Logistiekonline.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
Logistiekonline.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Logistiekonline.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 9 okt. 2020

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Logistiekonline.nl

94 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

292 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

16 jun. 2022

van MWG V.
fijne mensen Fijne site, bij contact helder en duidelijk antwoord, snelle en mooie levering! Top bedrijf.

de meest kritische beoordeling

18 jul. 2022
Op 31-5-2022 heb ik een bestelling geplaatst betreft euronorm bakken. De arriveerde bakken waren de foute kleur dan de geadviteerde euronorm bak kleur op de logistiekonline webshop (zie foto, bakken boven is de juiste kleur, bakken beneden is ontvangen). Sindsdien meerdere keren gebeld en gemailed of dit kan worden opgelost. Geen enkel emails kreeg ik reactie op en na aantal keren bellen werd ik ook nooit terug gebeld.Na het vaststellen dat mijn emails naar de spam folder ging, kreeg ik alsnog geen reactie meer desondanks het "gefixed" was. Ik heb ook direct contact gehad met de heer Mansvelt. Hierbij ook geen reactie terug gekregen na het bellen en direct emailen. Dit loopt al meer dan een maand lang. Klantenondersteuning is zeer teleurstellend!

Beoordelingen voor Logistiekonline.nl

7 mei 2023
Bij eerste levering was de Deense bloemen wagen beschadigd. Meteen mee genomen. Twee dagen later een goed exemplaar geleverd.
16 mei 2023
Bedankt dat u dat op deze manier gewaardeerd heeft. Als er onverhoopt producten geleverd worden die niet naar wens zijn zullen we dit altijd zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig lukte dit voor uw order binnen twee dagen. Veel succes met de Deense karren. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
3 mei 2023
Snelle levering. Vriendelijke chauffeur.
5 mei 2023
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat ook onze chauffeur de vriendelijke uitstraling van ons bedrijf heeft kunnen overbrengen en dat u dit gewaardeerd heeft. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
1 mei 2023

Snelle levering, prima service
5 mei 2023
Bedankt voor de waardering en dat u onze service als prima hebt ervaren! Veel succes met de bestelde artikelen. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
11 mei 2023
Prettige klant omgang
16 mei 2023
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel werkgemak gewenst met de palletbox. Graag zijn we u nog eens van dienst via onze webshop. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
Prima service
Antwoord van Logistiekonline.nl
Fijn om te lezen dat u onze service waardeert. Bedankt voor de 5 sterren. Veel plezier / succes met de bestelde wielen. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
7 mei 2023
Bedankt voor de 5 sterren. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
5 mei 2023
Bedankt voor deze zeer positieve beoordeling! Veel succes met de bestelde artikelen. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
3 mei 2023
Bestellingen geplaatst en afgerekend. Vervolgens blijkt het product niet meer voorradig en de bestelling wordt geannuleerd en het geld zal worden teruggestort. Ruim een week later is het bedrag nog niet op mijn rekening gestort.
5 mei 2023
Beste heer Landkoer, We begrijpen uw teleurstelling en zoals ook reeds telefonisch met u besproken gaan we uiteraard de betaling terugstorten. Door een interne miscommunicatie is dit helaas trager verlopen dan men normaal gesproken van ons mag verwachten. Onze oprechte excuses hiervoor, bij een volgende bestelling komen we u graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Klantenservice logistiekonline.nl
23 apr. 2023
Prettig contact. Goede afwikkeling. Kwaliteit palletranden iets minder.
5 mei 2023
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de afwikkeling van uw bestelling. Jammer dat de kwaliteit van de palletranden minder is dan u verwacht had. Neem anders even contact met ons op om te kijken of we bij een volgende bestelling iets kunnen doen ter compensatie. Betrouwbaar zijn richting onze klanten vinden wij zeer belangrijk en de kwaliteit van onze artikelen is daar ook belangrijk in voor ons. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
Goede en duidelijke communicatie
4 apr. 2023
Service staat voor ons hoog in het vaandel. We willen heel graag voldoen aan de verwachting van onze klanten. Bedankt dat u dat zo gewaardeerd heeft en ons beloond met 5 sterren. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
12 apr. 2023
Perfect en snelle levering
20 apr. 2023
Bedankt voor de hele mooie beoordeling! Veel succes met de bestelde producten. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
4 apr. 2023
Bedankt voor de beoordeling met 4 sterren. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
24 apr. 2023

van Jan v.
5 mei 2023
Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel succes met de bestelde artikelen. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
13 apr. 2023
11 apr. 2023
Bedankt voor de positieve beoordeling! Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
7 apr. 2023
Bedankt voor de 5 sterren. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl

4 apr. 2023
Van 5 sterren worden wij ook heel blij! Succes met de bestelde artikelen. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl
4 apr. 2023
Bedankt voor de 5 sterren. Veel succes met de bestelde artikelen. Groet, Klantenservice logistiekonline.nl