bernstein-badshop.com/nl
Beoordelingen:

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden54 beoordelingen in totaal  

4,31
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede snelle levering. Product is compleet zoals aangegeven op de site. Wel zou er een betere handleiding bij mogen. Volgens de handleiding zou ik mijn elektra makkelijk kunnen aansluiten, zie de foto. Dit is dus niet mogelijk. Heb via YouTube tips en instellingen gevonden welke niet vermeld zijn. Ook zou het fijn zijn wanneer je eenvoudig een email adres kunt achterhalen. En nog beter zou h

de meest kritische beoordeling

12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
U kunt mij de onderdelen toesturen die NIET bij mijn bestelde douchecabine zaten ! Ik intussen 4 emails gestuurd en 3 berichten achtergelaten op uw website en het enige dat ik van u heb gekregen is een email met één zin :" Die Anfrage #263568 „Mijn bestelling is onvolledig ge...“ wurde geschlossen und mit dieser Anfrage zusammengefasst. Letzter Kommentar in Anfrage #263568:". Aan mij gestuurd op 09-02-2024 door Laurence Schmidgall (Bernstein Badshop). Ik heb hem om uitlegt gevraagd maar geen antwoord terug gehad. Waarom krijg ik niet gewoon die paar onderdelen opgestuurd zodat de monteur de douchecabine kan monteren !!??.... Geeft u mij a.u.b. ten minste een antwoord terug dat ik kan begrijpen. Dat van de heer Schmidtgall slaat nergens op want mijn ticket/probleem is helemáál niet opgelost !!
JV
Jan V.
Krommenie
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bernstein-badshop.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
PD
Pieter d.
Volendam
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was beschadigd tijdens transport Ik kreeg bijzonder snel mijn product beter verpakt weer toegestuurd
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
5 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en alles ziet er goed uit. Moet drain nog plaatsen.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
19 feb 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie spullen en de prijs kwaliteit is in goede verhouding
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
11 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
12 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
3 sterren omdat de reactie na het ontvangen van een defecte wc zitting teleurstellend was. Had deze gekocht in combinatie met een wc pot. Schade kan altijd voorkomen maar als ik dan vraagt een nieuwe te sturen en je wilt allen maar een (in eerste instantie te lage) creditering geven omdat de volgende wc bril toch zou breken tijdens transport dan ben ik het vertrouwen kwijt. Voor het bedrag van de aangeboden creditering konden we geen vervangende wc bril kopen.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
21 dec 2023
Good afternoon, thank you for your feedback and we are extremely sorry that there were problems with your order and subsequent service. We would like to sincerely apologise for any inconvenience this may have caused you. We will be reviewing this internally to ensure that all our staff are always prompt, professional and helpful. Yours sincerely, BERNSTEIN Badshop
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Product zoals omschreven

Zeer goede snelle levering. Product is compleet zoals aangegeven op de site. Wel zou er een betere handleiding bij mogen. Volgens de handleiding zou ik mijn elektra makkelijk kunnen aansluiten, zie de foto. Dit is dus niet mogelijk. Heb via YouTube tips en instellingen gevonden welke niet vermeld zijn. Ook zou het fijn zijn wanneer je eenvoudig een email adres kunt achterhalen. En nog beter zou h
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
17 feb 2024
Hartelijk dank voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉. We nemen uw verdere opmerkingen graag mee als suggesties voor verbetering, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, BERNSTEIN Badshop
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ziet er uit zo als op de website. Netjes en mooi verpakt. Snelle levering. Zeer te vreden heb er zelfs.nog 1 extra besteld😍
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service & kwaliteit

Ze houden zich aan hun woord wat betreft levering . En in werkelijkheid net zo mooi als op het plaatje . Top! Ga zo door!
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service, Na levering kapot krukje werd onmiddellijk een nieuwe geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie is mwah, veel zoekwerk. levering is erg onbeschermd. product sturen.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Hallo, bedankt voor uw feedback - het spijt ons zeer dat er problemen waren met uw bestelling en levering. We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Helaas kan ik geen ticket vinden onder het opgegeven e-mailadres en alleen een bestelling voor een verwarmingselement onder de opgegeven naam. Open a.u.b. een ticket op https://support.bernstein-badshop.de/hc/de/requests/new?ticket_form_id=360001489858 en ons supportteam zal u zo snel mogelijk een vervangend product toesturen. Met vriendelijke groet, BERNSTEIN Badshop
PB
Paul B.
Groningen
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en communicatie, snelle levering,hoogwaardige producten
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
25 sep 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Service is goed en meubel goeie prijs kwaliteit verhouding !
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig geholpen bij een vergissing van een bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooi artikel, snelle en goed verpakte levering, TOP
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en prima product voor keurige prijs
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
zeer goed ingepakt en op tijd geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bernstein leverde volgens afspraak.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
de snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
16 feb 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 nov 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was goed!
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
21 dec 2023
Ik ben blij dat te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling :-) Groeten, BERNSTEIN Bathshop