grind-split.nl

2.951 reviews in totaal   1.457 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.457 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 16 mei 2024

grind-split.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en stiptheid van de levering, de duidelijke en prettige communicatie rondom de bestelling, en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen als goed tot uitstekend ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt door velen als scherp en eerlijk beschouwd. Ook het bestelproces via de website wordt eenvoudig en overzichtelijk gevonden, de service is klantgericht en oplossingsgericht en producten worden vaak nauwkeurig op de gewenste plek geplaatst in overleg met de klant. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen en onduidelijkheden bij de levering, het ontbreken van tijdige updates of exacte tijdstippen, en een enkele klant vindt de prijzen aan de hoge kant of benoemt extra kosten kritisch. Soms is er sprake van een mismatch tussen de ontvangen producten en de verwachting of zijn er productafwijkingen gemeld.

Reviewsgrind-split.nl

Tijdige levering, ook in mijn wijk waar vele wegwerkzaamheden waren en voor vrachtwagens bijna ontoegankelijk. De chauffeur kwam met de heftruckt en het grind in de bag door de wijk. Tot twee keer toe en plaatste de bag op de door mij voorgestelde plaats

Antwoord van grind-split.nl

Wat fijn dat de chauffeur zo goed heeft meegedacht! Bedankt voor het delen!
Alles goed geregeld en geleverd zoals beschreven. Prijzen en kwaliteit zijn zeer goed en heel belangrijk: goed bereikbaar voor vragen en aanvullingen.

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor deze positieve review, fijn dat u zo tevreden bent over de producten en service. Wij wensen u veel plezier toe met de materialen en de nieuw aangelegde tuin.
Super fijn bedrijf, heb hier mijn castle grind 2 big bags bestled. Scherp geprijsd, mooie kwaliteit. Goede communicatie en ook de chauffeur goed meegedacht met plaatsing. Kortom top en aanrader. Groet Johan S.

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor deze mooie review, hier zijn we erg blij mee! Veel plezier van uw bestelling!
Er werd de dag na de bestelling nog nagebeld of het grind goed geleverd kon worden. In overleg is een kooiaap bij de bestelling toegevoegd. De volgende werkdag werd het geleverd.

Antwoord van grind-split.nl

Vriendelijk bedankt voor deze mooie review! Heel fijn dat u zo tevreden bent!
Bestellen ging heel makkelijk. Levering snel en netjes. Zeer correcte chauffeur ook. Dit bedrijf heeft de boel op orde. Kortingscode vergeten op te geven bij de orde. Mail geschreven naar de backoffice. Maar dit was geen probleem. Bedrag van de korting wordt netjes teruggeboekt. 👍🏻

Antwoord van grind-split.nl

We zijn heel blij om te lezen dat alles naar wens is gegaan en ook dat u het bedrag van de kortingcode netjes terug heeft gekregen. we wensen u veel plezier van uw bestelling!

Fantastisch

Alles ging soepel. Bestellen geen problemen en netjes op de hoogte gehouden via mail. Dag van te voren gebeld door chauffeur wanneer hij kwam. Top!

Perfecte mix Ardenner split 20/40 met erg weinig gruis

De mix aan splitbrokjes was geheel wat ik ervan gehoopt / verwacht had, mooie menging. Doordat ik de brokjes met een hark uit de big-bag harkte bleef uiteindelijk enkel gruis achter in de zak; en dat was minder dan 10 liter, erg weinig dus. Top mix!

Antwoord van grind-split.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We wensen u heel veel plezier van uw tuin en het Ardenner split!
Alleen maar lof. Met name over de kwaliteit cortenstaal. Binnen een dag krijgt het de gewenste roest kleur. Bij een andere leverancier na maanden nog steeds niet deze kleur weten te bereiken.

Antwoord van grind-split.nl

Dank u wel, fijn om te horen.

Keurig nette levering

Levertijd was zoals aangegeven, heel prettig en de bigbags zijn keurig netjes op de aangewezen plek neergezet. Helemaal tevreden. Compliment voor de vriendelijke bezorger.

Antwoord van grind-split.nl

Dat ziet er netjes uit, keurig op een rijtje, bedankt voor het delen! Veel succes met uw project!
prijs/kwaliteitverhouding prima in orde en vriendelijke chauffeur die de bezorging op een zeer nette manier kwam afleveren.

Antwoord van grind-split.nl

Snelle levering en uitstekende service bij aflevering. Medewerking en meedenken van de chauffeur was super. Complimenten aan hem
Het op tijd bezorgen van de bestelling mag beter. Als er staat 1 - 3 werkdagen dan mag de klant dat ook verwachten. De klant houdt ook rekening met het bestellen wanneer die weet dat ie thuis gaat zijn. Als de bestelling eerder wordt geplaatst, komt de bestelling eerder aan en dat is weer niet gunstig voor de klant. Wel netjes dat ik gebeld werd om te vertellen dat de bestelling mogelijk niet op tijd aankomt.

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor uw feedback. Het kan helaas voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat in het proces, en dat is helaas ook bij u gebeurd, uw pakket is niet goed meegestuurd met de bezorgdienst door een storing, en heeft wat vertraging opgelopen. We betreuren dit uiteraard, maar gelukkig heeft u het pakket na 5 werkdagen kunnen ophalen op het pakketpunt. We wensen u veel plezier van uw bestelling.
De levering ging perfect. Ik had gevraagd of de grind in de tuin gezet kon worden. En toen ik savonds thuis kwam, stond de bigbag mooi precies in het midden in de tuin op het worteldoek. Ik ben erg tevreden over grint-split.

Antwoord van grind-split.nl

We zijn heel blij om te lezen dat u tevreden bent en dat het zo netjes op het worteldoek is geleverd, bedankt voor het delen van uw ervaring!
Prima contact, product als verwacht, super vriendelijke chauffeur! En stipt op tijd volgens afspraak op locatie geleverd. Top service, volgende keer weer..

Antwoord van grind-split.nl

Heel erg fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en dat de chauffeur netjes op tijd was!
Keurige bestelling, levering, afronding. Altijd heel goed en efficient. Jullie doen ook wat jullie beloven (bv. kooiaap).

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor deze mooie feedback. Wij waarderen het dat u aangeeft dat u zo tevreden bent over ons, wat leuk! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.
Vaker hier besteld, duidelijke site en goede prijzen. Bezorging top geregeld, en ook het storten werd super afgehandeld door de chauffeur!

Antwoord van grind-split.nl

Wat fijn om te lezen dat u al meerdere keren hebt besteld en steeds zo tevreden bent, bedankt voor het delen van uw ervaring!
Keurig op de dag die ik heb aangegeven geleverd.Ik had wel liever een tijdspanne waarin geleverd werd doorgegeven gekregen.Aardige en behulpzame chauffeur.

Antwoord van grind-split.nl

Het is fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Als het goed is, heeft u een T&T link gekregen via de transporteur. Deze worden verstuurd maar wellicht is dit in uw spambox gekomen? We wensen u veel plezier van uw bestelling.
Perfecte levering Van te voren melden dat de chauffeur eraan komt is perfect. Samen beste plekje voor neerzetten bag uitgezocht.

Antwoord van grind-split.nl

Wat een fijne review, super om te lezen dat alles zo goed is gegaan en dat de chauffeur u netjes belde!
K H
Karin H.
goede kwaliteit spullen, snel geleverd. Wat beter had gekund was een berichtje met tijdstip van levering. Levering grind zeer vriendelijk en behulpzaam, werd geplaatst op voorkeursplek.

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Als het goed is, kreeg u een T&T link met de bezorgtijd, wellicht was dit in uw spambox gekomen?
Super gebruiksvriendelijk website. Heldere uitleg producten incl prijzen. Levering grind & zand perfect. Top.