neuhauschocolates

4.282 reviews in totaal   1.546 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de smaak en kwaliteit van de pralines en chocolade, die als voortreffelijk worden omschreven. De snelle en correcte levering wordt vaak gewaardeerd, evenals de mooie, verzorgde en functionele verpakking, met speciale lof voor de koelverpakking bij warm weer. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, professioneel en oplossingsgericht ervaren. Klanten prijzen daarnaast het vriendelijke en klantgerichte personeel in de winkels. De mogelijkheid om zelf pralines samen te stellen of specifieke smaken te kiezen wordt positief ontvangen. Hoewel de prijs als hoog wordt ervaren, vindt men deze meestal acceptabel gezien de kwaliteit. Soms zijn er problemen met pakketbezorgers of levertijden. Er zijn af en toe opmerkingen over beschadigingen of details aan de verpakking. Klanten geven aan graag nog meer variatie of opties te willen bij het samenstellen van pralines. Er worden enkele suggesties gedaan om de klantenservice verder te verbeteren.

Reviewsneuhauschocolates

Producten zijn fantastisch. Bestelproces kan zeker beter, bij het bestellen van meerdere samengestelde boxen is daarna niet te onderscheiden welke box je waar naar toe stuurt. Misschien handig om die dozen dan een naam te kunnen geven. Bij het kaartje schrijven is niet duidelijk dat je naam er onder komt, daardoor stond onze namen dubbel op de kaart. 1 kaartje ontbrak net als twee tasjes. Ontvangers van de cadeautjes zijn er super blij mee. Dank!

Antwoord van neuhauschocolates

Dank je wel voor je uitgebreide en waardevolle feedback. Wat fijn om te horen dat de producten zo in de smaak vallen en dat de ontvangers er blij mee zijn. Daar doen we het voor! Tegelijkertijd waarderen we je opmerkingen over het bestelproces enorm. Je suggestie om samengestelde boxen een naam te kunnen geven is heel slim. Dat zou het inderdaad duidelijker maken bij verzending. We nemen dit zeker mee in onze verbetering. Ook je feedback over het kaartje (de dubbele namen) en de ontbrekende kaart en tasjes is belangrijk voor ons. We gaan dit intern bespreken en nemen contact met je op om dit netjes op te lossen. Dank nogmaals voor je scherpe blik en je enthousiasme.
De initiele levering was licht beschadigd en we kregen na melding zonder aarzelen een nieuwe zending die deze keer per express onbeschadigd aankwam. Topservice (en topchocolade!)

Antwoord van neuhauschocolates

Hier is een kort en persoonlijk antwoord: Bedankt voor je fijne review! 😊 Jammer dat de eerste levering beschadigd aankwam, maar we zijn blij dat we dit snel voor je konden oplossen. Fijn om te horen dat zowel onze service als de chocolade in de smaak vielen. Geniet ervan en graag tot een volgende keer!
Goed verpakt met koelelementen zodat de chocolade ook met dit weer perfect aankomt! De beste pralines die er bestaan!

Bedankt voor de 5 sterren review!
Ik snap als het warm is van moeilijk de chocolade te leveren maar heel de doos was doorweekt van de ijspaks die erin zaten dus wel jammer om als cadeau te geven

Antwoord van neuhauschocolates

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de verpakking door de ijspacks nat is geworden, zeker als het een cadeau was. We begrijpen dat dit teleurstellend is. We nemen contact met je op om samen naar een passende oplossing te kijken.
Altijd goede kwaliteit, vriendelijke mensen in de winkel en gewoon lekker!
Alles was perfect. Ook met het warme weer was de zending in orde.
G D
Griet D.
Snelle levering..zelfs met koel elementen tijdens de hitte
Zeer lekkere smaakvolle pralines gekocht in een zeer nette winkel met erg klantvriendelijke bediening. Een aanrader !

Bedankt voor de 5 sterren review!
Kwaliteit van de pralines - Originaliteit en fijnheid van de verpakking. Er kan maar één ding beter : de prijs. En met beter, bedoel ik... een beetje lager. 😉

Antwoord van neuhauschocolates

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat zowel de kwaliteit van de pralines als de originaliteit van de verpakking in de smaak vallen. En wat betreft de prijs: die knipoog begrijpen we helemaal 😉. We waarderen je feedback en hopen je nog vaak te mogen verwennen!
Ik bestel graag bij jullie, jammer dat jullie niets met punten doen. Ik heb al best wat bestellingen gedaan bij jullie. Voor mijn vriendin die in Belgie woont, in het plaatsje Wetteren. Nogmaals dank voor de goeie zorgen.

Antwoord van neuhauschocolates

Hou zeker jouw mailbox in de gaten want af en toe geven we wel verrassingen ;-).

Verslavend lekker

De grootte van de praline, de verhouding chocolade en vulling en de smaakcombinaties zijn perfect

Bedankt voor de 5 sterren review!
Ik hou alleen van pure chocolade; daarom kan ik nooit een adventskalender kopen van Neuhaus. In de laatste kalender zaten maar 4 pure bonbons. Maar gelukkig kan ik zelf een doos samenstellen of een pure gemengde doos kiezen. Die bonbons zijn dan ook voortreffelijk. Bezorging en verpakking perfect!
Delicious chocolate and fast delivery, thank for you that. I hope the fair amount goes to the farmers in the countries where you harvest. I would appreciate if you test for lead in the cacaobeans, and mention this on your packaging or website.
Dat het merk op de verpakking staat is altijd niet zo handig, als het is een bedrijf toekomt dan weet iedereen al dat het chocolade zal zijn als verassing. Verder is de kwaliteit altijd top.
Mijn bestelling was heel zorgvuldig ingepakt en er zaten ijs zakjes bij zodat de chocolade in goede staat kon geleverd worden

Antwoord van neuhauschocolates

Bedankt voor de 4 sterren review!
Fijne vernieuwende smaken, niet te veel suiker, dus perfect.

Het ideale relatiegeschenk

Los van dat het een van de lekkerste pralines zijn van de wereld.. - Is het online bestellen heel gemakkelijk en handig (ook op factuur) - De levering heel snel en betrouwbaar - Ook in de zomer trouwens wanneer het warm is ... Kortom voor mij een zeer origineel en leuk relatiegeschenk
Ik weet het echt niet, want ik moet niet klagen. Alles is perfect en rap geleverd nog dank u.

Mmmm 😋 Chocolade & Pasen

De editie van Marcelo Ballardin heel toffe smaken. De gewone smaken blijven ook altijd lekker Mijn voorkeur gaat meer naar pure chocola een breder gamma in dat zou leuk zijn.
enkel 1 zakje wordt meegegeven, om meerdere zakjes te ontvangen moet je contact opnemen >> teveel gedoe >> gewoon optie toevoegen in het bestellingsproces dat je voor een maximum van het aantal stuks dat je bestelde, zakjes kan bijvragen. Zo word jullie customer service ontlast, win ik tijd en is de ervaring voor mijn klant het sterkst (ook ten goede van Neuhaus) ;-) Voor de rest alles top, in minder dan een dag geleverd!!!