Certificaat voor Vogelhuisje.com

No. XFB9086F71603835D2A979E39F6E16FAD
 

Geldig vanaf
09-02-2017
Geldig tot
08-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Vogelhuisje.com



Uitstekend

4.66/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 80 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Vogelhuisje.com al 242 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
De informatie van beschikbaarheid op de website kan beter.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
09-03-2019
Leuk vogelhuisje voor weinig geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
09-03-2019
De nesten van de gierzwaluwen zijn prachtig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
07-03-2019
Geweldig ik had ze zelf al ben er erg blij mee nu geef ik ze cadeau vandaag besteld morgen in huis top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
06-03-2019
Leuk huisje, goed verpakt. Ben er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
01-03-2019
Snelle levering die geheel aan verwachtingen voldoet. Aanvuĺlend zinvolle aankoopsuggestie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
25-02-2019
28-02-2019
Snelle levering en goed verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
20-02-2019
Toppie ziet er goed uit snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
06-02-2019
ruime keuze, goede prijs, snel in huis. en slim...een proefverpakking onkruidvrij vogelvoer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
25-01-2019
31-01-2019
Bestelling geheel naar wens verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
27-01-2019
30-01-2019
Duidelijke site, onmiddellijk zichtbaar welke artikelen wel of niet voorradig zijn.
Zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
23-01-2019
Snelle levering
Leuke producten
Wel wat prijzig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
17-01-2019
website, aankoop en levering (transparant, correct, volgens afspraak) zijn een voorbeeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
13-01-2019
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
12-01-2019
Snel geleverd. en de prijs voor onze voedersilo's (met levenslange garantie) komt overeen met de prijs.
Klantenservice is top
Na openen van de verzendverpakking bleek er een zitstokje (van metaal) van één van de voersilo's gebroken te zijn.
Na een mail en een telefoontje snel een vervangend onderdeel ontvangen, zonder verdere extra kosten of retour zenden van het gebroken onderdeel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
09-01-2019
Leuk huisje makkelijk te monteren op de speciale houder. Nu de vogels nog
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
05-01-2019
Alle opzichten een goed product gekocht.niks mis mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
19-12-2018
Deze raamvogelhuisjes zijn in een woord: "perfect" heb ze al jaren en bestel ze steeds opnieuw voor belangstellenden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
17-12-2018
De levering vond plaats op maandag i.p.v. de vrijdag of zaterdag.

De geleverde producten zien er mooi uit
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
17-12-2018
GOED ZO ALS ALTIJD
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
16-12-2018
oke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
13-12-2018
Waarschijnlijk door post.nl vrij laat bezorgd.
de verpakking voelde vochtig aan en het vogelhuisje was beschadigd. waarschijnlijk doordat de potten pindakaas tegen het huisje aan kon schuiven in de verpakking.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
08-12-2018
Eerste levering voor jullie bedrijf en alles is prima verlopen.
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en ook het product voldoet volledig aan de verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
06-12-2018
Alles goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
05-12-2018
Goede wijn behoeft geen krans.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
01-12-2018
Leuke artikelen en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
27-11-2018
30-11-2018
Als je belt staan ze je vriendelijk te woord

En behulpzaam

Snelle levering

Kan kiezen Overdag of Avond
De bezorging

Ik heb al een paar keer besteld Vogelvoer

Is heel goed voer

En niet duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
30-11-2018
Zeer mooi, hadden grote verwachtingen en deze werden zeker ingelost.
Degelijke kwaliteit en zeer mooi
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
23-10-2018
29-11-2018
De levering van de bestelde producten was perfect,(de pinda's waren perfect) maar het gebroken voer voor de buitenvogels valt mij tegen,willen ze helaas niet vreten
3.67
Goed

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
26-11-2018
29-11-2018
Graag de voorraad Berry Bird voor de winter aan te vullen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
28-11-2018
Snelle service. Goed product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
28-11-2018
Ga door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
27-11-2018
Geen extra opmerkingen
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
25-11-2018
Prima verzorgd
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
24-11-2018
Overzichtelijke en makkelijk te navigeren site. Snelle afhandeling en vlotte levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
23-11-2018
Mooi product, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
14-11-2018
niet nodig
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
13-11-2018
Netjes verpakt. De huisjes zijn mooi en goed te bedienen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
04-11-2018
Ruime keus. Zeer snel geleverd. Heel tevreden mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
28-10-2018
super service
5.00
Uitstekend

Vogelhuisje.com klantbeoordeling

Vogelhuisje.com

Alles voor Tuinvogels

Vogelhuisje.com werd op 09-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Breng leven in je tuin - Maak van je tuin een thuis voor gevleugelde vrienden Met een paar veranderingen in je tuin kan je deze erg aantrekkelijk maken voor een bezoek van alle soorten vogels uit jouw regio. Vogelhuisjes, voedertafels, nestkastjes en vogelbaden zijn simpele voorbeelden die ervoor zorgen dat de vogels zich thuis voelen in je tuin. Of wat denk je van een Pindakaaspothouder wat een hoop Mezen en de Grote Bonte Spechten aantrekt. Bij Vogelhuisje.com vindt je leuke, aparte en trendy vogelhuisjes geschikt in elk soort tuin. Zelfs als je geen tuin hebt, is er een geschikt vogelhuisjes voor je balkon, zoals verschillende Raamvoederhuisjes.

Contact
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
info@hoezo-kado.nl
Vogelhuisje.com
Winkel-exploitant
Hoezo-Kado V.O.F.
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Vogelhuisje.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.