Certificaat voor Vogelhuisje.com

No. XFB9086F71603835D2A979E39F6E16FAD
 

Geldig vanaf
09-02-2017
Geldig tot
08-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Vogelhuisje.com



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 106 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Vogelhuisje.com al 197 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
17-09-2018
Prima product snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
13-09-2018
Er zijn geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
10-09-2018
snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
08-09-2018
Snelle levering van een goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
25-08-2018
29-08-2018
Goed verpakt en snel geleverd. De kokosnoten blijven nog even binnen, de mezenringen hangen al en vallen in de smaak. Ik ben vooral erg blij met de regenboogkap: stevige constructie en door het handige opohangsysteem voor meerdere dingen te gebruiken; niet alleen voor de voedersilo, maar bijvoorbeeld ook voor een hangende voertafel (mits niet al te groot). Kom zeker terug in deze shop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
15-08-2018
Vlotte levering, uitstekend verpakt en zeer mooie praktische produkten voor de tuinvogeltjes. Ze zijn er blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
10-08-2018
snelle levering zeer netjes en goed verpakt. en mooi egelhuisje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
04-08-2018
Zeer snel heb je je product in huis. En netjes en goed verpakt.
Goed product, net als op de foto.
En ik kreeg nog korting voor het 15 jarig jubileum ook.
Gewoon TOP.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
20-07-2018
26-07-2018
Zeer snelle levering en goed verpakt. En de schaal ziet er prachtig uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
20-07-2018
24-07-2018
Zeer snelle levering.
Goed en veilig verpakt. Ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
15-07-2018
Vlot geleverd en de producten voldoen volledig aan de verwachting.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
13-07-2018
Snel verzonden alleen jammer dat ik geen mail/verzendbevestiging heb gehad van het bedrijf zelf.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
12-07-2018
Zeer vriendelijk telefonisch onthaal en bediening alsook raad
Snel pakket ontvangen en goede stevige verpakking
Gratis testpakketje voeding ontvangen na telefonisch gesprek. Getest en goedgekeurd door familie egel
Dank u
Karine
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
12-07-2018
Super helder internetsite. Snelle levering. Kwalitatief hoogwaardige producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
10-07-2018
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
06-07-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
05-07-2018
Het zat goed ingepakt. Netjes afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
26-06-2018
29-06-2018
Goedemorgen
Ik ben heel tevreden
Over de levering
De volgende dag al in huis
Ik had 2 grote pindacake,s
Alleen de plastic omhulsel van de pinda cake
Vondt ik niet prettig
Ook voor de volgeltjes niet
Met grote moeite toch het eraf kunnen halen
Nu alles er af is kunnen ze aan alle kanten de pinacake eten
Dat vindt ik handiger
Misschien een tip
Om de plastic omhulsel dunner te maken
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
25-06-2018
28-06-2018
Leuke vogelhuisjes en supersnel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
24-06-2018
Sneller dan verwacht, prima verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
14-06-2018
Bestelling werd snel en correct afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
09-06-2018
Zeer snel , goed , aan te bevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
06-06-2018
Produkt was uitverkocht. Ik heb mij op de lijst laten zetten om bericht te krijgen zodra het weer verkrijgbaar was. Dat kwam onlangs binnen, gelijk besteld (in weekend) en het werd op dinsdag geleverd. Geen negatieve ervaringen dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
05-06-2018
Paal was licht beschadigd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
05-06-2018
Très beau et livraison très rapide. Par contre faire un teste au moins en anglais serait appréciable.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
02-06-2018
Uitstekende service en vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
10-05-2018
Super leuk alleen de kraaien en kouwen hebben de overhand dus misschien moet het dakje iets verlaagd worden, waardoor het voor kleinere vogeltjes iets aantrekkelijker blijft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
26-04-2018
Leuk vogeltje
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
26-04-2018
Vogelstickers komen niet overeen met de beschrijving en zijn daarom veeeeeeel te duur. Een echte miskoop
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
23-04-2018
zeer klantvriendelijk, prettig contact.
vogelhuisje was beetje karig, bouwpakket niet helemaal correct. maar het hangt..
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
19-04-2018
Ik ben er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
03-04-2018
Stokjes om op te landen te kort

Groenling en putters durven niet landen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
18-03-2018
24-03-2018
mijn eekhoorn voeder silo ziet er goed uit, alleen weet ik nog niet of de eekhoorn er ook tevreden mee is...
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2018
Besteldatum
11-03-2018
24-03-2018
Wederom snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
23-03-2018
Zo leuk om naar de vogels te kijken, zo dichtbij.
Mooi product, snelle levering, aangename website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
23-02-2018
10-03-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2018
Besteldatum
03-03-2018
09-03-2018
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-03-2018
Besteldatum
03-03-2018
09-03-2018
Geen op- of aanmerkingen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-03-2018
Besteldatum
28-02-2018
06-03-2018
Uitstekende produkten. Foto klopt met de werkelijkheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2018
Besteldatum
27-02-2018
05-03-2018
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Vogelhuisje.com klantbeoordeling

Vogelhuisje.com

Alles voor Tuinvogels

Vogelhuisje.com werd op 09-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Breng leven in je tuin - Maak van je tuin een thuis voor gevleugelde vrienden Met een paar veranderingen in je tuin kan je deze erg aantrekkelijk maken voor een bezoek van alle soorten vogels uit jouw regio. Vogelhuisjes, voedertafels, nestkastjes en vogelbaden zijn simpele voorbeelden die ervoor zorgen dat de vogels zich thuis voelen in je tuin. Of wat denk je van een Pindakaaspothouder wat een hoop Mezen en de Grote Bonte Spechten aantrekt. Bij Vogelhuisje.com vindt je leuke, aparte en trendy vogelhuisjes geschikt in elk soort tuin. Zelfs als je geen tuin hebt, is er een geschikt vogelhuisjes voor je balkon, zoals verschillende Raamvoederhuisjes.

Contact
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
info@hoezo-kado.nl
Vogelhuisje.com
Winkel-exploitant
Hoezo-Kado V.O.F.
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Vogelhuisje.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.