bernstein-badshop.com/nl
Beoordelingen:

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden54 beoordelingen in totaal  

4,31
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede snelle levering. Product is compleet zoals aangegeven op de site. Wel zou er een betere handleiding bij mogen. Volgens de handleiding zou ik mijn elektra makkelijk kunnen aansluiten, zie de foto. Dit is dus niet mogelijk. Heb via YouTube tips en instellingen gevonden welke niet vermeld zijn. Ook zou het fijn zijn wanneer je eenvoudig een email adres kunt achterhalen. En nog beter zou h

de meest kritische beoordeling

12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
U kunt mij de onderdelen toesturen die NIET bij mijn bestelde douchecabine zaten ! Ik intussen 4 emails gestuurd en 3 berichten achtergelaten op uw website en het enige dat ik van u heb gekregen is een email met één zin :" Die Anfrage #263568 „Mijn bestelling is onvolledig ge...“ wurde geschlossen und mit dieser Anfrage zusammengefasst. Letzter Kommentar in Anfrage #263568:". Aan mij gestuurd op 09-02-2024 door Laurence Schmidgall (Bernstein Badshop). Ik heb hem om uitlegt gevraagd maar geen antwoord terug gehad. Waarom krijg ik niet gewoon die paar onderdelen opgestuurd zodat de monteur de douchecabine kan monteren !!??.... Geeft u mij a.u.b. ten minste een antwoord terug dat ik kan begrijpen. Dat van de heer Schmidtgall slaat nergens op want mijn ticket/probleem is helemáál niet opgelost !!
JV
Jan V.
Krommenie
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bernstein-badshop.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
1 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
27 jul 2023
Thank you so much for your 100% review, we are really happy to hear that you're satisfied with us! :-) BERNSTEIN Bathshop
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
13 sep 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
17 aug 2023
Happy to hear, thank you so much for your 100% review 🎉. Best, BERNSTEIN Bathshop
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
31 jul 2023
Happy to hear, thank you so much for your 100% review :-) Best, BERNSTEIN Bathshop
JV
Jan V.
Krommenie
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
U kunt mij de onderdelen toesturen die NIET bij mijn bestelde douchecabine zaten ! Ik intussen 4 emails gestuurd en 3 berichten achtergelaten op uw website en het enige dat ik van u heb gekregen is een email met één zin :" Die Anfrage #263568 „Mijn bestelling is onvolledig ge...“ wurde geschlossen und mit dieser Anfrage zusammengefasst. Letzter Kommentar in Anfrage #263568:". Aan mij gestuurd op 09-02-2024 door Laurence Schmidgall (Bernstein Badshop). Ik heb hem om uitlegt gevraagd maar geen antwoord terug gehad. Waarom krijg ik niet gewoon die paar onderdelen opgestuurd zodat de monteur de douchecabine kan monteren !!??.... Geeft u mij a.u.b. ten minste een antwoord terug dat ik kan begrijpen. Dat van de heer Schmidtgall slaat nergens op want mijn ticket/probleem is helemáál niet opgelost !!
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Hallo, bedankt voor uw feedback - het spijt ons zeer dat er problemen waren met uw bestelling. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Een medewerker van de klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, BERNSTEIN Badshop
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bernstein badkamerzitten - retourkosten exorbitant hoog

Ik had een Bernstein badkamerzitting besteld voor € 163,00. Het was niet bruikbaar waar ik het voor besteld had (niet goed gekeken hoe zwaar het krukje was). Retour sturen bleek een kostbare zaak. Ik moest daar € 80,00 voor betalen. Later hebben ze een nieuw retourbod gedaan, maar ik had alles al uitgepakt in de veronderstelling dat het dit hoge bedrag zou blijven. Ik heb het gehouden en bestel er nooit meer wat. Retour sturen kost geld, maar er zijn wel grenzen.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
18 okt 2023
Good afternoon, we apologize for the inconvenience this has caused you. Can we accommodate you in some way to satisfy you? Please contact us at s.debo@bernstein-badshop.de. Thank you very much and best regards BERNSTEIN
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Online betalen wel wat onpraktisch

Vanaf betaalfase (ga naar kassa) niet evident om juiste betaalperiode terug te vinden. Geen mogelijkheden om meteen met Bancontact te betalen. Voor Belg niet mogelijk om met IDeal te betalen.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
27 jul 2023
Thank you for your feedback. We apologize for any inconvenience caused during the payment phase. We understand that it can be frustrating to not easily find the correct payment period. We constantly strive to improve our user experience, and we will take your comment into consideration to make the process more user-friendly. Despite, we hope you're satisfied with our products. If you have any further questions, please don't hesitate to contact us. Best, BERNSTEIN Bathshop
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Hallo, bedankt voor uw feedback - het spijt ons zeer dat er problemen waren met uw bestelling en levering. We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Helaas kan ik geen ticket vinden onder het opgegeven e-mailadres en alleen een bestelling voor een muurnis onder de opgegeven naam. Open a.u.b. een ticket op https://support.bernstein-badshop.de/hc/de/requests/new?ticket_form_id=360001489858 en ons supportteam zal u zo snel mogelijk een vervangend artikel toesturen. Met vriendelijke groet, BERNSTEIN Badshop
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Reageren op klachten
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
22 aug 2023
Geachte klant, Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door de defecte levering. We begrijpen hoe belangrijk het is om producten in goede staat te ontvangen en we betreuren het dat we hierin tekort zijn geschoten. We willen u graag laten weten dat we uw klacht serieus nemen en direct actie hebben ondernomen. Een nieuw artikel is reeds naar u onderweg en wordt binnenkort bij u afgeleverd. We streven er voortdurend naar om onze service te verbeteren en kwaliteitsproducten te leveren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we waarderen uw begrip in deze situatie. Met vriendelijke groet, Team Bernstein
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ja veel beter
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Hallo, hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over ons. We zouden het erg op prijs stellen als u ons meer details kunt geven over waarom u ontevreden bent, zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen. Met vriendelijke groet, BERNSTEIN Badshop