Voetbalshop.nl

35.804 reviews in totaal   5.345 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid van levering, het soepele en gratis retourproces, het brede en gevarieerde assortiment en de scherpe prijzen met regelmatige aanbiedingen. Ook worden de gebruiksvriendelijkheid van de website en de kwaliteit van de producten gewaardeerd. De klantenservice wordt vaak als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Toch zijn er soms klachten over vertragingen of onduidelijkheden rondom de bezorgtijd, problemen met de maatvoering en onvoldoende informatie hierover. Sommige maten of producten zijn regelmatig uitverkocht en er zijn opmerkingen over ontbrekende retourformulieren of trage terugbetalingen. Daarnaast kunnen klanten teleurgesteld zijn over prijsverlagingen kort na aankoop en zijn er verbeterpunten in de navigatie of informatievoorziening op de website. Ook komt het voor dat reacties van de klantenservice traag zijn of uitblijven.

ReviewsVoetbalshop.nl

Aankoop wordt altijd snel en netjes bezorgd. Ook retourneren als iets te groot of te klein is wordt zorgvuldig opgepakt. Ik heb inmiddels best veel besteld en ben nooit teleurgesteld. Uiterst tevreden en hoop dat dit voortgezet wordt. 👍👍

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hi gerrit, Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Voetbalshop.nl. We doen ons best om elke bestelling snel en netjes bij jou te bezorgen en zorgen ervoor dat retourneren makkelijk en zorgvuldig verloopt. Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. We blijven dit zeker zo voortzetten, want jouw tevredenheid staat voor ons altijd voorop! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Top voetbalshirts voor een super lage prijs

2x voetbalshirts besteld. Paar dagen later ontvangen en goed verpakt. ze waren ook afgepijsd dus een mooie deal kunnen scoren. Voetbalshop is een top winkel, echt een aanrader, ga zeker hier nog een keer bestellen!!

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste O, Bedankt voor je leuke berichtje en je bestelling bij Voetbalshop.nl. We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, goede verpakking en onze scherpe prijzen. Bij Voetbalshop.nl streven we er altijd naar om de beste deals en service aan te bieden, zodat jij optimaal van jouw voetbalshirts kunt genieten. We zien je graag terug voor je volgende bestelling! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Over het geheel goed

De bestelling via de website gaat goed en duidelijk, bestelling is netjes afgeleverd ( 3 producten) alleen de maat van de voetbalschoenen is niet de maat die ik besteld had! Terug sturen is na telefonisch contact geen probleem en er konden eventueel nieuwe schoenen opgestuurd worden na het doorgeven van het retour nummer! Dit is allemaal keurig en meegedacht naar een oplossing! Heb de schoenen teruggestuurd weet nog niet hoe de terug betaling gaat! Waarom toch drie sterren ipv 4/5 dochter was erg teleurgesteld en had de schoenen op korte termijn nodig

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hi Roselin, Bedankt voor je uitgebreide bericht. Fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat we samen tot een oplossing konden komen voor de verkeerde maat voetbalschoenen. We vinden het jammer dat je dochter teleurgesteld was en we begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd de juiste schoenen te krijgen. We doen altijd ons best om snel en klantvriendelijk te handelen en hopen dat alles verder naar wens wordt afgerond. Sportieve groeten, Team Voetbalshop
Klantgerichte info over levering bestelling! Tevreden over product, maat is gelukkig oké! Onze kleinzoon Oliver van bijna 5 vindt zijn 1ste voetbalschoenen voor bij zijn nieuwe Ajax tenue heel stoer & kan er heel goed een balletje mee trappen!

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Wilma, Bedankt voor je leuke en uitgebreide feedback! Super om te horen dat jullie tevreden zijn over het product en de levering. We vinden het geweldig dat Oliver zo blij is met zijn eerste voetbalschoenen, helemaal passend bij zijn Ajax tenue. Het maakt ons blij dat onze producten kinderen helpen om vol plezier te voetballen en zich stoer te voelen op het veld. Sportieve groeten, Team Voetbalshop
D D
de Boer d.
Fijne en duidelijke website, artikel snel gevonden. Prijs uitstekend. Besteld en rap geleverd. Helaas zat er een kreukel in de hals van het shirt en ik wilde de broek ruilen voor een M ipv S. Eerst retour en dan opnieuw bestellen. Ruilen kan niet. Maar kost niets extra, misschien wat extra tijd.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi Nicolle, Bedankt voor je fijne en duidelijke review. Super om te horen dat je snel je artikel hebt gevonden en dat de levering vlot verliep. Jammer dat er een kreukel in het shirt zat en dat het ruilen niet mogelijk was , maar fijn dat dit verder geen extra kosten met zich meebracht maar dat hadden wij alsnog met je geregeld ;-) . We doen er alles aan om onze klanten een top ervaring te bieden, ook als het gaat om retouren en ruilen. Sportieve groeten, Team Voetbalshop
Eigenlijk niets gewoon zo doorgaan zoals het nu gaat. Jullie waren volgens het beste met de prijs en de levering was voor mij snel genoeg. Dus een dikke pluim richting jullie kant op

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hallo, Bedankt voor je positieve bericht en de fijne woorden! We vinden het geweldig om te horen dat jij onze prijs en levering als top ervaart. Bij Voetbalshop.nl zetten we ons elke dag in om jou de beste service en producten te bieden. Jouw waardering motiveert ons om zo door te gaan! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Op tijd geleverd, en netjes in de doos verpakt. Er blij ermee, hopelijk geeft het geluk bij het support en van het Nederlands elftal richting de finale van het WK!

Assortiment scheidsrechterskleding

Ik koop bij voetbalshop.nl scheidsrechterskleding. Ze hebben een mooi aanbod, maar niet altijd in alle variaties, kleuren en maten. Dat begrijp ik, maar het zou mooi zijn als je kon aangeven welke variaties, kleur en/of maat je wilt als deze niet voorradig is en dan een berichtje krijgt als het gewenste weer wel op voorraad is.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi Paul, Bedankt voor je bestelling en je fijne feedback over onze scheidsrechterskleding. We vinden het belangrijk om een breed en aantrekkelijk aanbod te hebben, en begrijpen helemaal dat je graag makkelijk op de hoogte wilt zijn van de voorraad in jouw favoriete variaties en maten. We nemen je suggestie zeker mee om onze service nog verder te verbeteren, zodat jij altijd snel vindt wat je zoekt bij ons. Sportieve groeten, Team Voetbalshop
W R
wil r.
2 jogging broeken besteld nike. waanzinnig goed lekker dun en goede kwaliteit. ik heb weer 2 nieuwe besteld zo goed zijn ze. volgende keer weer. M.V.G Wil
het werkt allemaal erg goed, maar ik mis telkens een factuur. Daar moet ik telkens om vragen. Het zou fijn zijn als ik die kan doenloaden direct na mijn bestelling, of als bijlage bij een van de vele mails die jullie sturen.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Pieter, Bedankt voor je bericht en je positieve ervaring met Voetbalshop.nl. We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt en nemen je feedback over de factuur zeker mee. Het is inderdaad fijn als je die direct kunt downloaden of als bijlage ontvangt, je kunt zakelijk bij ons bestellen als je op wijzig adres klikt bij het afronden van de bestelling. Dan ontvang je automatisch de factuur wanneer het pakket ons magazijn verlaat. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Verbeter de winkel voorraad melding op de site

Waarom geen 5 sterren is omdat elke keer zoek ik iets uit op de website (als kado voor iemand), is in winkel voorraad, Ga naar winkel in de stad want heb zo snel mogelijk nodig (en eerlijk is eerlijk fysiek winkelen is leuker). En ja hoor weer niet op voorraad moet dan iets anders kiezen, of het in de winkel zelf bestellen om geen verzendkosten te krijgen. En ja is al meerder malen gebeurd en baal er van. Vooral als er de melding was helaas geen winkel voorraad maar wel online beschikbaar scheeld heel veel tijd. Maar vriendelijk personeel en het is snel bezorgd vaak.

1.5 week levertijd !! (?)

Men heeft anderhalve week nodig om 2 cijfers op een shirt te laten strijken terwijl ik veelal lees dat er binnen 3 tot 5 dagen gewoon geleverd is bij andere klanten Reden hiervoor geeft men dat "personaliseren" van een shirt extra tijd kost.... Product zelf is netjes en naar wens (*het belangrijkste natuurlijk)

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hallo, Bedankt dat je jouw ervaring met Voetbalshop.nl hebt gedeeld. We vinden het fijn om te horen dat het product naar wens is en dat de kwaliteit goed is. We begrijpen dat je het personaliseren van het shirt sneller had verwacht. Bij Voetbalshop.nl streven we ernaar om altijd hoogwaardige producten te leveren, en dat kost soms iets meer tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Jouw feedback nemen we zeker mee om onze service te blijven verbeteren. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Ondanks de drukte toch een snelle reactie via Whatsapp - telefonisch slecht bereikbaar. Misschien dan ook geen nummer weergeven?
A B
Alex b.
Alles uitstekend. wat besteld wordt wordt geleverd. verbeteren? misschien track and trace een beetje duidelijker, een of 2 emaitjes meer

gewoon super!

Bestel best vaak wat, Altijd optijd bezorgd! Producten zoals omschreven staat! Gewoon super fijn en blij met voetbalshop.nl
Alles kwam zeer snel en netjes binnen. En werd goed op de hoogte gehouden wanneer we het pakketje konden verwachten.
Zeker 5 sterren ook kwa prijs. Het is beter om een beoordeling te vragen nadat ik het pakketje in ontvangst is genomen, niet ervoor.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hallo, Bedankt voor je positieve reactie en je feedback over het beoordelingsmoment. Bij Voetbalshop.nl vinden we het belangrijk dat jij een goede ervaring hebt en dat onze producten aan je verwachtingen voldoen. We zullen je suggestie serieus meenemen om het beoordelingsproces nog beter te laten aansluiten bij het moment van ontvangst. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Top webshop

Doen niet moeilijk als je meerdere bestellingen plaatst doordat maat niet goed is. Altijd even snel zowel bezorging als verwerking retour. Heel fijn dat je ook met klarna kunt betalen. Ik vind dit een hele fijne webshop met een mooie collectie voor het hele gezin.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Jmp, Super bedankt voor je toffe review! We doen ons best om het shoppen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, dus fijn om te horen dat je blij bent met de snelle bezorging en het retourproces. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen bij ons kan betalen op de manier die het beste uitkomt, zoals Klarna. We vinden het geweldig dat jij onze collectie voor het hele gezin waardeert. Jouw positieve woorden motiveren ons enorm! Sportieve groeten, Team Voetbalshop
Ik ben al jaren vaste klant bij jullie en jullie zijn een goede en betrouwbare shop. Wat ik wel jammer vind is dat mijn laatste 2 bestelling allebei kort na levering in de aanbieding zijn gegaan. Daar had ik natuurlijk ook graag gebruik van willen maken.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hi Wilfred, Super bedankt dat je al zo lang bij ons klant bent, dat waarderen we enorm. We snappen dat het vervelend is als een product net na jouw bestelling in de aanbieding gaat. We doen ons best om de beste deals te bieden en hopen dat je toch blij bent met je aankoop. Jouw vertrouwen en tevredenheid blijven voor ons altijd het allerbelangrijkste! Sportieve groeten, Team Voetbalshop
Mooie aanbiedingen en snel verzonden. Producten altijd in goede staat ontvangen en retourneren is nooit een probleem.