Zuss & Sap

717 reviews in totaal   200 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de smaak van de sapjes. Veel mensen geven aan dat de sapjes bijdragen aan een fitter, gezonder gevoel en soms zelfs aan een betere huid. De snelle en zorgvuldige levering en klantvriendelijke service worden zeer gewaardeerd, ook in het geval van problemen. Het gemak en de praktische kanten, zoals makkelijke inname, duidelijke instructies en gebruiksvriendelijkheid, worden vaak genoemd. Er is veel waardering voor de variatie in het aanbod en de soepjes worden vaak genoemd als fijne afwisseling en hoogtepunt. Klanten ervaren daarnaast vaak positieve resultaten zoals gewichtsverlies, meer energie of een 'reset'. Sommige klanten missen de mogelijkheid om smaken te kiezen of bepaalde smaken te vermijden. Ook vinden enkele klanten het effect minder dan verwacht en wordt de hoeveelheid soepjes soms als te weinig ervaren.

ReviewsZuss & Sap

Voor het eerst voor mij een detox. Ik heb het 5dagen gedaan. Ook daarbij gestopt met roken en koffie. Ik had op dag 2 en 3 wat hoofdpijn. Maar inderdaad wat jullie aangaven blijven bewegen dat heb ik gedaan, en dat hielp! Vandaag dan een dagje sauna. Ik kan jullie zeggen ik ben een nieuw mens. Me huid is prachtig! En wat een heerlijk gevoel.

Antwoord van Zuss & Sap

Wauw wat goed! Goed dat je hebt doorgezet op dag 2 en 3. Bedankt voor je mooie beoordeling! 😀
Heb deze sapjes besteld omdat ik een kaakoperatie moest ondergaan. Nu voor de komende weken alleen maar vloeibaar eten. En wat ben ik blij dat ik zuss&sap heb ontdekt. Ik had vooraf een proeverijtje besteld en dat beviel goed. Nu een hele diepvries vol met 120 flesjes en zo moet ik de komende weken vast wel doorkomen. De sapjes smaken heerlijk en ik heb het gevoel dat ik voldoende vezels en vitamines binnen krijg. Zal de sapjes ook zeker blijven drinken als dit alles straks achter de rug. Zijn gewoon heerlijke, gezonde tussendoortjes.

Antwoord van Zuss & Sap

Wat fijn om te horen dat de sapjes je zo goed smaken en je herstel een stukje makkelijker maken! Veel beterschap en bedankt voor je mooie beoordeling!

Antwoord van Zuss & Sap

Bedankt voor je mooie beoordeling van 5 sterren!
Lekkere sapjes en snelle levering.

Antwoord van Zuss & Sap

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dank je wel!
Heerlijke smaken

Antwoord van Zuss & Sap

Wat super lief dat je ons wilde beoordelen met 5 sterren. We zijn er heel blij mee en fijn heel om te horen dat je de sappen heerlijk vindt.

Prettige ervaring

Prettige site, duidelijke informatie, ook bij vragen snelle reactie.

Antwoord van Zuss & Sap

Yes, leuk om te horen! dank je wel voor je mooie review. Mocht je nog tips hebben om 5 sterren te ontvangen i.p.v. 4 dan horen we het ook graag. Geniet van je weekend! :)
Shotjes zijn zo fijn en gemakkelijk in het gebruik. Hierdoor let ik meer op mijn gezondheid👍

Antwoord van Zuss & Sap

Fijn dat ze zo'n goede uitwerking op je hebben, hier worden wij heel blij van. Bedankt dat je het met ons wilde delen. Liefs!

Supersap en -bedrijf

Heerlijke sappen, klantvriendelijk bedrijf, er wordt met zorg gedacht en gehandeld.

Antwoord van Zuss & Sap

Wauw , wat een mooie woorden, dank je wel voor het compliment! Liefs ons
Ik had drie sapkuren besteld tegelijkertijd. Het was niet voor een huishouden. Het zou fijn zijn wanneer de sapkuren per eigen doos verpakt kunnen worden. Heb mega lang alles moeten uitzoeken en verdelen. Klein min puntje. Dit zou voor mij een reden zijn om elders te bestellen. Heb veel ervaring met verschillende organisaties. Ben dit nog niet tegengekomen op deze manier.

Antwoord van Zuss & Sap

Hoi Sabine, wat een goede tip. Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het lijkt me inderdaad heel onhandig om het allemaal te moeten sorteren per persoon. Bij een eventuele volgende bestelling kun je deze wens aangeven in het opmerkingen vak. Samen met bijvoorbeeld je voorkeur van smaken of eventuele andere wensen. We zullen je bestelling dan zo aanleveren als jij wilt. Ik wens je een fijne dag vandaag. Liefs team Zuss & Sap

Antwoord van Zuss & Sap

Bedankt voor de 5 sterren :)

Antwoord van Zuss & Sap

Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling van 5 sterren. Liefs van je zusje ;)
Snelle levering en weer heerlijke sapjes!

Antwoord van Zuss & Sap

Yes, leuk! Dank je wel voor het delen!
Ik vind de sappen heerlijk en heel fijn dat ik niet meer hoef na te denken voor een gezonde shot in de ochtend.

Antwoord van Zuss & Sap

Bedankt voor je leuke review. Wat goed om te horen zeg!! Super leuk.
Heerlijke shotjes citroen en gember👍. Bezorging gaat ook goed👍

Antwoord van Zuss & Sap

Yes! Heel leuk om te horen, dank je wel!

Antwoord van Zuss & Sap

Yes! Dank je wel voor de 5 sterren!
Heerlijke sapjes, alle smaakjes zijn lekker. Geeft een fit & gezond gevoel!

Antwoord van Zuss & Sap

Wat leuk om te horen! Dank je wel voor het delen 🤗
Allemaal erg lekker. Ik ben dol op de citroenshots

Antwoord van Zuss & Sap

Jaa dit zijn heerlijk he! Fijn dat ze zo in de smaak vallen bij je. Bedankt voor je leuke review.
Kwaliteit van de producten. Alles van Nederlandse bodem💪

Antwoord van Zuss & Sap

Zo is het! Bedankt voor de waardering. Liefs!

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren :D

Antwoord van Zuss & Sap

Bedankt voor de 5 sterren die je ons hebt gegeven!