www.novashops.com

7.926 reviews in totaal   275 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de snelle levering, de kwaliteit en smaak van de producten, en de ruime keuze in het assortiment. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren. De prijs wordt doorgaans als redelijk tot scherp beoordeeld, vooral bij aanbiedingen. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen en leveringsproblemen. Daarnaast komt het voor dat favoriete producten niet op voorraad zijn. Sommige klanten vinden de bereidingsinstructies en voedingswaarden onduidelijk of lastig te vinden, en gezonde producten worden soms als prijzig ervaren. Ook zijn er opmerkingen over persoonlijke voorkeur en de houdbaarheid van bepaalde producten.

Reviewswww.novashops.com

Tot hier zijn de shakes en ge gerechtjes al meegevallen tot goed, Ik heb wel zelf alles een beetje samengesteld met hulp van chatGPT 🙂 De vorige paketten vond ik de omeletten niet lekker, das ieders smaak en het gaat ook over dieet producten. maak nu vooral zelf keto gerechten. We zijn een 5 dagen bezig ik ben al 4kg afgevallen… Top dus

Een webshop die alle diëten begrijpt !⭐️

Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop! Wat mij meteen opviel, is hoe duidelijk de website laat zien dat je – ongeacht welk dieet je volgt – uit een enorme variatie aan producten kunt kiezen. In mijn geval volg ik het KETO-dieet, en ik was echt verrast door hoe lekker en divers de opties zijn. Denk aan koek, pudding, spekjes… allemaal dingen waarvan je normaal zou denken dat je ze moet missen. Dankzij deze webshop hoeft dat dus absoluut niet. Wat mij persoonlijk raakt, is dat wij in Nederland door de voedingsindustrie bijna de verkeerde kant op geduwd worden. Overal zitten suikers en koolhydraten in verstopt, waardoor gezond eten onnodig lastig wordt gemaakt. Jammer dat écht gezonde producten daardoor vaak prijzig zijn. Maar deze webshop laat zien dat het óók anders kan. Daarnaast wil ik echt lof uitspreken over hun service: leuke aanbiedingen, scherpe prijzen én standaard een kleine verrassing bij je bestelling. Dit maakt elke levering weer een cadeautje. Kortom: een betrouwbare, klantgerichte shop die mijn KETO-dieet niet alleen makkelijker, maar ook leuker en lekkerder maakt. Absoluut een aanrader!

ik ben altijd tevreden geweest van nova…

ik ben zltijd tevreden geweest van nova maar de laatste maanden ben ik ontevreden. Er zijn veel produkten die niet voorradig zijn en die ik al een paar keer heb willen bestellen. Gisteren heb ik besteld bij de concurrentie om dezelfde produkten te bestellen dit zonder probleem. Spijtig. vb proteineprodukten: cockailsaus; proteinetoasten van ok (sesamzaden), knakkertjes enz;;
L D
Lutgarde D.
Steeds correct en snelle levering. Af en toe geschenkje bij is ook leuk.
De bestellingen zijn altijd snel verzonden. Het is soms zoeken welke producten lekker zijn, maar als je die eenmaal gevonden hebt, is het goed vol te houden!
Kwalitatieve producten. Was later geleverd dan voorspeld maar verder geen problemen.

Voorraad producten.

Maken dat er niet zoveel en zolang producten "niet in voorraad" zijn !!!
Juiste producten in bvb de dagpakketten. Soms zitten er te weinig producten in een doos. Ook als er bvb 1 verpakking toast in zitten (die je in 2 keer moet consumeren, maar staat niet op de verpakking), ontbreekt er toch nog een valabele maaltijd voor die dag. Bvb nu zaterdag: een limonade (drink ik niet), een kipmaaltijd, een toastverpakking (voor 2x), en een reep. Niet iedereen drinkt limonade en is ook geen maaltijdvervanger!
Producten zijn goed verpakt. Ondanks datum later af te spreken voor levering dan jullie voorgestelde kreeg ik pakket weer een dag later . Die dag was er niemand thuis dus nog later vooraleer ik naar het post punt kon gaan halen
M R
M R.
Producten zijn goed , snelle levering ,vriendelijke medewerkers die altijd een oplossing hebben als er iets niet helemaal goed gaat .

Weinig variatie in weekpakket

Bij aankoop van een weekpakket zitten er teveel dezelfde produkten in per dag. Bij mij is het zo dat de pannenkoeken bijna langs mijn oren uit komen en er als maaltijden voor lunch en diner bijna geen variatie zit.
Spijtig dat er bij zoveel producten altijd staat "niet op voorraad" !!!
Goede producten,snelle zorgvuldige levering.
Alles altijd in orde
Goede kwaliteit,prijs en op tijd geleverd
Bereidingswijze op ELKE verpakking vermelden - goed leesbaar. Dit staat nu enkel op de week/2 week paketten vermeld. Check de printer want de bereidingswijze is doorgaans niet leesbaar. Ik kreeg ook producten waar er geen enkele bereidingswijze vermeld was. We hebben niet altijd onze smartphone bij de hand om dit te checken...
Smaakvol, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering
Snelle levering en staan klaar om je vragen te beantwoorden via chat. Ik ben een tevreden klant. Het enige minpuntje is dat bepaalde producten soms voorradig zijn.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.