Voetbalshop.nl

36.307 reviews in totaal   5.849 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering. Ze waarderen daarnaast de behulpzame en oplossingsgerichte service. Het retourproces wordt veelal als eenvoudig en correct ervaren. Ook zijn de scherpe prijzen, aanbiedingen en de kwaliteit van de producten pluspunten. De webshop wordt als overzichtelijk en gemakkelijk ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Er is soms kritiek op vertragingen of onduidelijkheid rondom de bezorging. Sommige klanten ervaren trage of onduidelijke communicatie vanuit de klantenservice. Het retourproces kan traag of verwarrend zijn en de bijkomende kosten worden niet altijd gewaardeerd. De reguliere prijzen worden soms als hoog ervaren en vaste klanten zouden graag meer voordeel willen. Klanten zijn niet altijd tevreden met de voorraadstatus en missen soms maten of producten, wat tot frustratie leidt. Ook worden kleine gebreken of verkeerde productbeschrijvingen genoemd. Tot slot zijn er suggesties voor verbetering van functies of informatie op de webshop.

ReviewsVoetbalshop.nl

Geen volledige bestelling ontvangen

Ik heb 3 tenues besteld, de sokken nooit ontvangen en inplaats van ze later sturen (waren later wel beschikbaar) krijg ik gewoon een deel van het geld terug gestort. Nu zijn de sokken uitverkocht en heb ik dus 2/3 tenues. Beetje jammer van de service voor iemand die in de afgelopen maanden meer dan 1000€ aan tenues heeft besteld. De voetbalschoenen zullen volgend seizoen denk ik ergens anders besteld worden.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Jasper, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat het mislopen van de sokken je heeft teleurgesteld. We streven er altijd naar om een zo goed mogelijke service te bieden en we waarderen jouw loyaliteit enorm. Om die reden hebben we het aankoopbedrag ook teruggestort en een kortingscode aangeboden. We hopen je met je volgende bestelling weer beter van dienst te kunnen zijn. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Nike air Max Ltd besteld, goede website, super snelle verzending en een nette prijs. Helaas valt de air Max Ltd smaller dan de air Max 90 scheelt zeker een centimeter dus ik ga ze retour sturen hopelijk gaat dat net zo goed als het aanschaffen 🫣

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi! Bedankt voor je positieve woorden over onze website en snelle verzending. We vinden het jammer om te horen dat de Nike Air Max Ltd smaller valt dan je had verwacht, maar we begrijpen dat het belangrijk is dat je schoenen goed passen. Bij Voetbalshop.nl doen we er alles aan om het retourproces net zo soepel te laten verlopen als de aankoop, zodat jij zorgeloos kunt shoppen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
De fitting van de schoen was niet helemaal goed voor mijn voet. Daarom de schoenen terug gestuurd zonder doos en met heel klein gebruik spoor. Alsnog volledige bedrag terug gekregen. Super service!

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Gijs, Bedankt voor je bericht en fijn om te horen dat onze service je zo goed heeft geholpen. Bij Voetbalshop.nl vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent met je aankoop en dat je met een goed gevoel kunt shoppen. We doen er alles aan om het retourproces soepel en klantvriendelijk te maken, zodat jij zonder zorgen kunt kiezen wat het beste bij je past. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Snelle en makkelijke bestelling. Ook gaven ze aan dat de shirts kleiner uitvallen, ik heb normaliter xl nu xxl besteld, maar nog groter had niet misstaan. Helaas is het niet het officiële shirt, maar een replica. Het shirt van het ek1988 was van Adidas en was iets lichter.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi, Bedankt voor je bestelling bij Voetbalshop.nl en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het bestelproces snel en makkelijk verliep. We vinden het belangrijk om duidelijk te zijn over de pasvorm, zodat je de juiste maat kiest. We begrijpen dat je het verschil met het officiële shirt hebt opgemerkt; we streven er altijd naar om kwaliteitsproducten aan te bieden die jou een geweldige voetbalbeleving bezorgen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Top service, lekker simpel👌🏼

Ja wat moet ik zeggen. Gewoon super simpel! Hadden het product wat ik zocht (nike air 90s laser). Besteld en een paar dagen later had ik mijn geweldige schoenen binnen.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Dennis, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij Voetbalshop.nl! We doen er alles aan om het zoeken en bestellen van jouw favoriete producten zo simpel mogelijk te maken, zodat jij snel kunt genieten van de beste schoenen. Het is geweldig om te weten dat je precies vond wat je zocht en dat de levering soepel verliep. Jouw positieve ervaring motiveert ons om de service en ons assortiment iedere dag weer te verbeteren. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Pas na een week een bericht terug over een vraag van een retour. Vervolgens wordt er €11,50 in rekening gebracht voor de retour. Volgens website zou het €1,50 per artikel moeten zijn. 11,50 is niet deelbaar door 1,50. Dan zou ik 7,66 artikelen moeten hebben, ik heb gewoon betaald om er vanaf te zijn. Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hallo, Dank je wel voor je bericht en feedback. Er zijn in totaal vier artikelen geretourneerd waar voor elk een duurzaamheidsbijdrage van €1,50 is ingehouden. Daarnaast is er bij de bestelling gekozen voor een versnelde levering waardoor ook de verzendkosten van €5,99 niet vergoed worden in geval van retour. Meer informatie hierover is te vinden op onze retourpagina: https://www.voetbalshop.nl/klantenservice/retourneren. Het spijt ons dat de communicatie rondom de retourkosten niet duidelijk was en dat je hierdoor een vervelende ervaring hebt gehad. We nemen dit mee om onze processen en informatie te verbeteren, zodat het voor jou en andere klanten in de toekomst soepeler verloopt. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Supersnelle levering

Ik heb voetbalschoenen voor mijn zoon besteld. De bestelling deed ik 's avonds en de volgende dag werden de schoenen al bezorgd. Het bestelproces verliep eenvoudig, maar ik ben vooral onder de indruk van de snelheid van de levering. Mijn zoon is er heel blij mee.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hi Xander, Super bedankt voor je enthousiaste reactie! Bij Voetbalshop.nl vinden we het belangrijk dat je snel en gemakkelijk de juiste voetbalspullen ontvangt. Fijn om te horen dat de snelle levering en het eenvoudige bestelproces voor jou zo goed uitpakten en dat je zoon blij is met zijn nieuwe schoenen. We blijven ons best doen om jou en je gezin de beste service en producten te bieden. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Bijzonder dat ik zo mijn bestelling kan doe. Wel wat beter kan is het informeren van wanneer het bezorgt wordt. Tot op het moment nog geen reactie van het thuis shirt mogen ontvangen wanneer het wordt geleverd.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven over je ervaring bij Voetbalshop.nl. Het is fijn om te horen dat je je bestelling gemakkelijk hebt kunnen plaatsen. We waarderen je feedback over het informeren van de bezorgmomenten; we streven er altijd naar om onze communicatie hierover te verbeteren zodat jij precies weet wanneer je pakketje aankomt. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
M V
Marjan V.
Wordt snel en netjes geleverd. Voetbalschoentjes besteld, waren te klein en maatje groter besteld, retourneren ging heel makkelijk.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Marjan, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd en dat het retourneren van de voetbalschoentjes zo makkelijk verliep. Bij Voetbalshop.nl doen we er alles aan om het shoppen voor jou zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken, zodat jij snel weer de juiste schoenen aan jouw voeten hebt. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Perfect verzorgd

Wij hadden een behoorlijke bestelling in 3 bestellingen; uit- en thuis shirts in verschillende maten, dames en heren varianten + ballen. Alles perfect en overzichtelijk geleverd.
Ik heb het super ervaren. Ik had maar 1 handschoen ontvangen. Ik dacht hé balen. Ik heb gebeld, zonder problemen stuurde ze mij dezelfde dag nog een nieuw pas op die ik de volgende dag ( 1 dag voor kerstmis ) al weer binnen had. Toch nog op tijd voor een kerstcadeau. Echt heel fijn. Ik stuur niet gauw een reactie, maar deze vond ik zeker de moeite waard. Nogmaals dank je wel! Echt heel fijn.
Het bestelde trainingspak was perfect! Alleen de bezorging door DHL was wazig. Eerst zou het op dinsdag geleverd worden, toen woensdag en uiteindelijk kreeg ik het op donderdag. Verder alleen maar tevreden.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Frank, Bedankt voor je mooie woorden en je geduld met de bezorging. Bij Voetbalshop.nl streven we er altijd naar om jou de beste producten en service te bieden, en fijn om te horen dat het trainingspak perfect is. We begrijpen dat vertragingen bij de bezorging jammer kunnen zijn en we nemen dit mee om onze samenwerking met vervoerders verder te verbeteren. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Retourneren…..

Bij het retourneren van spullen duurt het redelijk lang voordat je daar een bericht over krijgt dat het is aangekomen of inmiddels wordt verwerkt ….

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hallo B, Bedankt voor je bericht en feedback. Bij Voetbalshop.nl vinden we het erg belangrijk dat je een fijne en duidelijke ervaring hebt, ook bij het retourneren van artikelen. We werken er continu aan om onze processen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je sneller bericht ontvangt over de status van je retour. Jouw reactie helpt ons om hierin te verbeteren en we waarderen dat je dit met ons deelt. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Trainingsbroek te klein gekocht. Een grotere maat besteld en de te kleine trainingsbroek retour gestuurd. Nu afwachten of geld van de te kleine trainingsbroek terug gestort wordt.
S W
Simone W.

Geweldig!

Levering hoefde pas 5 dagen later i.v.m Vakantie. Het kwam toch na 4 dagen. Kwaliteit is top!! Service per email ook. Voor dames valt de maat groot Advies: bestel een maat kleiner.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze service bij Voetbalshop.nl. We proberen altijd snel en betrouwbaar te leveren, zelfs als de levering iets eerder plaatsvindt dan verwacht. Jouw tip over de maatvoering helpt zeker andere shoppers om de juiste keuze te maken. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

VBS alkmaar

Werk geadviseerd door milko bij voetbalshop Alkmaar. Moet zeggen hij heeft me goed geholpen en alles uitgelegd

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Jesse, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij Voetbalshop.nl! We vinden het belangrijk dat iedereen de juiste adviezen en uitleg krijgt, zodat jij optimaal kunt genieten van je voetbalspullen. Jouw ervaring laat precies zien waar we bij Voetbalshop.nl voor staan: deskundigheid en persoonlijke service. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Hele slechte klantenservice

Normaal heb ik niks op aan te merken, en de producten en selectie zijn super. Maar heb vorige week 2 keer slechte ervaring gekregen: - bestelling was niet op tijd en zodoende ben ik naar het buitenland vertrokken zonder de producten en ligt het pakket nu bij het hotel - ik heb ruim.vantevoren nagevraagd bij de klantenservice over BTW teruggave/tax free aankopen, dus hoe ik bij online aankopen dit moet opvragen. Antwoord klopte helemaal niet toen ik bij de douane op Schiphol stond. Dan sta ik daar met mijn uitgeprinte bon van Eur 900 en 21% betaalde BTW terwijl ik niet in de EU woon. Dus daarom slechte ervaring.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je recente bestellingen niet aan je verwachtingen voldeden, vooral wat betreft de levertijden en het advies rondom de BTW-teruggave. Bij Voetbalshop.nl streven we ernaar om zowel onze productselectie als klantenservice op topniveau te houden, en we nemen je feedback dan ook serieus om onze processen te verbeteren. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Ik heb nooit eerder voetbalshirts gezocht of gekocht. Die van MVV waren alleen hier te koop. Jammer dat het eerste en tweede shirt er niet meer in de maat waren die ik zocht. De prijs viel alles mee dus heb er nog een wk ‘88 shirt bijgekocht 😂

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Marie, Bedankt voor je enthousiaste reactie en dat je bij Voetbalshop.nl terecht bent gekomen voor je MVV-voetbalshirts. Wat jammer dat de maten van het eerste en tweede shirt er niet meer waren, we proberen altijd het beste assortiment voor jou te hebben. Fijn om te horen dat de prijs je heeft verrast en dat je er zelfs nog een WK ’88 shirt bij hebt gescoord, dat maakt het shoppen toch extra leuk! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Aankoop wordt altijd snel en netjes bezorgd. Ook retourneren als iets te groot of te klein is wordt zorgvuldig opgepakt. Ik heb inmiddels best veel besteld en ben nooit teleurgesteld. Uiterst tevreden en hoop dat dit voortgezet wordt. 👍👍

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hi gerrit, Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Voetbalshop.nl. We doen ons best om elke bestelling snel en netjes bij jou te bezorgen en zorgen ervoor dat retourneren makkelijk en zorgvuldig verloopt. Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. We blijven dit zeker zo voortzetten, want jouw tevredenheid staat voor ons altijd voorop! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Top voetbalshirts voor een super lage prijs

2x voetbalshirts besteld. Paar dagen later ontvangen en goed verpakt. ze waren ook afgepijsd dus een mooie deal kunnen scoren. Voetbalshop is een top winkel, echt een aanrader, ga zeker hier nog een keer bestellen!!

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste O, Bedankt voor je leuke berichtje en je bestelling bij Voetbalshop.nl. We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, goede verpakking en onze scherpe prijzen. Bij Voetbalshop.nl streven we er altijd naar om de beste deals en service aan te bieden, zodat jij optimaal van jouw voetbalshirts kunt genieten. We zien je graag terug voor je volgende bestelling! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl