puchshop.de/nl

2.266 reviews in totaal   649 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Het ruime en brede assortiment wordt als groot voordeel genoemd. De geboden service wordt meestal als uitstekend en klantgericht ervaren. Duidelijke productomschrijvingen en handige informatie worden gewaardeerd. De prijsstelling wordt meestal positief genoemd. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als goed tot uitstekend ervaren. Sommige klanten merken echter prijsstijgingen op. Er zijn hier en daar kleine verbeterpunten bij de productomschrijvingen en de website. Ook zijn er enkele uitzonderingen op het gebied van productkwaliteit en zijn er enkele kritische noten bij de afhandeling van problemen.

Reviewspuchshop.de/nl

Dpd

Ik ben niet bij met dpd normaal is dpd heel snel maar de lasten tijd duur het veel te lang heb 9 mei bestel het is nu15 mei en nog niets dat is minder
Ben zeer tevens over de leveringen, het enige wat destijds beter kon was de pakking goed versturen. Bij de laatste bestelling zaten de pakkingen mooi in een kartonnen verpakking, ik heb dus geen verbetering meer en ben zeer tevreden.
Mooie prijzen , snelle levering en heel goed te volgen .

Toppers van Puchshop.

Ik bestel al jaren bij de Puchshop. In het aller eerste begin bij Chris en nu bij Sjoerd en team Puchshop. Goed, snel en betaalbaar. Heb je een vraag, wordt het snel beantwoord. Groeten Hans PolderPuch Ens
bij elke vraag krijg ik een antwoord die ik versta en daardoor de juiste stukken gebruik.
Top bedrijf, top service en een erg uitgebreide assortiment!

goede productinformatie

goede productinformatie. Goede informatie over wanneer het word bezorgd. Alles mooi ingepakt en soms een extra gratis product bijgeleverd.

Goede service

Goede producten verzenden snel en als er wat mis is hebben ze een goede service
Goede en snelle levering, onderdelen zijn goed verpakt.
Goede service, vriendelijk, behulpzaam en snelle levering
Snelle en volledige levering.Top.
Prijzen zijn aardig gestegen, jullie zijn al geruime tijd niet meer de goedkoopste. Daarintegen is het assortiment reuze en altijd op voorraad. De service is altijd goed.

Antwoord van puchshop.de/nl

Bedankt voor je eerlijke review en fijn om te horen dat je ons assortiment, de voorraad en service waardeert. We begrijpen je opmerking over de prijzen. De afgelopen jaren zijn de inkoopprijzen bij leveranciers over de gehele lijn aanzienlijk gestegen. Daarnaast is ons bedrijf flink gegroeid, waardoor we een passende margestructuur moeten hanteren om kwaliteit, voorraadbeschikbaarheid en service op niveau te houden. Hierdoor kunnen we in sommige gevallen niet altijd meegaan met de prijzen van kleinere webshops. We blijven ons echter inzetten om een zo breed mogelijk assortiment, goede beschikbaarheid en betrouwbare service te bieden, iets waar we hopelijk ook in de toekomst op mogen blijven rekenen.
Mooie site en echt alles van welk type Puch te bestellen en snelle verzending. Top#aanrader

top service en snelle levering

ondanks de pinsterweekend was mijn bestelling op tijd binnen ,en is de puch maxi er erg blij mee .

Top bedrijf!

Mooie producten voor een goede prijs. Alles snel verzonden en stevig verpakt. Had een product dat toch niet bleek te passen en zonder gedoe makkelijk kunnen retourneren. Al bij al top bedrijf!
Niets op aan te merken. Wel de service van DPD die zoals gebruikelijk slecht is. Maar daar kan PuchShop niet bijzonder veel aan doen.
Ben blij met Puchshop , snelle levering om de maxi weer te kunnen gebruiken
Als ik wat wil bestellen zou ik dat op willen slaan om later weer spullen bij te voegen. Dit lukt mij helaas niet en moet dan weer alles op nieuw opzoeken.

Antwoord van puchshop.de/nl

Bedankt voor je review. Deze functionaliteit is al beschikbaar in onze webshop via de verlanglijst. Op de productpagina kun je naast de knop ‘Toevoegen aan winkelwagen’ op het hartje klikken. Het product wordt dan toegevoegd aan je verlanglijst. Je vindt je verlanglijst terug onder ‘Mijn account’.
Goede en snelle levering.
Je krijgt wat je besteld. En altijd snel verzenden En ze houden je op de hoogte.