sups.care

146 reviews in totaal   7 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewssups.care

Wat een oplichters. Had supplementen besteld en netjes ontvangen. Ik had echter de verkeerde besteld en had na ontvangst de supplementen direct geretourneerd (wat me zelf geld kostte. Wat ik op dat moment geen probleem vond) had via een track and trace bericht ontvangen dat het pakketje netjes weer aangekomen was bij Sups dus ik vroeg wanneer mijn betaling teruggestort werd. Kreeg ik de mededeling of ik een tikkie wilde sturen. Dat is gek maar oké dat gedaan. Kreeg natuurlijk m’n geld niet. Werd niet eens op gereageerd. Later gevraagd wanneer ik nou m’n geld terug krijg. Oh sorry stuur het direct door naar de juiste afdeling. Nou ben nu 2 maanden verder en heb nog steeds niks terug gekregen maar wel dus m’n verzend kosten extra kwijt. Walgelijk bedrijf dus! Had er meer van verwacht.
Meteen de volgende dag bezorgd. Geen overbodige verpakkingsmaterialen meer
Goede service en snelle levering. Bij vragen direct antwoord via de chat

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.