Certificaat voor Vogelhuisje.com

No. XFB9086F71603835D2A979E39F6E16FAD
 

Geldig vanaf
09-02-2017
Geldig tot
08-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Vogelhuisje.com



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 93 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Vogelhuisje.com al 280 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
16-07-2019
Levering matig omdat pakket is neergezet op de oprit zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
13-07-2019
Gewoon helemaal goed....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
07-07-2019
Niet de allergoedkoopste, maar door de grote diversiteit aan producten toch zeker de moeite waard
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
26-06-2019
29-06-2019
Dpd geeft aan dat ik niet thuis was en gelijk op een afhaalpunt afgeleverd
Ik was thuis, had visite. Absoluut niet aangebeld dus, reden om niet meer bij u te bestellen helaas
3.67
Goed

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
25-06-2019
28-06-2019
Geen opmerkingen, alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
28-06-2019
ik heb twee vogel silhouette gekocht en vond ze wat simpel uitvallen.
Maar ik heb ze geplaats en ze zijn werkelijk zeer mooi .
Ik ben er gelukkig mee.
Groetjes Linda
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
27-06-2019
Beste
Het vogelhuisje op zich is mooi maar toch ook wel duur . Ook was er enorm veel lege dozen en karton in de verpakking
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
25-06-2019
Altijd correct beantwoorden, levering goed verpakt en op tijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
23-06-2019
Snel besteld snel bezorgd goed product top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
19-06-2019
Mooi vleermuizenhuis en super snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
11-06-2019
Niks bijzonders gewoon snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
07-06-2019
Snel besteld, netjes op tijd geleverd. Leuk product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Ik vind het prettig als ik een bevestiging krijg van de bestelling.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
01-06-2019
Op de juiste tijd geleverd, goed en netjes verpakt
Wij zijn er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
29-05-2019
Leuke webshop met veel verschillende artikelen die ik elders nog niet tegen ben gekomen De producten waren netjes en veilig verpakt, in het weekend besteld en dinsdag al binnen. Fijne winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
21-05-2019
Snelle levering. Producten van goede kwaliteit. Milieuvriendelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
16-05-2019
Zeer snel in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
16-05-2019
Snel en goed verpakt geleverd, dank u
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
13-05-2019
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Eerste bestelling en tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
09-05-2019
Snelle levering en de bestelde artikelen voldoen aan de verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
06-05-2019
Eén aspect viel tegen. Het deurtje van de beschermkooi wilde niet dicht blijven zitten.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
06-05-2019
ik ben zeer tevreden maar erg verbaasd dat de een mijn gewenst product niet meer verkoopt en na zoeken blijkt de andere het wel via de een kan verkopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
05-05-2019
ik heb de spullen snel ontvangen,waaronder een plexiglas raam voederhuisje wat bij het ophangen meteen stukviel...... ik belde hierove en er werd gevraagd een foto op te sturen wat ik onmiddelijk deed. ik heb niets meer terug gehoord.
2.00
Matig

Vogelhuisje.com antwoordt: 14-05-2019
We hebben op 7 mei het bedrag van het raamvoederhuisje naar je teruggestort. Hopelijk is het naar tevredenheid opgelost. Met vriendelijke groet, Team Vogelhuisje.com

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
05-05-2019
dpd heeft eenmaal een bezorgpoging gedaan. een blanco briefje in de bus gedaan. geen tweede keer geweest, pakket daarna naar afhaalpunt gebracht.
2.33
Matig

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
04-05-2019
zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
03-05-2019
Prima ervaring: duidelijke website, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
26-04-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
25-04-2019
Mooi product en heel snel binnen. Er zat een leuke info kaart bij over vogels. Blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
21-04-2019
Goede prijs en kwaliteit en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
20-04-2019
Goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
18-04-2019
Correcte en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
30-03-2019
09-04-2019
Insectenhotel white palace snel geleverd. Ziet er leuk uit, maar zitten te kleine rietstokjes in. Komen veel hommels en bijen op af, maar ze passen er gewoon niet in. Erg jammer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
09-04-2019
Precies het product dat ik zocht, snelle levering en goede prijs-/kwaliteit verhouding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
05-04-2019
Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
31-03-2019
Mijn bestelling ontvangen, ziet er mooi uit, ik ben er blij mee. Snelle levering en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
27-03-2019
Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
24-03-2019
Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
De informatie van beschikbaarheid op de website kan beter.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
09-03-2019
Leuk vogelhuisje voor weinig geld.
5.00
Uitstekend

Vogelhuisje.com klantbeoordeling

Vogelhuisje.com

Alles voor Tuinvogels

Vogelhuisje.com werd op 09-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Breng leven in je tuin - Maak van je tuin een thuis voor gevleugelde vrienden Met een paar veranderingen in je tuin kan je deze erg aantrekkelijk maken voor een bezoek van alle soorten vogels uit jouw regio. Vogelhuisjes, voedertafels, nestkastjes en vogelbaden zijn simpele voorbeelden die ervoor zorgen dat de vogels zich thuis voelen in je tuin. Of wat denk je van een Pindakaaspothouder wat een hoop Mezen en de Grote Bonte Spechten aantrekt. Bij Vogelhuisje.com vindt je leuke, aparte en trendy vogelhuisjes geschikt in elk soort tuin. Zelfs als je geen tuin hebt, is er een geschikt vogelhuisjes voor je balkon, zoals verschillende Raamvoederhuisjes.

Contact
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
info@hoezo-kado.nl
Vogelhuisje.com
Winkel-exploitant
Hoezo-Kado V.O.F.
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Vogelhuisje.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.