sailspecials.nl- Logo - Beoordelingen

sailspecials.nl
Beoordelingen:

127 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.322 beoordelingen in totaal  

4,89
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sailspecials.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Excellent service. The goods are as described and delivered in due time. It's just a pity that the website, as well as automatic e-mails and other notifications, are not in English (for non-Dutch customers this would be a plus, avoiding constant use of Google Translate...).
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van goede kwaliteit. De zonneparasol kwam goed van pas met dit warme weer. Het is even puzzelen met de dubbele achterstag maar geeft goede bescherming tegen de zon. Twee meter met kantel mechanisme.
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en bijzonder klantgericht. Bij niet kunnen leveren van 1 onderdeel bestelling werd direct telefonisch contact gezocht en naar mijn tevredenheid in goed overleg een oplossing gevonden. Hulde.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was eigenlijk niet blij met de vier boot kussens die ik had besteld omdat ze niet pasten bij de form van mijn boot. Zij deden niet moeilijk over retourneren met mijn geld terug betaald.
Beoordeling melden
MH
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super service!

De service van sailspecisls.nl is echt super. Nadat ik twijfelde of ik een juist onderdeel had besteld hebben zij dat bij navraag voor me gechecked en direct aangepast, echt super!
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als je een klein dingetje besteld dat gewoon in een envelop doen en gratis opsturen.. ipv dure pakket service. In ieder geval de mogelijkheid bieden
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alle onderdelen op voorraad : Ook de extra tafel onderplaat. Ook het extra kleine voetstuk. Ook de opvul plaatjes. Dus snel geleverd 👍🏻
Beoordeling melden
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Originele producten en top service!

Originele producten, goede aanvullende informatie en scherp geprijsd. En nooit problemen met ruilen of retour. Kortom uitstekend!
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er werd meegedacht toen een deel van de bestelling niet voorradig was. Echt geweldig. Alles werd alsnog op tijd geleverd.
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima shop!

Steeds mooie aanbiedingen, correcte prijzen en snelle levering. Met een persoonlijk geschreven boodschap!
Beoordeling melden
RG
Rick G.
DORDRECHT
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede chat service, snelle levering en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik bestel hier vaker :)
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Meedenkend vriendelijk en klantgericht. Persoonlijk briefje bij de bestelling geeft extra fijn gevoel
Beoordeling melden
HK
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd meedenkend met levering wanneer wij op zee zitten en als er iets is wordt het perfect opgelost
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Goed contact, advies en binnen 2 dagen geleverd. Betreft onder andere 40 meter, 90 kg ketting.
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en er wordt ook gebeld als iets in een bestelling beter zou kunnen. Heel goed
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

lege verpakking

Ik kreeg een lege verpakking opgestuurd. 1 belletje en het werd per ommegaande opgelost.
Beoordeling melden
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. De ene dag besteld. de andere in huis. Sneller bestaat niet. Top.
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Adequate actie van Sailspecials bij een probleem met de bezorging van mijn bestelling.
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge transactie! Goede website er voldoende productinformatie, easy shopping!
Beoordeling melden
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel vond de doos wel erg groot voor m’n de laatste bestelling voor de rest top
Beoordeling melden