hobbyklok.nl- Logo - Beoordelingen

hobbyklok.nl

201 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.773 beoordelingen in totaal

2 sep 2024
Adequate levering terwijl ik voor een specifieke leveringsdatum gekozen had. Goed verpakt en juiste middel. Een opmerking maar die is meer voor UPS (leverings dienst). Je wordt voortdurend naar het aanmaken van een account geleid om informatie in te zien, dat vind ik irritant. Ik vind dat je ook zonder account gewoon je informatie omtrent de levering van jouw pakket in zou moeten kunnen zien.

We hadden touw en olie nodig voor een comtoise klok. Het touw was op voorraad maar de juiste olie niet. De lengte van het touw dat we nodig hadden konden we niet los bestellen omdat het precies 1 cent onder het minimum bestelbedrag lag. Dus maar een veel te grote lengte besteld. Bezorgen was niet gratis, maar we konden de bezorger niet zelf kiezen. De door hobbykok gekozen bezorgservice UPS is niet eens langs geweest, heeft in ieder geval niet aangebeld terwijl we gewoon thuis waren. Tips voor hobbyklok: doe niet moeilijk over een cent en maak voortaan gebruik van een betere bezorgservice, of laat de klant, die ervoor betaalt, de bezorger zelf kiezen.

Beoordelingen voor hobbyklok.nl

Product OK, maar leveren verloopt niet bepaald soepel

Antwoord van hobbyklok.nl
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is dat u meer touw moest bestellen dan u nodig heeft vanwege het minimum bestelbedrag van € 15,00, wat wij altijd al gehanteerd hebben. We zullen uw suggestie overwegen om flexibeler te zijn met kleine bestellingen. Wat betreft de bezorging, het spijt ons te horen dat UPS niet heeft aangebeld terwijl u thuis was. We zullen dit probleem met hen bespreken en kijken naar mogelijkheden om onze klanten meer keuze te geven in de bezorgservice. Uw opmerkingen helpen ons onze service te verbeteren, en we waarderen uw geduld en begrip. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze Nederlandse hotline van maandag tot donderdag van 10:00–13:00 uur en 14:00–16:00 uur, en op vrijdag van 10:00–13:00 uur, tot uw beschikking onder het nummer +31 (0) 23 529 19 50. U kunt ons ook een e-mail sturen, deze kunt u sturen naar info@hobbyklok.nl. Met vriendelijk groet, Uw Selva Hobby Klok team
2 okt 2024
Bestelling kwam snel binnen. En het horloge ziet er mooi uit ben er erg blij mee. Zou de volgende keer zeker nog een keer bestellen bij hobbykok.
2 okt 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Uw feedback motiveert ons om ons best te blijven doen, zodat we u ook in de toekomst de beste producten en diensten kunnen aanbieden. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze Nederlandse hotline van maandag tot donderdag van 10:00–13:00 uur en 14:00–16:00 uur, en op vrijdag van 10:00–13:00 uur, tot uw beschikking onder het nummer +31 (0) 23 529 19 50. U kunt ons ook een e-mail sturen, deze kunt u sturen naar info@hobbyklok.nl. Met vriendelijk groet, Uw Selva Hobby Klok team
10 okt 2024
Goed assortiment voor de horloge- en klokken-enthousiast. Snelle verzending.
18 okt 2024
Alles prima verlopen, zowel het kunnen zoeken/vinden alsmede de bezorging.
9 okt 2024
Goede kwaliteit prijsverhouding precies wat ik zocht dank u wel daarvoor
5 okt 2024
Super snelle levering en heel tevreden met mijn bestelling
RH
Rob H.
Hilversum
8 okt 2024
Heel veel hoogwaardige kwaliteit klokonderdelen
10 okt 2024

SR24 Modelbaan olie

Gemakkelijk besteld, en snelle levering. Top.
7 okt 2024
gevonden wat ik zocht en snel geleverd
CN
Cyril N.
Hengelo
7 okt 2024
Prima snelle reactie en afhandeling
8 okt 2024
Quick delivery, just all good!
Antwoord van hobbyklok.nl
Thank you very much for your positive review! We are very happy that you are satisfied with your purchase and our service. Your feedback motivates us to continue to do our best, so that we can continue to offer you the best products and services in the future. If you have any questions or need support, our Dutch hotline is available from Monday to Thursday from 10:00 to 13:00 and 14:00 to 16:00, and on Friday from 10:00 to 13:00, at +31 (0) 23 529 19 50. You can also send us an e-mail, which you can send to info@hobbyklok.nl. Kind regards, Your Selva Hobby Klok team
18 okt 2024
Snelle levering prima prijs
Snelheid levering
4 okt 2024

Tevreden klant

18 sep 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Uw feedback omtrent UPS we zullen het in ieder geval melden. Je kan wel onder details bekijken meer informatie zien omtrent de levering, zonder een account, alleen zonder account kan je niet de aflevering wijzigen. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze Nederlandse hotline van maandag tot donderdag van 10:00–13:00 uur en 14:00–16:00 uur, en op vrijdag van 10:00–13:00 uur, tot uw beschikking onder het nummer +31 (0) 23 529 19 50. U kunt ons ook een e-mail sturen, deze kunt u sturen naar info@hobbyklok.nl. Met vriendelijk groet, Uw Selva Hobby Klok team
2 sep 2024
Het is allemaal in orde, maar ik zou betalen met iDeal nog handiger vinden
18 sep 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. We bedanken u ook voor uw feedback. Sinds deze week hebben wij het pakket voor betaalmogelijkheden uitgebreid en kunt u bij ons nu ook met iDeal betalen. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze Nederlandse hotline van maandag tot donderdag van 10:00–13:00 uur en 14:00–16:00 uur, en op vrijdag van 10:00–13:00 uur, tot uw beschikking onder het nummer +31 (0) 23 529 19 50. U kunt ons ook een e-mail sturen, deze kunt u sturen naar info@hobbyklok.nl. Met vriendelijk groet, Uw Selva Hobby Klok team