Troonz

230 reviews in totaal

Troonz heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

230 reviews in totaal

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de service, die als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam wordt ervaren, vooral bij problemen of retouren. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als snel en duidelijk bestempeld. De kwaliteit van de producten wordt overwegend positief beoordeeld en retouren en terugbetalingen verlopen meestal soepel. Snelle levering wordt gewaardeerd door klanten. Toch zijn er regelmatig meldingen van vertragingen of problemen met de levertijd. Sommige klanten ervaren de communicatie met de klantenservice als moeizaam of onvoldoende. Daarnaast zijn er enkele teleurstellingen over de afwerking van de producten en worden het gebruiksgemak en de functionaliteit, met name bij opklapbedden, zowel positief als negatief ervaren. Ook worden er soms vertragingen gemeld bij retouren en terugbetalingen.

ReviewsTroonz

Antwoord van Troonz

Bedankt voor de 5 sterren review namens troonz.
Heb nog steeds geen kast module ontvangen Al twee keer telefonisch contact over gehad Bed is verder wel prima

Antwoord van Troonz

Wat vervelend om te horen dat de kast niet is ontvangen.. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen per e-mail contact met u op om dit verder met u op te lossen. Zodra we uw gegevens hebben, kijken we samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Troonz
snelle reactie van de klantenservice
Slechts gedeeltelijke levering van de gevraagde producten! Terugbetaling kwam uiteindelijk, na veel over en weer mailen, wel in orde.

Antwoord van Troonz

Beste Barbara, Wat vervelend om te horen er het een en ander niet helemaal goedging... Kunt u ons mailen via klantenservice@troonz.com? Misschien kunnen we nog wat regelen zodat we uw ervaring beter kunnen maken? Met vriendelijke groet,
erg snelle levering, bedankt
Ik heb de bestelling nog niet ontvangen, maar moet vandaag de hele dag op post zitten vanwege de ruime bezorgtijd van DHL nml 09:00 uur totb17:00 uur.
alles ok.
Niet bezorgd

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.

Exclusiviteit voor een bepaalde prijs. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de slaapbranche en een uitgebreid productieteam streven wij constant naar innovatie. Van de nieuwste slaap technologieën tot nat...