Klanten zijn positief over de snelle levering, de ontvangen producten voldoen aan de omschrijving en verwachtingen, en de prijsstelling wordt vaak als gunstig ervaren. Daarnaast wordt de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd, en het bestelproces en de gebruiksvriendelijke website krijgen positieve opmerkingen. Negatieve punten zijn dat sommige klanten vertragingen of onduidelijkheid rond het bezorgmoment ervaren, en het ontbreken van track & trace of duidelijke informatie over de levering kan tot verrassingen leiden. Daarnaast zijn er soms opmerkingen over de verzendkosten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsOrbitelectronic.nl
Website is makkelijk in gebruik, snelle levering en de verpakking wordt goed afgestemd op de bestelde artikelen. Goed voor het transport en scheelt in millieubelasting.
De oplader 15V/5,4W voor mijn Philips scheerapparaat werkt uitstekend, ik ben erg erg blij mee.
Nu ik heb het met 4 sterren beoordeeld met de hoop dat mijn Lampjes geleverd kunnen worden dus het is voor mij nog een??????????????,
Netjes afgewerkt en goed geinformeerd.
Prima product
Goed product, snelle levering 👍
Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf.
Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Snelle levering, product beschrijving is accuraat. En de verzending was gratis.
Snelle en correcte levering.
Prijs/kwaliteit ok.
Correcte levering!!
Goed telefonisch advies gekregen over wipschakelaar en krimpsluitingen. De medewerker nam de tijd om mij te helpen.
Snel geleverd. Product doet wat het moet doen.
Er worden twee snoertjes aangeboden op de afbeelding maar je krijgt er een denk je te kunnen verlengen van een naar twee meter jammer dus.
Goed is goed en op tijd
Kleine bestelling geplaatst, maar prima afgeleverd!
Artikel, zoals omschreven!
Bestelling was netjes geleverd, zal er zeker nog eens bestellen.