FysioSupplies

9.509 reviews in totaal   2.574 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.574 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 24 jan 2024

fysiosupplies.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelheid van levering, de nauwkeurigheid en communicatie rondom de bezorging. Ook de klantenservice wordt gewaardeerd om haar vriendelijkheid, behulpzaamheid en snelle reacties. De gebruiksvriendelijkheid van de website, duidelijke productinformatie en transparantie over levertijden worden vaak genoemd als sterke punten. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten als degelijk, prettig en doeltreffend ervaren. Het bestelproces wordt veelal als eenvoudig en duidelijk omschreven. Er zijn echter ook verbeterpunten. Sommige klanten ervaren vertragingen en onduidelijke levertijden. Er zijn klachten over moeilijk bereikbare of weinig oplossingsgerichte medewerkers van de klantenservice. Ook het retourproces, het ontvangen en toepassen van kortingscodes en de transparantie rondom retourkosten worden regelmatig bekritiseerd. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over onduidelijkheden bij betaling of orderbevestiging.

ReviewsFysioSupplies

facturen

Wat ik echt een aandachtspuntje vind is de factuur. Het zou heel fijn zijn als daar op komt te staan dat de betaling met Ideal/wero is voldaan.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Hartelijk dank voor uw goede 4-sterren beoordeling! Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies
Super product !!! Ga binnen kort nog 2 flessen bestellen voor me voorraad en noodgevallen onder weg ! 1 fles gaat in me EHBO tas.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Hartelijk dank voor uw goede 5-sterren beoordeling! Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies
Bijzonder vriendelijk en deskundig. Erg fijn dat jullie zo goed meedenken in mogelijke oplossingen en aanpassingen.

Antwoord van FysioSupplies

Producten zijn prima enige minder is dat op de website staat volgende dag levering maar het duurde 3 dagen

Antwoord van FysioSupplies

Brace past prima. Levertijd echter paar dagen langer dan op site vermeld staat.
Product ziet er goed uit en zit tot nu toe prettig. Wat het precies voor mijn enkel doet zal de tijd uitwijzen.

Bestelling bleef hangen bij Post NL, na contact pakketje ontvangen

pakketje bleef hangen bij Post NL, na contact pakketje alsnog netjes ontvangen duurde alleen wat langer. beoordeling hierop aangepast

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw pakket vertraging heeft opgelopen bij PostNL. Fijn om te horen dat we het uiteindelijk samen hebben kunnen oplossen en dat u uw bestelling alsnog netjes heeft ontvangen. Bedankt voor uw geduld en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies
Krijg een je mail met de factuur in het engels we wonen toch in Nederland ,de dame dieik van de week aan de lijn had was een vriendelijkevrouw haar geef ik 5 sterren

Levertijd

Website is onvoldoende transparant. Wanneer je iets besteld heb je dat meestal als gevolg van een blessure snel nodig. In mijn geval kreeg ik na de bestelling per mail verteld dat de bestelling 4 tot 6 dagen op zich laat wachten. In mij geval onacceptabel; zeker omdat bijv. de online drogist de volgende dag levert. Positief is dat de klantenservice dit begrijpt en bereid was de bestelling te storneren. Ik ga er van uit dat de restitutie ook binnen redelijke termijn verloop. Advies is om de levertijd nadrukkelijker te communiceren voordat de bestelling wordt gedaan.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het vervelend dat onze levertijd voor u niet duidelijk genoeg was en dat dit tot ongemak heeft geleid. Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen en dat het storneren van uw bestelling soepel verliep. We nemen uw advies ter harte en zullen bekijken hoe we de levertijden duidelijker kunnen communiceren, zodat toekomstige bestellingen beter aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten. Nogmaals bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies
Nog even wachten tot de brace binnen in maar alles lijkt goed te komen.

Antwoord van FysioSupplies

Persoonlijk, vriendelijk, efficiënt, professioneel. Authentiek! Aanrader!

eenvoudig bestellen

snel het product gevonden en de betalling was snel en eenvoudig zoals je verwachten mag. De nieuwsbrief korting werkte helaas niet, maar ik had beter moeten opletten, is pas geldig vanaf €75.

Antwoord van FysioSupplies

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een herhaalaankoop. Met vriendelijke groet, Team FysioSupplies
Snelle service. Binnen twee dagen in huis. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Antwoord van FysioSupplies

Marjolein is een fijne en goede begeleider bij het herstel na een achillespees ruptuur.

Antwoord van FysioSupplies

Altijd alles netjes afgeleverd en nog steeds blij met mijn massagetafel !

Antwoord van FysioSupplies

Duidelijk, mijn probleem goed behandeld! Duidelijk advies voor thuis,

Antwoord van FysioSupplies

Bestelling Bac Correc Wigkussen correct behandeld en afgehandeld!
Ik heb een product gekocht voor het sporten, het was een snelle service en het product is zoals omschreven. Ik ben er heel erg tevreden mee!

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Uw positieve feedback geeft ons elke dag weer motivatie om het beste voor onze klanten te doen. Met vriendelijke groet, Team FysioSupplies

Goeie producten, administratieve afhandeling kan beter

Bij dure bestellingen vaak toch verzendkosten vind ik niet zo servicegericht. Ook onhandig dat je na betalen niet meteen een factuur als PDF in de mail krijgt voor de boekhouding, nu moet je wachten tot de bestelling volledig afgerond is of zelf een magenta-factuur downloaden die je dan later weer moet vervangen door het origineel.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback. Met betrekking tot de verzendkosten bij hogere orderbedragen willen wij graag aangeven dat wij binnen uw huidige order geen verzendkosten in rekening hebben gebracht. Daarnaast begrijpen wij dat het voor uw boekhouding wenselijk is om direct na betaling over een PDF-factuur te beschikken. In onze huidige werkwijze is dit pas mogelijk zodra de bestelling volledig is afgerond, wat inderdaad als minder praktisch kan worden ervaren. Uw opmerking hierover nemen wij dan ook mee ter verbetering van onze processen. Wij stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Met vriendelijke groet, Team FysioSupplies

Informative and easy to navigate

I loved all the helpful product info, and easy site navigation. Looking forward to prompt delivery service and a quality product.

FysioSupplies

FysioSupplies is een groothandel met een uitgebreid assortiment aan gezondheidsproducten: van verbruiksartikelen, oefenmaterialen, meet- en behandelapparatuur tot aan complete praktijkinrichtingen. O...