Logistiekonline.nl- Logo - Beoordelingen

Logistiekonline.nl
Beoordelingen:

81 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden362 beoordelingen in totaal  

4,43
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Logistiekonline.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prettige communicatie, goed bereikbaar via zowel mail als per telefoon en levering naar behoren. Waar het uiteindelijke product aan de verwachting voldoet en deze nu volop in gebruiken zijn. Bij het plaatsen van order, bleek dat de hoeveelheid product niet voorradig was, waarna wij direct berichtgeving hierover ontvingen incl. een alternatief voorstel. Laatste, zijn wij niet op in gegaan, omdat duidelijk naar voren kwam dat de levertijd maximaal twee weken zou duren en dat wij nog wel even konden wachten. Vervolgens heeft de levering bijna een week eerder plaats gevonden, wat een prettige bijkomstigheid is, gezien wij deze nog niet hadden verwacht.

de meest kritische beoordeling

3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de website geeft dit bedrijf aan laatste stuks beschikbaar. Als je het daarna besteld, bellen ze op dat ze deze niet meer hebben. Ze bieden een alternatief aan die 250% duurder is. Maar de website passen ze niet aan. Dus je kan ze blijven bestellen, en dan blijven ze je bellen dat ze die niet meer hebben.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Logistiekonline.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 mrt 2024
Wordt beoordeeld
Vlotte levering door een ontzettend vriendelijke en hulpvaardige chauffeur. Ik heb palletranden besteld. B-kwaliteit, dus dat weet je en daar past de prijs dan bij, maar ik vind ze er prachtig uitzien.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

container hoezen besteld

Helaas zijn de hoezen nog niet binnen. Levertijd is wat lang. Voor de rest vriendelijke mensen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor jouw positieve feedback. Als u meer wilt weten over de levertijden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw bestelling! Telefoonnummer: 0499 491 034. Met vriendelijke groet, Logistiekonline.
JR
John R.
Terborg
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles stond klaar voor ons en werden we geholpen met inladen.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor de waardering en dat u ons als top hebt ervaren! Veel succes met de zaken. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering was snel.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
10 dagen geleden
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Dankjewel voor de 5-sterrenbeoordeling! Met vriendelijke groet, Klantenservice Logistiekonline.nl
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

1 dag na bestelling de goederen af kunnen halen en alles staat klaar

dag na bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
2 apr 2024
Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor de waardering d.m.v. deze 5 sterren beoordeling. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
11 dagen geleden
Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
2 apr 2024
Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen.
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Vriendelijke bezorger. Keurig product, zoals verwacht en gelijk aan de foto’s. Netjes ingepakt en zonder schade geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
19 mrt 2024
Bedankt voor jouw positieve feedback!
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Pallets at a fair price

Thank you for the fast deliveries. We regularly order pallets and are very satisfied. The customer service is very fast and friendly!
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
26 feb 2024
Good morning, Thanks very much for this 5 star review. We are pleased to hear that you had a great experience with us! We appreciate your business and hope to see you again soon. With kind regards,, Klantenservice Logistiekonline.nl
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, alleen ontbreekt onze referentie altijd op de factuur dit geeft problemen bij het lossen
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
26 feb 2024
Hartelijk dank voor uw positieve feedback, ik zal uw punt betreffende de missende referentie op de factuur oppakken zodat dit in de toekomst er wel correct op komt te staan. Met vriendelijke groet, Klantenservice Logistiekonline.nl
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en prima bestelproces.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
4 mrt 2024
Bedankt voor jouw positieve feedback!
DD
Dick D.
Apeldoorn
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk bestellen en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
4 mrt 2024
Fijn om te lezen dat u onze service waardeert. Bedankt voor de 5 sterren. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Logistiekonline.nl
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
19 mrt 2024
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
19 mrt 2024
Wij zijn dankbaar voor de positieve beoordeling met 4 sterren. Graag zien wij u in de toekomst terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice, Logistiekonline.nl
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
8 mrt 2024
Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
4 mrt 2024
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!
JG
Jack G.
NUENEN
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

prima product

vandaag de bestelling in goede orde ontvangen. pallets zien er uitstekend uit, beter dan verwacht. volgens de chaufeur lag de vetraging aan een verkeerde labeling.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
26 feb 2024
Hartelijk dank voor uw nieuwe beoordeling. Heel fijn om te horen dat de bestelling alsnog naar wens is aangekomen. Dit is waar we het allemaal voor doen, bedankt voor de uitgesproken waardering! Met vriendelijke groet, Klantenservice logistiekonline.nl
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en krijg bericht als levering iets later wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
8 feb 2024
Fijn om te lezen dat u onze service waardeert. Bedankt voor de 5 sterren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Logistiekonline.nl
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kleine schade prima opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van Logistiekonline.nl
9 feb 2024
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het heel vervelend dat uw levering beschadigd was aangekomen Erg prettig om te horen dat ons klantenserviceteam u naar wens heeft geholpen om het probleem naar wens op te lossen. Met logistieke groet, Team Logistiekonline