Beoordelingen voor vanharen.nl



Uitstekend

4.66/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 9.542 Trusted Shops beoordelingen sinds 31-08-2018.
In totaal heeft vanharen.nl al 9.542 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
25-05-2019
Tevreden met product en de bezorging.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
N.v.t.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Niks op aan te merken, in 1 woord perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Sommige schoenen vallen te klein
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Van haren is gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
alles ging en snel en goed na bestelling volgende dag in huis alleen jammer in de winkel had ik het zelfde paar in zwart gekocht daar ontving ik de spaar krt met 2 zegels waar zijn mijn gratis zegeltje een spaar krt heb ik al
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Pico bello
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Product valt heel erg tegen
2.00
Matig

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
snelle levering; goede prijs; mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
's avonds besteld, volgende ochtend al geleverd Leuk dat ik mijn nieuwe schoenen al zo snel aan kon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Uitstekend service Om 20.00 uur besteld, de volgende dag om 14.00 uur in het huis Goede kwaliteit en gratis levering. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Volgende dag bezorgd, ondanks Post.NL
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Altijd tevrezen geweest
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Snelle levering, makkelijk te bestellen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Snel geleverd en juiste maat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Netjes en vlot verzonden bedankt tot de volgende keer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Snelle levering en correct uitgevoerd de bestelling
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Leuke sandaal. Op tijd bezorgd. Leuke prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Snelle en correcte levering. Product voldoet aan verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Van haren prima online webwinkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Schoenen stonden anders omschreven en vielen daarom tegen. Geretourneerd.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
alles is uitstekend geregeld en alles heel vlot verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Super snelle levering.... Heel fijne producten helemaal blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Besteld,en ik had ze de volgende dag al thuis,super mooie sneakers,en ik houd ze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
SNELLE LEVERING EN KWALITEIT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Netjes verzorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Goede levering, snel ook.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Snel geleverd, mooie schoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
HET IS CORRECT GELEVERD , EN BEN ER ERG BLIJ MEE
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Alles verliep prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
precies de sloffen die ik zocht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
Mijn laatste bestelling ( medicus espadrille) was de maat niet goed. Heb altijd 6. Was nu te klein/ te kort. Geen 6 1/2 beschikbaar. Jammer
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
24-05-2019
De schoenendoos van de verpakking was met plakband gerepareerd en het leek wel of er op de schoenen al gelopen was. Zijn we niet gewend van van Haren
2.00
Matig

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
24-05-2019
Zeer snelle levering, navigatie werkt ook perfect. Sneakers zijn precies zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
24-05-2019
Ben ontzettend blij met de geweldige mooie sneakers, passen perfect, lopen super heerlijk, en voor de prijs hoef je het niet te laten, en ze zijn super licht aan de voeten, is een aanrader.
5.00
Uitstekend

vanharen.nl

Omdat we van schoenen houden

Schoenen maken elke outfit compleet Door te kiezen voor de juiste schoenen maak je elke outfit helemaal af. Schoenen geven je net dat beetje extra uitstraling mee. Of je nu op zoek bent naar trendy, elegante, sportieve of casual schoenen: bij vanHaren kun je altijd kiezen uit een uitgebreid assortiment. Niet alleen in één van onze 143 fysieke winkels, maar ook in onze online webshop. We bieden een ruime keus aan verschillende modellen schoenen voor dames, heren en kinderen. En ook op het gebied van accessoires kun je prima bij ons terecht.

Contact
Liemptstraat
2145 RB Waalwijk
Nederland
klantenservice@vanharen.nl
vanharen.nl
Winkel-exploitant
Van Haren Schoenen B.V.
Liemptstraat
2145 RB Waalwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Aron Lewis
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vanharen.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.