Troonz

230 reviews in totaal   127 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Troonz heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Veel klanten zijn tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de kwaliteit van de producten en de oplossingsgerichtheid van de klantenservice. De communicatie rond bestellingen en leveringen wordt doorgaans als duidelijk ervaren en de verpakking van de producten wordt gewaardeerd. Ook zijn er positieve geluiden over het gebruiksgemak, de montage en het comfort van de producten. Er worden echter ook verbeterpunten genoemd, zoals vertragingen en bezorgproblemen, tegenvallende afwerking of defecten aan sommige producten, en klachten over de communicatie of terugbetalingen bij de klantenservice. Daarnaast ervaren sommige klanten de verpakking als te groot of onvoldoende beschermend, wat soms tot schade leidt. Ook zijn er praktische bezwaren over het gebruiksgemak, de montage en het comfort van de producten.

ReviewsTroonz

Ik heb eigenlijk maar 2 subtiele minpunten. Bij installatie leek het af en toe of bepaalde schroeven niet lekker in de gaten paste. Maar door het bed in een andere positie te brengen pasten ze wel gewoon. En tot slot. Met je blote ochtend voetjes kun je de vergrendeling van de rolwieltjes er niet lekker af halen. Daar zou eventueel een robbertje of net wat ander systeem beter zijn. Verder helemaal perfect dit bedje. Stevig, slaapt goed etc.

Antwoord van Troonz

Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn dat het bed verder helemaal naar wens is en u er goed op slaapt. Uw opmerkingen over de schroeven en de vergrendeling van de wieltjes nemen we mee als verbeterpunt voor de toekomst.

Wat een mooi bedrijf…… ik bestelde…

Wat een mooi bedrijf…… ik bestelde zaterdag mijn logeerbed en dinsdag werd hij al geleverd . Nadat ik de wieltjes eronder gezet had miste ik 1 schroefje , gelijk een mailtje gestuurd en binnen 10 minuten had ik al antwoord terug met dat ze gelijk een nieuw setje op gingen sturen ……. Aar vind je die service nog tegenwoordig ? Dus van mij een dikke 10

Dreamscape Plus is een top kussen!

Dankzij 30 dagen proefslapen, hebben we verschillende kussens uitgeprobeerd en besloten dat de Dreamscape Plus kussen voor ons de beste keuze is. Kussen is heerlijk zacht (geen hoofdpijn) maar toch ondersteunend en veerkrachtig. Jarenlange zoektocht naar goede kussens is eindelijk voorbij. Klantenservice is vriendelijk en topservice! Retour sturen geen enkel probleem.

Levertijd niet waargemaakt

Plaatsen van bestelling ging goed. Echter de beloofde levertijd bleek iets te positief. Levertijd 1-2 werkdagen. Na 3 werkdagen niks te hebben gehoord zelf contact opgenomen. 1 dag later reactie dat door de veel bestellingen de voorraad op was en de verwachting was binnen een paar dagen weer op voorraad te hebben. Jammer dat ik zelf achteraan moest. Over kwaliteit van het bed kan ik nog weinig zeggen, is nog te weinig gebruikt. Eerste indrukken zijn wel positief

Antwoord van Troonz

Beste Teppenhof, Bedankt voor de feedback. Normaal hebben onze klanten de bestellingen binnen de beloofde tijden die we vermelden in huis. Door de hoeveelheden aan bestelling en verhuizing naar een nieuw magazijn ging het de afgelopen 3 weken iets minder snel. Als u nog iets wilt behandelen met ons kunt u altijd een mailtje sturen naar klantenservice@troonz.com !
Luxe opklapbed Livorno gekocht . Goede kwaliteit , makkelijk in gebruik . Helaas vond ik het matras te hard . Zonder problemen retour gestuurd en afgehandeld. Goede service .

Bedankt voor uw review.

Troonz Opklapbed Matera 80x190.

Duidelijk website. Troonz Opklapbed besteld en de volgende al bezorgd. Binnen een uur gemonteerd via duidelijke instructie. Beetje lastig zijn het monteren van de 4 wieltjes. Hartstikke tevreden over het resultaat en mijn kleinzoon heeft er inmiddels al 2 keer in geslapen. Ook voor het oog een prachtig meubelstuk!!

Antwoord van Troonz

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat het Troonz Opklapbed Matera zo snel geleverd en gemonteerd kon worden en dat het eindresultaat naar wens is. Leuk om te horen dat uw kleinzoon er al heerlijk in heeft geslapen! We wensen u nog veel plezier van dit mooie meubelstuk.

Aanrader

Prima service en kwaliteit! Wij hebben een logeerbed besteld en zijn erg tevreden over het bestelproces, de snelle levertijd en de kwaliteit van het bed.

Opklap bed

Na wat transport/verzend problemen is het bed iets later dan gepland geleverd. Troonz heeft dit keurig opgelost met ons. Zijn erg blij met onze aankoop.
vlgs mij heb ik dat al eerder toegelicht ?!! maar de communicatie over en afhandeling van de bestelling waren perfect . het produkt beviel onze logé goed; beter dan het het hiervoorgaande bed. wij hadden/hebben alleen wat moeite met inklappen, omdat de matras dan "moeilijk" doet , zeg maar. verder ok !

Antwoord van Troonz

Bedankt voor uw uitgebreide toelichting! Fijn om te horen dat de communicatie en afhandeling naar wens waren en dat uw logé beter sliep dan op het vorige bed. We nemen uw opmerking over het inklappen mee als verbeterpunt.
B B
Bianca B.
Ik vond de prijs van het bed best hoog tegenover de afwerking die ik niet zo netjes vindt. Misschien dat mijn verwachting wat te hoog was?

Beste Klant, Bedankt voor uw recentie. Met vriendelijke groet,
Heel fijn logeerbed goed matras handig om te verplaatsen met wieltjes makkelijk in en uit te klappen ligt heerlijk
Nadat ik mijn revieuw heb gezet hebben ze echt hun best gedaan om het weer goed te maken. Dank dat jullie de klanten zo waarderen.

Antwoord van Troonz

Beste H, Bedankt voor de leuke review, dit doet ons natuurlijk super goed! Veel plezier ermee en misschien tot snel!

Prima artikel

Service oké, product nog niet gebruikt, maar lijkt in orde. Echter de verpakking is slecht. Bed met matras was verpakt in een te grote doos en ook geen bescherming om het matras. Dat laatste is niet echt hygiënisch. Tip om dit te verbeteren.

Contact met de klant.

het bed is goed. Jammer dat het een week duurde voor ik hem ontving. Dit werd mede door mij veroorzaakt, omdat ik mijn huisnummer niet had ingevuld.. wel had ik mijn E,mail en telefoonnummer ingevuld, dus was het goed mogelijk om dit gemis even op te vragen

Antwoord van Troonz

Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. Fijn dat het bed naar wens is. We begrijpen dat de vertraging vervelend was en nemen uw opmerking mee om onze communicatie en afhandeling in de toekomst te verbeteren.

De bestelprocedure was oké, bezorging slecht.

De bestelprocedure was oké, maar de aflevering via DHL was moeizaam temeer er geen persoonlijk contact met DHL zakelijk mogelijk is.
Ik heb een eenpersoons opklapbed gekocht en in elkaar gezet aan de hand van een prima instructie maar nog niet gebruikt Dus kan ik nog weinig zeggen. Zeker niet over de service
Snelle levering. Het is een goed bed met een goede lattenbodem. Helaas moet je veel kracht hebben om het bed op de klem te zetten. En het matras steekt wel erg ver uit.
Snelle levering, kussen ziet er goed uit. Beetje dik, ik heb de vering en nog een deel eruit gehaald. Doordat het kussen zo dik is kan ik jammer genoeg de vering er niet in laten. En ik heb het juist gekocht voor de pocketvering. Maat zonder de vering ligt het ook prima.
Goed product geleverd, communicatie was goed

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.