332 reviews in totaal   191 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

332 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 11 aug 2023

bernstein-badkamers.nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Veel klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten, waarbij het design en de degelijkheid vaak worden geprezen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als goed ervaren. Sommige klanten vinden de installatie eenvoudig. Aan de andere kant zijn er klachten over de levering, waaronder vertragingen, beschadigingen of onvolledige zendingen. De klantenservice wordt als slecht bereikbaar en traag ervaren, wat leidt tot frustratie. Retourneren wordt vaak als lastig, duur of traag omschreven, vooral bij beschadigde of onjuiste producten. De communicatie over bestellingen, leveringen en problemen schiet vaak tekort, met weinig of late updates. Daarnaast zijn er klachten over hoge verzend- of retourkosten, prijsverschillen tussen websites, ontbrekende onderdelen en onduidelijke handleidingen.

ReviewsBernstein Badkamers

goed product maar slechte communicatie. geen reactie op mijn mail en diverse verzoeken. \Geen retour scan om gratis pakket terug te sturen , ik moest het zelf doen op eigen kosten. 21 euro .
Makkelijk bestellen en overzichtelijke site. Mooie spullen en kwaliteit! Snelle service.
Snelle levering, goede kwaliteit
goed en netjes bezorgd, past helaas niet , maar kan het wel terugsturen
Goede kwaliteit van het product. Alleen de verzendkosten zijn erg hoog.

Goed verpakt en op tijd geleverd

Goed verpakt, zeer goed zelfs, en op tijd geleverd. De wastafel ziet er keurig uit. Nu alleen nog antwoord op mijn vraag. Dat beantwoorden duurt best lang. Echt persoonlijk is men niet. Kan ook haast niet met zoveel internationale klanten. Maar als je dat geen probleem vindt, dan is Bernstein zeker een aanrader.
S S
Sabine S.
Voldoet 100% aan verwachtingen
Product zoals vermeld op de site. Snelle levering.
H B
hans B.

geen montage beschrijving, handleiding.

beetje teleurgesteld in de leveringstijd, maar ook de comunicatie van de vervoerder. bijna week later dan er aangegeven staat. max 7 dagen = 13 dagen geworden. het produkt is zoals ik mij voorgesteld heb, maar er zit een rubber stripje met aan beide kanten ribbeltjes bij waarvan ik absoluut niet weet waar deze geplaatst moet worden. ( U profiel voor glazen douchwand ) had verwacht dat er een rubber u bij was voor over het glas ,dat vervolgens in het alluminium geplaatst wordt !? heelaas dat wordt dan kitten.

Prima!

Snelle levering en goede informatie over bezorging
Wastafel met hoge kwaliteit en heel mooie design !
Goede service. De productinformatie was echter onvoldoende. Er was meer duidelijkheid nodig over het type bevestiging dat de toiletbril heeft.

Bernstein Badkamers

Badinrichting – Badmeubels, Badkuipen, Douchecabines, Wastafels, Toiletten & nog veel meer in jouw badshop. Als fabrikant met directe verkoop kunnen wij onze klanten een optimale prijs-kwaliteitverho...