Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit en smaak van de producten worden sterk gewaardeerd, evenals het brede en bijzondere assortiment. De verpakking wordt meestal als degelijk en veilig ervaren. Daarnaast zijn de ervaringen met de klantenservice overwegend positief, met name wat betreft het oplossen van problemen. Ook de website wordt als gebruiksvriendelijk en makkelijk ervaren om te bestellen. Sommige klanten vinden het jammer dat bepaalde producten of winkels niet altijd beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er opmerkingen over prijsstijgingen, en wordt de omvang en cadeauwaarde van de verpakking soms genoemd als een verbeterpunt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.oilvinegar.nl
Ik kocht er een handgemaakte knoflookoventje en gaf het cadeau aan mijn zus. Meteen uitgeprobeerd tijdens de lunch. Heerlijk die zachte, warme opengebarsten knoflookteentjes! Een likje door de boter, een lepeltje door de soep. Ik wil er nu ook een voor mezelf, en waarschijnlijk nog wel meer van Oil&Vinegar, de website staat vol heerlijkheden.
Kwaliteitsproducten, sympathieke medewerkers en excellente service
Naast het feit dat de producten en uitstraling van Oil & Vinegar bijzonder aantrekkelijk zijn, zijn de medewerkers en de service fantastisch. Ik bestelde 's avonds een rijkgevulde cadeaubox en de volgende middag werd deze al bezorgd. Omdat de box door de verzendlabels niet echt 'cadeauwaardig' oogde heb ik contact opgenomen met de Oil & Vinegar winkel in Hoorn. Zij kwamen met een mooie oplossing om de producten toch decoratief te presenteren. Heel blij mee! Tip: Verpak de cadeauboxen dubbel, zodat de verzendlabels en tape de doos niet ontsieren.
In één woord GENIETEN!
Heerlijke flesjes gewoon thuis laten bezorgen! Liever gingen we zelf naar de winkel in Utrecht, maar het kwam er niet van. Het uitpakken van onze bestelling voelde al direct als een kadootje. We genieten!
Heerlijke olijven!
Jammer dat er bij de verzending een week later werd vermeld, hierdoor heb ik extra ingekocht bij de supermarkt, wat jammer was, ik had de bestelling juist voor ons bezoek besteld
Producten zijn erg lekker en redelijk geprijsd. De manier van verpakken vind ik minder. Een eindeloos lange reep papier die je eerst helemaal uit elkaar moet halen alvorens er een fatsoenlijk pakket van te maken, is irritant. Kleinere dozen zou een oplossing kunnen zijn.
Favorieten
Voor mij de beste sinaasappel en walnoot olie, nergens anders te krijgen! Favoriete azijn is van Leonardi de witte balsamico met saffraan!
Allemaal goede kwaliteit olie en azijn
Die ook nog eens lekker smaken
Wat een heerlijke verassing voor ons was is de elderflower lime azijn die heerlijk van smaak is
Ik had een flesje te weinig gekregen, maar zonder problemen meteen een nieuwe gekregen en zelfs nog een tas erbij. Dit is service die je niet snel meer meemaakt . Top
Very good customer service and products
My order arrived very fast but I had a broken item in the package. Upon informing customer service, they replaced the item and send a gift along. Very happy with the product and the customer service
Altijd fijn om bij OIL&VINEGAR producten te bestellen. Heerlijk van smaak en prima service! Snel geleverd en keurig verpakt.
Bedankt weer en ga gewoon door zoals het nu gaat. Groetjes, O.J.Sutter.
Lekkere dingen maar wel aan de prijs.
Helaas geen Oil & Vinegar in op de plek waar ik woon.
Ik bestel altijd witte balsamico azijn. Die vind ik heerlijk en gebruik ik veel.
Wel is het in relatief korte tijd een stuk duurder geworden en het was al niet goedkoop. Bestelproces gaat prima.
Alles verliep helemaal top. Goede website, snel besteld, volgende dag al in huis. Ik had een klein mankementje aan het artikel en kreeg zonder pardon een nieuw artikel een dag later al toegestuurd. Inclusief een heel mooi presentje!
de producten van oil & vinegar zijn altijd stevig verpakt, waardoor ze niet beschadigd raken en worden ook binnen de aangegeven tijd geleverd.
Degelijke en handige keukentools, heerlijke kruiden, dressings en azijnzuur
Een geweldig assortiment van olie en azijn zekere de aparte smaken
Top olijfolie uit Griekenland! Ik koop hem wel meer bij jullie. En de bezorging was echt supersnel!
Goede en snelle service en netjes verpakt. Helemaal tevreden!
Heel goede sherry azijn en mooie cadeaupakketjes👍
Lekkere kruiden
Alles zat veilig verpakt en vlugge verzending. Maar vooral echt lekkere kruiden. Mijn gerechten zijn echt top
Producten zijn super. Voor het eerst via de website besteld maar dat vindt ik te lang duren eer je dit ontvangt.
Ik had dit gedaan vanwege dat ik de olijfolie nodig had waarmee je kan bakken. Deze was steeds uitverkocht totdat ik bericht kreeg dat het voorradig was vandaar.
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geĂŻmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. GeĂŻmporteerde reviews worden niet geverifieerd.