tijdvooralcoholvrij.nl

113 reviews in totaal   13 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

tijdvooralcoholvrij.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Reviewstijdvooralcoholvrij.nl

Ik had verkeerde type bier aangevinkt, maar dit kon zonder meer geretourneerd worden. Correct en snel afgehandeld. Tip om Bitburger Herb ook op te nemen in assortiment, wordt serieus overwogen. Voor diabetespatiënten.
Jos E.

Snel en goed verpakt bezorgd.

Er is altijd veel keuze in alcoholvrije producten en bij aankoop van meerdere flessen krijg je vaak een korting. Na het bestelproces krijg je meestal meteen een track & trace code om jouw bestelling te volgen, bezorging meestal al de volgende dag. Prima service.
Snel geleverd, niet te duur en zeer goed verpakt.

Altijd correct

Iedere keer als ik bestel dan heb ik de flessen meestal de volgende dag al in huis. Goed verzorgt en degelijk verpakt.
Jos E.
Altijd al goed, prijzen mogen natuurlijk lager.
Jos E.
Altijd snel en correct geleverd.
Jos E.

Altijd een snelle levering.

Altijd een snelle levering en een uitgebreide keuze.
Prima levering
Snel en mooi verzonden

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.