fotokinolinders.nl

993 reviews in totaal

993 reviews since 9 jun 2026

Gecertificeerd sinds: 9 jun 2026
fotokinolinders.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende en persoonlijke service, die vaak verder gaat dan verwacht. Het personeel wordt als bijzonder vriendelijk, behulpzaam en gastvrij ervaren. Ook het deskundige, eerlijke en op maat gemaakte advies dat aansluit bij de behoeften van de klant wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten positief verrast door de snelle reacties, verzending en afhandeling van bestellingen. De diepgaande vakkennis van het personeel straalt vertrouwen en deskundigheid uit. Klanten voelen zich gewaardeerd door de persoonlijke benadering en extraatjes zoals kaartjes of gesprekken. Duidelijke en uitgebreide uitleg over producten en mogelijkheden wordt zeer op prijs gesteld. Tot slot worden de prijzen als concurrerend en eerlijk ervaren, vaak gelijk aan of beter dan online aanbiedingen.

Reviewsfotokinolinders.nl

S V
Sybrand v.
Losser
kamera was goed en zeer leuk verpakt als cadeau met een persoonlijk handgeschreven bedankje en veel plezier gewenst met de kamera, zeer attent
Geïmporteerde review

Zonder enige twijfel een 10 met een griffel!!

Uitstekende en betrouwbare adviezen en geen opdringerige verkopers(sters).Ik ben blij van Foto Kino Linders er is, van mij hebben ze daarom de gunfactor. Gee grote retailers maar een ongedwongen en eerlijk advies.
A F
ad f.
Zeer snelle levering, goed verpakt en product was in absolute nieuwstaat. Verder nog wat dingetjes erbij gestopt met daardoor een heel persoonlijke aandacht.
Geïmporteerde review

Geweldig geadviseerd en geholpen bij camera keuze

De eerste keer liepen we gewoon even binnen voor wat eerste info, maar zijn vervolgens in bijna een uur meegenomen in alles wat een beginner moet weten.Daardoor was de keuze om de camera hier te kopen geen moeilijke keuze meer.
Snelle levering, goed verpakt en hele vriendelijke persoonlijke boodschap!! Ga zo door!!!
Zeer klantvriendelijke ontvangst, enorm behulpzaam en duidelijk antwoord bij vragen over het aangekochte toestel...het kan gewoon niet beter!

fijne goede service

snelle reactie, informatie, vriendelijk en snelle verzending, behulpzaam
Hallo ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop tevens werd ik erg goed begeleid in het kopen van de nieuwe lenzen
Deskundig en vriendelijk geholpen. Zo kan Kino Linders zeker nog eens 100 jaar vooruit !
Fijne en duidelijke uitleg, wat de juiste keuze voor mij makkelijk maakte.
Goede prijs, snelle levering, maar vooral ook hele nette en vriendelijke afhandeling
Topservice. Heldere en eerlijke uitleg. Klantvriendelijk. Neemt de tijd voor je.

Prima winkel goed geselecteerd

Goed gesprek er werd tijd genomen uitleg over het product voelde me welkom echt een aanrader groetjes rs
Goed geadviseerd, vriendelijk en kennis van zaken.
Professioneel en vriendelijk geholpen door Eric, hij wist precies wat ik nodig had.
Een fijne lens gekocht met snelle verzending!

Goed & persoonlijk advies

Ze helpen je echt verder met advies dat past bij jouw wensen. Ik had een lens besteld die ieder moment binnen kon komen. Ze hebben me continu op de hoogte gehouden en uiteindelijk was deze net op tijd binnen voor mijn project. Dankjewel en tot de volgende keer!

In een woord TOP !!!!

Professioneel en supervriendelijk personeel, goede uitleg van mijn nieuw aangeschafte Canon camera 😎

Persoonlijke en vriendelijke service

Ik belde Kino Linders voor de beschikbaarheid van een camera. Model was niet meer beschikbaar maar ik werd wel ingelicht dat de nieuwe uitvoering binnenkort uitkwam. Werd een paat maanden daarna gebeld dat ze een exemplaar voor mij gereserveerd hadden. Direct besteld en een dag laten in een mooie verpakking met een persoonlijk briefje bezorgd. Ondanks dat wij in Den Haag wonen kan ik zeggen dat ze er een klant bij hebben.
Prima en snelle service / levering van een in top staat 2de hands product.

Foto Kino Linders is dé fotospecialist van Venlo en omgeving. Met meer dan een eeuw ervaring combineren zij passie voor fotografie met persoonlijk advies en hoogwaardige service. Of je nu op zoek bent...