kadoshopdeduizendpoot.nl

405Ā reviews in totaalĀ  Ā 149Ā reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering en benadrukken hoe snel bestellingen worden bezorgd. Er wordt vaak genoemd dat pakketten netjes, leuk of met zorg zijn ingepakt, wat als positief wordt ervaren. De kwaliteit van de producten, waaronder geurkaarsen en wasparfums, wordt door veel klanten als uitstekend ervaren. Klanten waarderen de vriendelijke en behulpzame service, waarbij men zich gehoord en gewaardeerd voelt. Veel klanten noemen met plezier het ontvangen van een cadeautje of extraatje bij hun bestelling. Klanten ervaren het contact en de communicatie als duidelijk, prettig en snel, vooral via e-mail. De webshop wordt als overzichtelijk en prettig ervaren, waardoor het bestellen eenvoudig is.

Reviewskadoshopdeduizendpoot.nl

Ā Geverifieerd
tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van dit product. Ook de service was/ is uitstekend: snelle levering, goed verpakt en evensnelle verzending. Al met al een positieve ervaring, ik zou dit zeker aanraden!

Fijne aanbiedingen....supersnel…

Fijne aanbiedingen....supersnel verzonden. Heerlijke geurkaasen van goose creek. Daar ga ik altijd voor. Sterke lekkere geur. Goed verpakt ook.
Ā Geverifieerd
Snelle bezorging en tot verrassing zat er een heerlijk ruikend zeepje in mijn pakketje bij.
Ā Geverifieerd
Altijd een zeer snelle service heerlijke geuren en hele fijne klantenservice
Ā Geverifieerd
Overzichtelijke site en snelle levering, ik bestel al jaren
Ā Geverifieerd
Je wordt goed over je bestelling op de hoogte gehouden. Snelle verzending, ik bestel daar zeker weer.

Antwoord van kadoshopdeduizendpoot.nl

Graag gedaan en veel plezier van de aankoop mvg Annemarie
Ā Geverifieerd

Hier kan je gerust wat bestellen

Prettig mailverkeer, goed geprijsd, verzorgd en goed verpakt.
Ā Geverifieerd
Snelle levering, zou graag meer keuzes in de wax bars willen hebben met een optie voor een complete tablet.
Ā Geverifieerd
Top! Snel verzorgd. Leuk en met zorg ingepakt.
Ā Geverifieerd
Snelle service en goed geleverd
Ā Geverifieerd
Snel verzonden, goed verpakt, goede keuze aan artikelen.
Ā Geverifieerd
Snelle levering en mooi verpakt
Ā Geverifieerd
Heel keurig, snel en attent mijn bestelling afgehandeld. Ik had gevraagd om het feestelijk in te pakken en het zag er zo leuk uit! Bedankt!
Gewoon een top bedrijf
D B
DiaanĀ B.

Heerlijk wasparfum!

Bestelling vlot binnen, keurig verpakt en heerlijk wasparfum zonder troep!
Ā Geverifieerd
Groot assortiment van ScentChips, redelijk geprijsd en een fantastische snelle levering, Top
Super snelle levering
Ā Geverifieerd
snelle bezorging, met een kadootje erbij, heel fijn!
Snelle en fijne service.
Ā Geverifieerd
Goede prijs en snelle verzending!Top!

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geĆÆmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. GeĆÆmporteerde reviews worden niet geverifieerd.