590 reviews in totaal   237 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

590 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 5 apr 2024

baasverpakkingen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Veel klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. Klanten waarderen de goede, persoonlijke en meedenkende service die ze ontvangen. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten. Ook wordt de prijs vaak als goed beoordeeld. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten merken op dat de verpakking soms te groot is of beschadigd aankomt. Daarnaast zijn er negatieve opmerkingen over hoge verzendkosten. Tot slot zijn er klachten over de bezorging via DHL, zoals gemiste leveringen of slechte communicatie.

ReviewsBaas Verpakkingen

Antwoord van Baas Verpakkingen

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn ook blij met onze lange samenwerking en hopen nog lang te mogen leveren!
Goed product , snelle levering !

Antwoord van Baas Verpakkingen

Bedankt voor uw positieve beoordeling, goed om te horen dat alles naar wens is! We zien u graag weer terug.

Antwoord van Baas Verpakkingen

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn ook blij met onze samenwerking en hopen nog lang te mogen leveren!
Goed persoonlijk contact en er wordt meegedacht

Antwoord van Baas Verpakkingen

Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent en we zien u graag snel terug.

Zoals omschreven, snelle bezorging!

Antwoord van Baas Verpakkingen

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat alles snel bezorgd is. We zien u graag weer terug via de webshop.
Snelle service, klantvriendelijk, degelijk verpakt

Antwoord van Baas Verpakkingen

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de service en producten naar wens zijn, we zien u graag weer terug via de webshop.

Antwoord van Baas Verpakkingen

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en we zien u graag weer terug via de webshop.
Snelle levering top kwaliteit

Goeie en snelle verzending