Klanten zijn erg positief over de smaak van de sapjes en soepen, de versheid en kwaliteit van de producten, en de variatie in het aanbod. Het gemak van de sapjes, het duidelijke schema en het feit dat het goed vol te houden is, worden veelvuldig genoemd. Daarnaast wordt de klantenservice als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren. Veel klanten merken positieve gezondheidseffecten zoals meer energie, een beter gevoel, een 'reset' of gewichtsverlies. Sommige klanten vinden bepaalde smaken minder lekker en geven aan dat er soms meer variatie in het aanbod gewenst is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsZuss & Sap
Heerlijke shotjes citroen en gember👍.
Bezorging gaat ook goed👍
Antwoord van Zuss & Sap
Yes! Heel leuk om te horen, dank je wel!
Heerlijke sapjes, alle smaakjes zijn lekker. Geeft een fit & gezond gevoel!
Antwoord van Zuss & Sap
Wat leuk om te horen! Dank je wel voor het delen 🤗
Allemaal erg lekker.
Ik ben dol op de citroenshots
Antwoord van Zuss & Sap
Jaa dit zijn heerlijk he! Fijn dat ze zo in de smaak vallen bij je. Bedankt voor je leuke review.
Kwaliteit van de producten. Alles van Nederlandse bodem💪
Antwoord van Zuss & Sap
Zo is het! Bedankt voor de waardering. Liefs!
Ontzettend bedankt voor de 5 sterren :D
Detox 3 daagse goed te combineren met borstvoeding.
Ik heb de 3-daagse detox sapkuur van Zus & Sap als erg positief ervaren. Ondanks dat ik borstvoeding geef (mijn dochter is ruim 5 maanden), merkte ik geen verandering in mijn melkproductie of bij mijn dochter. Tijdens de kuur had ik verrassend genoeg geen honger en omdat ik het tijdens mijn werkdagen deed, had ik genoeg afleiding. Ik ben erg tevreden en zou het zeker aanraden aan anderen!
Antwoord van Zuss & Sap
Hoi Lisette, Heel fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt met de Driedaagse Reset. Bedankt dat je het wilde delen met ons. Liefs
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor de 5 sterren die je ons hebt gegeven!
Voel me altijd beter door het gebruik van jullie heerlijke sapjes 🍓
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor je leuke review, goed om te lezen dat je je hierdoor beter voelt! Daar doen we het tenslotte voor :)
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor de 5 sterren die je ons hebt gegeven :)
Snelle levering en smaak sapjes.
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor je leuke review! Daar zijn we blij mee
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt dat je ons 5 sterren hebt gegeven, heel blij mee!
Snelle en zorgvuldige levering.
Ook was er een bedrag dubbel afgeschreven bij mijn abonnement maar dat werd vlot hersteld!
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor het delen en je begrip. Liefs ons
Dagelijks sapje
Door onbekende oorzaak was ik uit de maillijst verwijderd. Een appje naar Zussensap en alles was weer opgelost. En als cadeau een mooie korting op de bestelling. Inmiddels drink ik weer dagelijks mijn sapje
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor je mooie beoordeling! 😊
Gewoon heerlijke sapjes
Deze week voor de 3e keer de
3-daagse detox kuur gedaan. Super goed te doen. En vind alle sapjes prima van smaak. De vorige keren veel hoofdpijn gehad maar nu helemaal niet. Ik had nu een betere voorbereiding. Dat is dus zéér belangrijk!!! Om het vol te houden. Ik heb zelfs gesport nu.
Antwoord van Zuss & Sap
Wat goed om te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling! :)
Antwoord van Zuss & Sap
Yes! Bedankt dat je ons 5 sterren hebt gegeven!
Tevreden klant
Zeer lekkere sapjes met voldoende variatie. Vlotte afhandeling en levering. Aanrader.
Antwoord van Zuss & Sap
Wat ontzettend leuk om te lezen. Super lief dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Dank je wel hiervoor!
Heeeeerlie
Antwoord van Zuss & Sap
Wat ontzettend leuk! Dank je wel voor deze leuke beoordeling. Geniet van je heerlijke dag!
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor de 5 sterren, hier zijn wij heel erg blij mee!
Dank je wel voor de 5 sterren! daar zijn we heel blij mee 🤩
Heerlijke sapjes, zou een pakket wat je zelf zou kunnen samen stellen heel fijn vinden. Lust geen rode biet dus vind de sapjes met biet echt vies☺️
Antwoord van Zuss & Sap
Bedankt voor de 5 sterren! Je kan altijd even een mailtje sturen als je het pakket aangepast wilt hebben naar jou voorkeuren.
Ik heb je hierover een mailtje gestuurd.😊