wordt genoemd. De service wordt vaak als goed, perfect of prima ervaren, met veel lof voor vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ook waarderen klanten de kwaliteit van de producten in positieve bewoordingen. Communicatie wordt meestal als duidelijk en prettig ervaren. Er is incidenteel een klacht over geen reactie bij communicatie.

Reviewssabe-verpakkingen.nl

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat u wederom tevreden bent.
Er stond niet dat ze 2 wekendicht gingen maar dat ze in 1 dag zouden versturen. Nou dat was niet zo.

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw review. Spjtig dat dit is mis gegaan. Zoals ook via email aan u doorgegeven hadden we op iedere websitepagina een duidelijke banner staan waarop stond dat we gesloten waren ivm vakantie. We zullen dit voor de volgende vakantiesluiting oplossen. Excuses voor het ongemak. We hebben u twee weken geleden via email gevraagd om uw IBAN nummer zodat we u terug kunnen betalen, maar tot op vandaag nog geen reactie. Graag ontvangen we uw rekening nummer via email.

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om een review te geven. Uw positieve reactie wordt gewaardeerd.
Gewoon erg goed en niet te duur. Dat is ook belangrijk

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons.
Alles héél vlot verlopen.

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor u wederom tevreden bent met onze snelle afhandeling van uw nieuwe bestelling. Daar doen we het voor!

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw 5 sterren!

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat u tevreden bent over ons en onze producten.
Goede service. Altijd heel tevreden met mijn bestelling en levering hiervan.

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw mooie review en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en leveringen. Daar doen we het voor 😊. We waarderen uw vertrouwen in ons en staan bij uw volgende bestelling natuurlijk weer graag voor u klaar.
zoals altijd perfect

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw zeer positieve review. Daar worden we blij van.
snelle levering, correcte afhandeling

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Dit geeft aan dat u tevreden bent met ons. Daar zijn we heel blij mee.

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw 5 sterren!
altijd goede service en snelle levering

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw review en 5 sterren! We zijn blij dat u zo tevreden bent en dat u al zoveel jaren uw bestellingen aan ons toevertrouwd.
Snel geleverd, duidelijke communicatie

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat uw ervaring zo positief was.
Zoals gewoonlijk alles prima 👌

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u zo tevreden bent!

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw positieve review, dit wordt zeer gewaardeerd.

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw review! Deze wordt gewaardeerd.
S G
Stoere G.

bestellen en 1-2 dagen later ophalen, top

bestellen en 1-2 dagen later ophalen. Vriendelijke mesen daar en behulpzaam. Toppers

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen en snel ophalen zo goed bevalt iedere keer. Bedankt ook voor het compliment. Tot een volgende keer!
Probleem snel en adequaat opgelost! Met dank.

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor uw positieve reactie ! Fijn dat u tevreden bent.
Prima bedrijf, goede service en fijn kontakt met de verkoop binnendienst.

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Hartelijk dank voor uw fijne review en het vertrouwen dat u ons al meerdere keren geeft. Wat leuk om te horen dat u onze service en het contact met de verkoop binnendienst zo prettig ervaart. We staan uiteraard ook bij uw volgende bestelling weer graag voor u klaar!
Weer prima zoals altijd

Antwoord van sabe-verpakkingen.nl

Bedankt voor je 5 sterren voor onze producten en onze service. Dit wordt zeer gewaardeerd.

sabe-verpakkingen.nl

Bij Sabé Verpakkingen draait alles om het bieden van slimme, duurzame verpakkingsoplossingen voor bedrijven. Ons bedrijf, al sinds 1987 gevestigd in Veenendaal, onderscheidt zich door een breed assort...