Murale.nl

711 reviews in totaal   141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit van de doeken, lijsten en het eindresultaat. De snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service van het supportteam wordt gewaardeerd. Daarnaast noemen veel klanten de snelle en correcte levering als een groot pluspunt. Ook wordt het gemak waarmee doeken kunnen worden gewisseld enthousiast ontvangen, wat zorgt voor snelle vernieuwing van het interieur. De montage wordt als eenvoudig ervaren dankzij duidelijke instructies. Enkele klanten geven aan dat de prijs aan de hogere kant ligt, hoewel dit vaak wordt gerechtvaardigd door de goede kwaliteit van het product. Er zijn ook opmerkingen over negatieve ervaringen met bezorgdiensten en soms onduidelijke of ontbrekende communicatie. Daarnaast zijn er suggesties voor meer of betere uitleg bij de montage-instructies.

ReviewsMurale.nl

Gekocht om de mooie kleuren, het voor mij aansprekende beeld en het materiaal. Ondanks de montagevideo ging de plaatsing van het doek in het frame niet meteen goed omdat ik dacht de de achterkant de voorkant was. Daar zat een kleine maar scherpe (metaal) beschadiging die zichtbaar zou zijn. Gelukkig kon de klantenservice me direct en vriendelijk helpen en hangt het doek nu goed en mooi in de lijst, zonder dat de beschadiging zichtbaar is. Klein minpuntje; besteld was 80x80 maar gemonteerd is het werk 74x74. De randen van het doek met strips, worden dus meegerekend met de afmeting, maar dat is niet de maat aan de muur.

Antwoord van Murale.nl

Hoi Lisette, Dank voor je berichtje en wat vervelend om te vernemen. Een Murale wordt altijd vanuit de voorzijde gemeten (frame tot frame). Dan zul je zien dat ze precies 80x80 CM is. Hopelijk tot snel op Murale.nl
Super mooi doek. Wij zijn er blij mee. Snelle levering, snel antwoord bij vragen. Dus ook n super service. Maar je moet wel met z’n 2en zijn om het doek op te spannen in de lijst.

Antwoord van Murale.nl

Hoi Elly, Wat een plaatje is het geworden! Dank voor je eerlijke feedback. Eigenlijk zou het spannen van het doek een fluitje van een cent moeten zijn. Het doek is namelijk ietwat elastisch en komt daardoor super strak in het frame te zitten. Hopelijk mogen we je snel weer begroeten op Murale.nl
Altijd spannend om zo iets van internet te bestellen maar het is écht heel mooi geworden. Systeem is makkelijk te monteren. Toen het bezorgd werd en het doek zo gevouwen kwam dacht is oh jee maar het is echt prachtig! Contact via app is ook heel snel en vriendelijk. Kan niet anders zeggen dan een aanrader. Hebben gelijk een tweede besteld

Antwoord van Murale.nl

beste Aimee, Dank voor deze mooie review. Heel blij mee :) graag tot snel op Murale.nl

Prachtige doeken

De doeken zijn prachtig en een aanwinst voor je interieur. Snelle levering en goede communicatie

Antwoord van Murale.nl

Hoi Ingrid, Fantastisch om te horen! We zien je uiteraard heel graag terug op Murale.nl
Van bestellen tot leveren en montage, heel eenvoudig. Mooie collectie en geweldige montage.

Hoi Marlies, Super om te vernemen. Heel graag tot snel op Murale.nl

Schilderij Oranje

Ben heel blij met onze schilderij. Levertijd duurde een paar dagen langer dan normaal, daarin werden wij goed op de hoogte gehouden. Top bedrijf, open en eerlijk in communiceren

Antwoord van Murale.nl

Ho Mariska, Super om te horen! Heel veel plezier met je Murale en graag tot snel op Murale.nl
Mooi doek met lijst. Makkelijk om in elkaar te zetten. Het hangt nu strak en netjes aan de muur. Dank!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Monique, Super om te horen. Daar doen we het voor. Heel graag tot snel op Murale.nl

Tulpen rok

Prachtig geheel. Maar niet alleen door n vrouw, zoals op t filmpje te zien is te doen. Daar zijn we niet sterk genoeg voor en heb je hulp nodig van mankracht
Vandaag onze 3e Murale binnengekregen, wederom meer dan tevreden. Snel geleverd, goed advies. Ze krijgt nu een mooi plekje in onze hal (Tulpentijd).

Antwoord van Murale.nl

Hoi Emiel, Super om te vernemen. Heel veel plezier ermee en graag begroeten we je snel voor de 4e Murale ;) Warme groet, Murale
Onwijs blij weer met het volgende muur werk van Mural. Thanks weer

Antwoord van Murale.nl

Hoi Ineke, Super om te horen natuurlijk. Wat een plaatje is het geworden. Heel graag tot snel op Murale.nl

Prachtig!

Mooie kwaliteit, goede communicatie en een prachtig eindresultaat in huis. Erg tevreden!

Antwoord van Murale.nl

Hoi LIat, Hartelijk dank voor deze mooie review. Heel graag tot snel op Murale.nl

Prachtige kunstwerken

Denken met je mee, beantwoorden mail supersnel en de kunstwerken zijn prachtig die je binnen een week in huis hebt, inmiddels het 4e besteld, aanrader deze onlineshop

Antwoord van Murale.nl

Hoi Marion, Wat een plaatje is het geworden, ontzettend mooi! We zijn blij me u als tevreden klant. Warme groet, Murale

Strak in het frame

Ook het doek wordt vlot geleverd waarna het makkelijk is in te lijsten, het doek komt mooi strak in het frame, een aanrader deze online shop

Antwoord van Murale.nl

Hoi Marion, Wat een topper weer! We missen dit keer de kat in het bed maar ze staat fantastisch. Graag tot snel op Murale.nl
De kwaliteit en afwerking van het schilderij zijn super, erg tevreden mee. De wijze van hoe het akoestische doek geplaatst moet worden was even onduidelijk en in na app contact opgelost. Montage filmpje is top, mogelijk toelichten hoe doek geplaatst moet worden. Pas op,; de profielen zaten vol aluminium spaanders. Dit past niet bij deze hoge kwaliteit.

Antwoord van Murale.nl

Hoi Rene, Dank voor je berichtje en mooie review. De tip is doorgegeven aan onze productie-collega's. Lossen we op. graag tot snel op Murale.nl

Goede service

De levering van ons schilderij was snel. Er bleek een probleem met de niet passende lijst, maar dit werd direct en netjes opgelost. Het persoonlijke contact verliep prettig. Daarnaast heeft Murale een groot assortiment en is de kwaliteit van het product uitstekend. Kortom, prima service en mooie kwaliteit!

Antwoord van Murale.nl

Hoi Margot, Dank voor je lieve bericht. Heel blij mee. Graag tot snel op Murale.nl
Thanks, wederom heel blij met het resultaat

Antwoord van Murale.nl

Hartelijk dank voor deze fijne review. Graag tot snel op Murale.nl

Sterke kwaliteit, goede communicatie

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het door ons gekozen werk dat snel en degelijk verpakt werd geleverd. De communicatie met het team van Murale verliep vlot, correct en open minded.

Antwoord van Murale.nl

Hoi Bruno, Super om te horen! Hartelijk dank voor deze mooie review! Graag tot snel op Murale.nl

Mooie afbeelding strak in een wissellijst!

Prachtige afbeeldingen die je in verschillende formaten kunt bestellen.

Antwoord van Murale.nl

Hoi Theo, Wat een plaatje is het geworden, erg tof in je interieur. We hopen je snel weer te mogen begroeten op Murale.nl

Vogelspotter 2, Mirjam Duizendstra

De Murale is precies zoals ik hem had verwacht, prachtige kleuren.

Antwoord van Murale.nl

Hoi Margreet, hartelijk dank voor deze mooie review. Erg fijn om te horen. Heel graag tot snel op Murale.nl

Een aanrader

Prima geregeld. Ook fijn contact via de app bij vraag over de montage.

Antwoord van Murale.nl

Hoi Anne, Dank voor je review, fijn om te horen! Daar doen we het voor. Heel graag tot snel op Murale.nl