hobbyklok.nl

2.438 reviews in totaal

2.438 reviews since 15 jan 2019

Gecertificeerd sinds: 7 feb 2019
hobbyklok.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle, correcte en goed verzorgde levering. Ook wordt de klantenservice gewaardeerd vanwege de vriendelijke, oplossingsgerichte en behulpzame benadering, met snelle respons en goede aftersales. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen als goed ervaren en de website wordt als duidelijk en eenvoudig in gebruik gezien. Het ruime assortiment en de vaak gunstige prijsstelling worden eveneens als pluspunten genoemd. Problemen met bestellingen of producten worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost door de klantenservice. Er zijn echter enkele negatieve aspecten genoemd, zoals incidentele vertragingen of leverproblemen. Daarnaast zijn er opmerkingen over tegenvallende of goedkope productkwaliteit. Sommige klanten vinden het assortiment lastig om te doorzoeken of missen informatie op de website. Tot slot wordt de prijs door sommige klanten als aan de hoge kant ervaren of wijzen zij op goedkopere alternatieven.

Reviewshobbyklok.nl

Perfecte veer. Paste perfect. Ook snelle levering.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat de veer perfect past en dat u tevreden bent over de snelle levering. Uw feedback stelt ons erg op prijs. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

400 days Clock Repair Guide

Levering was snel, keurig verpakt, voor een mooie prijs. Op sommige sites wordt het boek duurder aangeboden. Kortom TOP.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering, de zorgvuldige verpakking en de scherpe prijs van het boek 400 Days Clock Repair Guide. Het doet ons plezier dat u onze prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Veel plezier met het boek en succes met uw restauratie- en reparatiewerkzaamheden! Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Fast shipping and good prices, highly recommended

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze snelle bezorging en prijsstelling. Uw positieve feedback motiveert ons om verder uit te blinken in service en kwaliteit. Mocht u in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Artikel is snel te vinden, fijne site

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat u de artikelen gemakkelijk heeft kunnen vinden op onze site. Uw compliment over de gebruikersvriendelijkheid stellen we zeer op prijs. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
niets het was prima zo niks op aan te merken

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop bij Selva Hobby Klok. Uw waardering betekent veel voor ons. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Top service en uitstekende producten.

Heldere website, grote keuze, duidelijke instructies, zeer attent en persoonlijk contact, écht meedenken om je het voor jou beste en niet het duurste product te verkopen. Snelle verzending, goede verpakking en redelijk geprijsd. Echt top!

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze website als helder ervaart, de keuze groot vindt en tevreden bent over de instructies, het persoonlijke contact en het meedenken in de juiste productkeuze. Ook uw complimenten over de snelle verzending, goede verpakking en prijsstelling waarderen wij zeer. Dit is precies de service die wij met Selva Hobby Klok willen bieden. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze digitale assistent tot uw beschikking via +31 (0) 23 529 19 50. Indien nodig bellen wij u graag terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Snel en goed advies. Terzake kundig

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies dat u van ons heeft ontvangen. Wij streven er altijd naar om u deskundig en efficiënt van dienst te zijn. Bedankt voor uw vertrouwen in Selva Hobby Klok. Mocht u in de toekomst vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Goede selectie / duur

Goede selectie, snelle levering, maar wat duur. Daarom geen 5 sterren ...

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u onze selectie en snelle levering waardeert. Uw feedback over de prijsstelling nemen wij ter harte. Mocht u vragen hebben, kunt u ons altijd bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Erg goede prijs en snel geleverd, ondanks dar het uit Duitsland komt.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de goede prijs en snelle levering. Uw vertrouwen in Selva Hobby Klok stellen wij zeer op prijs. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Goed een snel verzonden maar te hoge verzendkosten

I(k vind de verzendkosten buitensporig bijna iedereen die goederen verstuurd zit hooguit op de € 5,50

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat de verzending snel heeft plaatsgevonden. Uw opmerking over de verzendkosten nemen we ter harte. De hoogte van onze verzendkosten wordt bepaald door het gewicht en de verzendzone van uw bestelling, maar uw feedback helpt ons om dit te blijven evalueren. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons graag bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Goed en snel afgeleverd

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw 4-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat uw bestelling goed en snel is afgeleverd. Dit is precies wat wij nastreven voor elke klant. Mocht u in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, kunt u ons altijd bereiken via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Het is allemaal prima geregeld keurig netjes

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de manier waarop wij alles voor u hebben geregeld. Uw waardering stellen wij enorm op prijs. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Snelle levering en prima kwaliteit

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en prima kwaliteit van uw aankoop. Uw waardering stellen wij zeer op prijs. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
R M
Ralph M.
Goede en snelle levering. Fijne klantenservice en kwaliteit wekker.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de goede en snelle levering, onze klantenservice en de kwaliteit van de wekker. Geweldig dat alles naar wens is verlopen! Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Setje erg goeden schroevendraaiers ontvangen, verzending was redelijk snel

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het setje schroevendraaiers en dat de verzending naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe gereedschap! Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Gewoon goed.

Ruim assortiment . Prijs was goed. Snelle levering. Wat wil je nog meer?

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons ruime assortiment, onze prijzen en de snelle levering. “Gewoon goed” en “Wat wil je nog meer?” horen we natuurlijk graag! 😊 Bedankt voor uw vertrouwen in Selva Hobby Klok! Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Temu kwaliteit voor te veel geld.

Ik had verwacht om voor 80 euro een echt uurwerk te ontvangen. In plaats van een mini klokje op batterijen. Dit kun je waarschijnlijk voor 5 euro ook bij temu bestellen. Op de website lijkt het allemaal heel mooi. In het echt valt het verschrikkelijk tegen.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet en dat de afbeeldingen op onze website niet goed hebben weergegeven wat u zou ontvangen. Dit is waardevolle feedback voor ons. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via info@hobbyklok.nl, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Snelle en correcte levering

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en correcte levering van uw bestelling. Wij waarderen uw positieve feedback en hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij Selva Hobby Klok. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Great service - sorry no dutch

Quick and easy. Ordered on Sunday, delivered to London on Wednesday.

Antwoord van hobbyklok.nl

Dear customer, Thank you very much for your wonderful 5-star review! We are delighted to hear that you found our service quick and easy. Ordered on Sunday and delivered to London by Wednesday - we are very pleased to hear this! If you have any questions or need assistance, please feel free to contact us by email at info@hobbyklok.nl. Kind regards, Your Selva Hobby Klok team

Uw online winkel met meer dan 50 jaar ervaring. Voor wanneer het gaat om klokken, horloges, uurwerken, bijbehorende onderdelen en fijn gereedschap. Verder kunt u bij ons terecht voor knutselmateriaal ...